Liczba postów: 492
Liczba wątków: 6
Tamagotchi: 14 ! YEAH XD
Hej wszystkim
Szukałam pomocy na innych stronach , ale bez większego skutku. Nie należę do żadnego innego forum o tamagotchi więc może wy mi pomożecie ?
Mam problem z tamagotchi Music star. Nie miałam dzisiaj zbyt dużo czasu żeby zadbać o moją rodzinkę, ale starałam się żeby mieli pełne brzuszki i byli w miarę zadowoleni.
Niestety jakieś pół godziny temu moja rodzina się na mnie wściekła i nie mogę ich w żaden sposób udobruchać, a najgorsze jest to że naciskam przyciski jest dźwięk ale ikonki się nie podświetlają.
Sytuacja wygląda tak
Spróbuję je jeszcze zresetować i zrobić download. Mam nadzieję że to pomoże. Jeśli nie to wie ktoś moze jak uniknąć takiej sytuacji w przyszłości ?
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 267
Tamagotchi: Tamagotchi: 53 Inne elektroniczne zwierzątka: 37
Pamiętam, że trzeba z tyłu nacisnąć reset i wybrać opcje download i Tamki się tak ratuje przed odejściem. A jak się taka animacja pojawiła to pikało tak pi pi pi pi pi pi?
Uważacie że to przez zaniedbanie ? Przez ponad pół godziny miałam taką animację ... i tamki nie odeszły , ale w końcu się zdenerwowałam i zrobiłam reset. Podkarmiłam moja rodzinkę zadbałam o zdrową wagę Gozarutchiego i na razie jest spoko.
Czy pauzowanie tamagotchi pomoże uniknąć takiej sytuacji jak znowu nie będę miała dla nich czasu ?
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 267
Tamagotchi: Tamagotchi: 53 Inne elektroniczne zwierzątka: 37
Ja to pamiętam to przez zaniedbanie najpierw Tamek zachoruje czaszka czarna, a jak go nie wyleczymy w v6 to się wściekają. W v5 też takie krzyżyki się pojawiają jak się wściekają tylko jak w v5 i v5.5 naciskałam reset i downoad dalej się Tamki wściekały te krzyżyki były pikało pi pi p pi pi pi jak tamek odchodzi umiera i po prostu w v5 i v5.5 nie da się ich uratować a w v6 to dopracowali i da się w ten sposób uratować.
A pauzowanie na pewno pomoże.
Dzięki XD music star bawię się stosunkowo od niedawna , więc jeszcze nie wiem do końca co i jak.
Liczba postów: 8,747
Liczba wątków: 204
Tamagotchi: ~ 100 εїз
Przepraszam za offtop, ale gdzie je kupilas?
(16-12-2015, 19:21)Carol napisał(a): Przepraszam za offtop, ale gdzie je kupilas? 
Jakiś czas temu było na allegro i Matuś postanowił mi je sprezentować ^_^ (teraz dostałam od niego kolejne pod choinkę ;P dla tego odpaliłam też te różowe)
Liczba postów: 8,747
Liczba wątków: 204
Tamagotchi: ~ 100 εїз
O, fajno! Pytam, bo to edycja limitowana Argos i nie jest ja teraz latwo dostac.

Ja tez mam takie cudo, kupilam od Belli. ^_^
A mi cos swita, ze w MS podobnie jak w v5 jest, ze one sie z zaniedbania dlugiego wsciekaja.
(16-12-2015, 20:17)Carol napisał(a): O, fajno! Pytam, bo to edycja limitowana Argos i nie jest ja teraz latwo dostac. 
Ja tez mam takie cudo, kupilam od Belli. ^_^
A mi cos swita, ze w MS podobnie jak w v5 jest, ze one sie z zaniedbania dlugiego wsciekaja.
Coś tam kojarzę że masz takie samo ^_^ (Matuś jakoś wtedy niewiele za nie zapłacił 60-70 zł ? coś takiego? więc się tym bardziej ucieszyłam bo v6 chyba mają teraz podobną cenę co Uratama)
Co do sprawy "wściekania" to staram się nie doprowadzić do takiej sytuacji ^_^ , na razie chyba nieźle mi idzie ale musze przyznać że ciężko mi z 2 na raz