05-12-2015, 20:11
Pierwsze dużo fajniejsze wg mnie. C:
![[Obrazek: QqBCWNZ.png]](https://i.imgur.com/QqBCWNZ.png)
![[Obrazek: LlR1PCD.png]](https://i.imgur.com/LlR1PCD.png)
![[Obrazek: bUM0nXF.png]](https://i.imgur.com/bUM0nXF.png)
|
Maciejo z aparatem
|
|
06-12-2015, 08:36
Mi chyba też pierwsze bardziej się podoba :-) Ja się nie znam, ale może trochę wypośrodkować to światło? Rozjaśnić pierwsze lub lekko przyciemnić drugie? Bardzo ładne zdjęcia robisz :-) Pomysł na zdjęcie jest świetny.
![]()
12-12-2015, 16:53
^Aww, dziękuję wszystkim za komentarze. c:
Nie umiem znaleźć pasujących piorunów, ale mimo wszystko jestem nawet zadowolony (chociaż jeszcze będę szukał dalej). Muszę tylko poprawić kolory, ale to na komputerze, mój laptop ma fatalne odwzorowanie barw. D:
![]()
12-12-2015, 17:25
Awwwww, dziękuję Wam.:3 Sam Pikachu jest od Michu i jak go tylko zobaczyłem, to wyobraziłem sobie właśnie takie zdjęcie.;u;
Michu, jasne! Wieczorem przerzucę zdjęcia na komputer i wrzucę tutaj oryginalną wymiarówkę. :>
![]()
12-12-2015, 17:25
12-12-2015, 22:10
oooohhhhh genialny pikacz XD , tak bardzo bym chciała żebyś zrobił sesje moim lalkom
13-12-2015, 12:42
Yaaaay, dziękuję wszystkim. ^___^
Monika, ja też bym chciał! Serio.;u; Większe wymiary (coś ok. 2200, większych za żadne skarby wgrać nie mogłem D: ): http://imgur.com/1a8pViX Plus są poprawione piorunki i kolory (chociaż nadal wydają mi się zbyt intensywne :c). ![]()
18-12-2015, 16:36
Szpoko Michu. c: Ja już tyle siedziałem przy tym, że nie widzę kolorów. >:/
Awwwwww, dzięki Inka. <3333 edit/ ejejeje, które zdjęcie jest lepsze? Ogólnie nie podobają mi się te zdjęcia i nigdzie ich dlatego też nie pokazywałem, ale chce je jeszcze raz puścić na konkurs żeby po prostu nie zmarnować szansy (a nóż się uda...). Same zdjęcia miały być tylko sprawdzeniem wyważenia figurki, więc ułożenie stawów/ciała jest tragiczne. D: Chociaż te dwa są najlepsze: ![]() ![]() No jak dla mnie ta pierwsza wersja totalnie, ale sam nie wiem. D: ![]()
18-12-2015, 17:08
Najpiękniejszy Link. ;w; Pierwsze się wydaje bardziej klimatyczne, ale drugie pokazuje Linka w pełnej okazałości, ale figurka się wydaje za mała w porównaniu do reszty tła, bo jednak figurki są małe, a trawa i patyczki duże. XD
Ehh, po prostu obydwa są super. ![]()
18-12-2015, 17:14
Ufff, okej, to chyba serio wybiorę to pierwsze.XD Musze zainwestować w coś do mocowania figurek, bo ten Link ciągle mi się przewraca. >:C I nawet sobie nie zdajecie sprawy, jak to ciężko jest z tymi stawami, ciągle zapominam mu rąk obrócić, a przecież w taki sposób jak na tym konkretnym zdjęciu, nikt nie trzyma miecza.D:
Awww, Skali. <3 Kupiłbym mu jeszcze Zeldę, ale chyyba nie ma jej figurki (albo fortunę kosztuje). W ogóle to takie moje życiowe zadanie - kupić Zelde i Linka w formie figurek. <3 Gdzieś mam zdjęcie gdzie te proporcje są lepsze, chciałem żeby ten badyl za nim to było takie przewalone drzewo, no natomiast na tamtym zdjęciu Link... cóż, każdy staw w inną stronę i eeee macarena. XDDD ![]()
18-12-2015, 23:18
A może Link tak umie trzymać miecz i mu wygodnie? XDD To pierwsze lepsze, chociaż może następnym razem jakbyś coś takiego robił to fajnie by było jakby miał główkę obróconą bardziej w bok czy coś *-* Albo po prostu bardziej na skos. Bo w sumie na nic szczególnego i tak się nie patrzy xD
Eh, też bym musiała porobić zdjęcia figurek, bo mam, ale nie mam pomysłów XDDD
19-12-2015, 01:25
Jak to się nie patrzy? Wyszukuje dzbanków w oddali! XD A tak nie offtopując, strasznie kocham twoje zdjęcia. <3 I chyba jeszcze figurki Zeldy ze Skyward Sword nie ma, oby zrobili, bo ona jest moją ulubioną inkarnacją Zeldy z wyglądu (na równi chyba z wersją z Hyrule Warriors, no ale HW nie jest canonem, więc eh). D: Bo ten twój Link też był wydany jakoś tym roku chyba. Ale figurek samej Zeldy raczej nie robią, żadnych nigdy nie widziałam. ;;
![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
Dogz z pokemonami z aparatem | Dogz | 10 | 842 |
07-03-2019, 16:39 Ostatni post: Ralveyn |