Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maciejowa gromadka.
Omg, co za szokujące zdjęcie. o: skaczącym po ekranie kulkom rzeczywiscie nie można ufać. Strasznie ładne masz to tama! C:
Odpowiedz
Lajri, zdjęcie szokujące, ale bardzo istotne! To główny dowód w bardzo ważnym postępowaniu śledczym, tak. Funkcjonariusze są o krok od udowodnienia, że skaczące kulki robią bardzo złe interesy w tama świecie. >:C Strach się bać jak usłyszysz pikanie bo zapomniałaś nakarmić swoje tama... lepiej wtedy uciekaj. Ci źli przestępcy nie lubią głodować. Iiiii dziękuję. c:

Michu, to takie... puszyste żelki. Duży uśmiech 'Białko' jest właśnie taką puszystą gumą, a tęczówka to taki soczek. XDD Ogólnie jest super dobre, ale strasznie tłuste jakieś. Są z Lidla, ale nie mam pojęcia czy to drogie, chociaż raczej nie. :> Piona za życiowe problemy z kurzem!
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Koniecznie poszukaj, ekstra są, takie.. nietypowe. Duży uśmiech Dziękuję bardzo. C:
Chyyba odpalę swoje Ura na święta, trochę wkurza mnie ten ekranik (taki... słaby jest, fajny, ale jednak:<), no ale chyba coś kojarzę, że w tych japońskich wersjach ładna choinka się pojawia..XD
Odpowiedz
Zarlam kiedys takie oka, fajne sa. XD
Kocham to EnTama. *___*
Odpowiedz
Piona Carol! 8D

Normalnie to będzie jest moja chluba (śmieszne to słówko, omg) i jeszcze raz chcę podziękować wszystkim, którzy głosowali na mój pamiętnik. :'D
[Obrazek: jxU6XgS.png?1]

U mnie w sumie bez jakiś szczególnych zmian, chociaż chyba nie wspominałem, że mam odpalonego Colorka. Wyczekuję animacji z śniegiem, mam nadzieję, że już niedługo się pojawi. ^^
[Obrazek: CORmF2T.jpg]
*pogarda ośmiornicy*
Odpowiedz
POMARAŃCZOWY KOLOREK ;_____; KOCHAM.
Odpowiedz
Przepiękny jest ten twój kolorek ^_^ ... a twój nowy awatar @_@ OMG już nigdy go nie zmieniaj ! Kocham Bubbles !
Odpowiedz
Katechi, już wiesz na co wydać pieniądze! 8D
Michu, dzięki. ^__^ Tak tak, to ta kolorowanka. Ostatnio moja siostra kilka dostała i czasami podbieram, chyba wreszcie sobie kupię jakąś. Teraz wyszła taka Potterowa, więc... kto wie. :>
Hahha Monika, dzięki. XDDDD Uwielbiam Atomówki.. normalnie strasznie współczuję np. mojej siostrze, czy ogólnie dzieciakom tego wieku, bo nie mają pojęcia ile tracą. D: W ogóle odcinek z którego mam avatar - GENIALNY. <333
[Obrazek: 4WT2lFs.png]
Odpowiedz
Nie pamietam, czy juz o tym mowiles, wiec zapytam: robisz zdjecia tamkow telefonem czy aparatem? Uśmiech
Odpowiedz
(16-12-2015, 19:31)Ralveyn napisał(a): Hahha Monika, dzięki. XDDDD Uwielbiam Atomówki.. normalnie strasznie współczuję np. mojej siostrze, czy ogólnie dzieciakom tego wieku, bo nie mają pojęcia ile tracą. D: W ogóle odcinek z którego mam avatar - GENIALNY. <333
[Obrazek: 4WT2lFs.png]

GGrrrllhhhh .... cutness overload ..... RANY JULEK XD nie pamiętam tego odcinka, normalnie przez ciebie mam ochotę znowu oglądać PPG. Zaraz namówię Matusia żebyśmy obejżeli jakiś odcineczek do poduszki
Odpowiedz
Carol, raczej telefonem, ale zdarza mi się wziąć aparat, jeżeli mam go pod ręką. Ogólnie to zawsze zdjęcia robię na parapecie przy oknie no i z blendą. Taką malutką, podręczną, ale jednak naprawdę blenda przy zdjęciu zmienia je całkowicie, polecam.
Monika, ten odcinek to Zabawy w deszczowy dzień (best rainy day adventure ever??? chyyba), polecam!! Duży uśmiech
Odpowiedz
(Polecę offtopem) co to jest blenda?
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Taki materiał, a raczej po prostu powierzchnia, która odbija światło. Dodatkowo jeżeli taka powierzchnia ma określony kolor to wpływa w specjalny sposób na zdjęcie, np. złoty wzmacnia nasycenie kolorów, a srebrna po prostu lepiej doświetla. Ekstra sprawa, zwłaszcza że ja mam taką mniejszą do zdjęć figurek, to i do Tamagotchi się super nadaje. Oczko
Odpowiedz
Dzięki za wyjaśnienie
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Polecam robienie blendy z folii aluminiowej jak mój kolega XDDDDDDDDDDDDDD W sumie nie wiem czy działa-
Ja mam własną dłoń za blendę, w sensie jak robię zdjęcie z telefonu z lampą to muszę tak osłonić od góry, żeby nie było zbyt prześwietlone XD (PROFESJONALIZM).
Nie mogę się doczekać fabularnego wpisu o/
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości