Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.:: Michu & Carol ::.
U mnie bylo tak:

[Obrazek: 1zez6fd.jpg]

Potem dodatkowo tak:

[Obrazek: 2wnd2xz.jpg]

Wieczorne mycie:

[Obrazek: 148diza.jpg]

Ale dzisiaj...

[Obrazek: no836c.jpg]

Wiec zostalo mi P's i EnTama.
Odpowiedz
Jakie tajne te kolorowe tamki :-)
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
To niebieskie cudnie wygląda *-*
A te padające baterie są smutne :C Szczególnie jak się nie ma żadnych nowych baterii przy sobie xD Muszę kupić kilka na zapas.
Odpowiedz
No wlasnie zla jestem, ze takie ladne, a wlaczone nie moge miec. XD
Jutro baterie kupie, poki co poopiekuje sie tylko P's i EnTama. :3

EDIT: 
No dobra... EnTama x2... XDDD

[Obrazek: 207xlk5.jpg]
Odpowiedz
Kurcze, dopiero co wyłączyłem EnTama, ale jednak chyba włączę znowu.XDD Super zdjęcia. c:
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
A dziekuje! :3
Kurcze, ja bym chetnie od Ciebie to kawowe EnTama zgarnela, jest przecudne, ale obecnie kasy brak... D;

EDIT: 

Kilka dni temu w moim P's mieszkała mała rodzinka Kuchi. Mama Patchi i tata Patchi wyjechali na urlop, więc poprosili mnie, żebym zaopiekowała się ich trojgiem dzieci. Oczko

[Obrazek: tumblr_nyxlr1dF3v1soif0yo1_540.jpg]

W międzyczasie Sebiretchi i Shimashimatchi zakochali się w sobie. Wzięli ślub i urodziła im się dwójka ślicznych dzieci.

[Obrazek: tumblr_nz08rhhz2A1soif0yo1_540.jpg]

Po jakimś czasie postanowili odejść i zostawili dzieci pod moją opieką.

[Obrazek: tumblr_nz1f5phL3v1soif0yo1_540.jpg]

Małe rozrabiaki. ;D

[Obrazek: tumblr_nz33xpZyuv1soif0yo1_540.jpg]

Dzieci są bardzo ambitne i pilnie się uczą.

[Obrazek: tumblr_nz7jkypuHi1soif0yo1_540.jpg]

W P's również się pozmieniało. Mama Patchi i tata Patchi wrócili i zabrali bliźnięta do siebie. Kuchipatchi natomiast zakochał się i wyjechał, zostawiając mi pod opieką swojego synka.

[Obrazek: tumblr_nz56pgfAv81soif0yo1_540.jpg]

Maluch wyrósł na Mametchiego. Pomimo, że jest dorosły, w dalszym ciagu jest jakiś taki... Zdziecinniały... Język

[Obrazek: tumblr_nzanonGIge1soif0yo1_540.jpg]

W 4U miałam słodkiego pieseczka.

[Obrazek: tumblr_nz0ca1XLRX1soif0yo1_540.jpg]

A obecnie mam słodziutką Violetchi. ;3

[Obrazek: tumblr_nz8rn4PChU1soif0yo1_540.jpg]
Odpowiedz
Mam wrażenie, że nie podbiło tego posta. :<
Odpowiedz
Przez krótki moment miałam włączone moje v4.5

[Obrazek: tumblr_nzb3plsLTH1soif0yo1_540.jpg]

Ale stwierdziłam, że lepiej będzie jednak odpalić UraTama - do pary z EnTama CYOI Oczko

[Obrazek: tumblr_nzckdhRbPe1soif0yo1_540.jpg]

Moje 4U też na razie poszło w kąt; stwierdziłam, że lepiej będzie spróbować zdobyć postaci, których jeszcze nie miałam w 15th Anniversary i odblokować to kosmiczne tło pod ikonki. ;3

[Obrazek: tumblr_nze7zlT5ME1soif0yo1_540.jpg]

Wczoraj cały dzień uważnie pilnowałam mojego iD L i bardzo dokładnie liczyłam care missy. Totalnie się opłaciło! Serce

[Obrazek: tumblr_nzg5enDF5x1soif0yo1_540.jpg]
Odpowiedz
Pilnowałam tego jak nienormalna. Od razu sprzątałam kupy, pilnowałam, żeby wskaźnik szczęścia był załadowany na maksa i żeby mi tylko care missy z głodu wchodziły. Jak ikonka gasła to momentalnie leczyłam, żeby mi też coś dodatkowego nie weszło. No i zapełniałam głód tylko jedną miseczką ryżu z lodówki, żeby nie czekać jakoś długo. No i udało się. Duży uśmiech
I specjalnie na kartce sobie napisałam ile care missów na Violetchi potrzebuję i rysowałam po każdym kreskę, żeby się nie pogubić. xD
Odpowiedz
Czy to w P's to jakiś wirujący Mametchi? xD
Odpowiedz
No, zmieniony w niemowlaka. xD
Odpowiedz
Awww, UraVioletchi jest mega urocza, normalnie do niej totalnie pasuje forma takiego motyla. c:
Odpowiedz
Jakie szopki w v5? O:

Co do iD L to zostaw jak lubisz Duży uśmiech Chyba, że zbierasz postacie. Bo wtedy serio smutno jest się żegnać z ulubionym tamkiem :c W sumie mogłabym sobie Mame family zrobić w v5, bo aktualnie mam Petite od ponad tygodnia XDDD
Odpowiedz
To faktycznie beznadziejne D:
Odpowiedz
O jeżu, jak ja tylko widzę marudzenie przy jedzeniu, to momentalnie mam ochotę rzucić tym 4U. I bym pewnie to zrobił, gdyby nie fakt, że majątek kosztowało.XD W sumie często mi się zdarza, że jak widzę animację przy stole, to po prostu wyciągam baterie i tylko *nope*. No aleeeee.... 4U ma ładną animację urodzinową i gra taka super muzyczka, więc warto wytrzymać. Język
Śliczne zdjęcia!8D Też bym chyba sobie zrobił to podsumowanie, tak z czystej ciekawości. Jak to się właściwie robi?XDDD
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości