Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
Ale jazda, świetne xD
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
(15-12-2015, 09:30)Ralveyn napisał(a): Carol. Jeżeli tylko czegoś szukam na forum; jakiejś tabelki, czy informacji, to widzę temat Carol ze wszystkim czego potrzebuję.
To mi dzisiaj rozgrzalo serduszko. <3 Uśmiech
Odpowiedz
^:3
Oglądam sobie Atomówki, i....

HELLO, IT'S ME.
[Obrazek: zhmVonK.png]
HELLO FROM THE OTHER SIDE.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jeżu, chyba normalnie zrobię z tego avatar.XDDDD
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Jeezu, te sygnaturki są przeurocze. ;u;

To dziś, dziś dziś dziś. Za 7 godzin, a i tak już umieram, a stresuję się od dwóch tygodni. Umrę.
Przyjeżdża. A w sobotę się zapłaczę, ale no cóż.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Macio, te sygnaturki sa przesliczne! ^___^
Odpowiedz
ODKRYŁAM RONDO WOLNEGO TYBETU <3333

"Co do nicku, teraz mi się przypomniał Mandark z Dextera, nie wiem czy oglądałeś, on miał na serio na imię Zuzia i wszyscy się zwracali do niego jak do chłopaka, ale z imieniem Zuzia.... XDDD No nieważne. " PŁACZĘ XD
Odpowiedz
Awww, cieszę się, że się podobają. ^^ Ja już widzę kilka niedociągnięć które miałem poprawić, ale coś mi się zapomniało. No ale, nic nie mówię, bo wtedy je też zauważycie. c:
Omg Katechi, to mój post, ale nie mogę skojarzyć skąd..
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Miałam iść spać, ale muszę to wrzucić :-) (o ile mi się uda)

[Obrazek: oWE6KEK.jpg]
Odpowiedz
[img]linkobrazka[/img]
Odpowiedz
(17-12-2015, 00:11)Carol napisał(a): [img]linkobrazka[/img]

Pomęczyłam i wyszło :-)
Odpowiedz
Jakaś kosplejerka na instagramie ma problem, że ludzie, którzy nawet jej nie obserwują, piszą jej "Widać, że jesteś dziewczyną, nie musisz pisać 'she/her' w biografii" i że to źle, że tak piszą, bo postrzeganie ludzi po wyglądzie i coś o transach. Ja nie mogę XD Ludzie serio mają bezstresowe życie skoro przejmują się czymś takim xD
Odpowiedz
Konwersacja USS. <3 Jeszcze nie znam tych ludzi za dobrze, ale już wskoczył ten specyficzny poziom zrytego mózgu, to będą wspaniale dwa lata.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Katechi, po prostu nie rozumiesz tego, więc ci wyjaśnię. Wiele ludzi, nawet cis, teraz pisze jakich zaimków używa u siebie w profilach, bo właśnie, ktoś może być trans i nadal wyglądać jak coś innego, (albo nie mieć płci) a serio co niektórzy strasznie źle się czują jak złych zaimków co do nich użyjesz. Na internecie się powoli przyjmuje że nie interpretujesz czyjeś płci i się pytasz jakich zaimków ktoś używa. To sprawa czyjegoś komfortu psychicznego. Uznaję to a uwierz mi, lekko w życiu nie miałem.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Ja rozumiem, ale mimo wszystko serio wiele osób nie ogarnia o co biega w tym pisaniu zaimków i zamiast po prostu wyjaśnić robi się problemy :/ Bo to powoli zamienia się w te skrajne animcowe społeczeństwa, że jak do takiego kogoś powiesz po prostu, że nie odróżniasz Chin od Japonii to obrzuci wyzwiskami zamiast ewentualnie wyjaśnić. O to mi chodzi. Że tak powiem brak tolerancji na niewiedzę xD
Swoją drogą jak spotkam na żywo kogoś o wyglądzie stereotypowej kobiety, ale będzie się ta osoba czuła mężczyzną i powiem "Przepraszam, czy może mi PANI powiedzieć(...)" to będzie oburzona/y?
Odpowiedz
Tu nie chodzi o oburzenie, to po prostu jak cios w brzuch jest. Jak nie jest out to nic nie powie, a jak jest to może cię poprawić i to może brzmieć jak oburzenie, ale to przez to że ma dość tego, i niekoniecznie jest wtedy zły na CIEBIE, bo rozumie dlaczego byś mogła tak pomyśleć, ale czasami tego jest za dużo po prostu. W sumie jak nazwiesz jakiegoś np. zniewieściałego metala per pani (nie chamsko tylko serio się pomylisz) to też się wkurzy i źle poczuje, to bardzo podobna sytuacja jest. Mam nadzieję że to ma sens. XD Jak chcesz się kiedyś o coś pytać to możesz na pw pisać,

A na temat to ktoś przyniósł mamie Lindta! : D jedyne czekoladki które mogę jeść cały czas.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości