Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maciejowa gromadka.
O kurcze, ja też mam takie jabłkowe-plecki, totalnie o tym zapomniałem, muszę ich poszukać. C: To jabłuszko to totalnie moje ulubione plecki. <3

Oczywiście nie trafił mi się pączkowy lew, ale to było do przewidzenia. </3 Chociaż ta postać też jest całkiem niezła. 
[Obrazek: ElaxzXd.png]

Jeszcze nigdy nie nakładałem kosmicznej ramki do tego 4U, a przynajmniej tak mi się wydaje, ale super tak pasuje. 8D Na żywo wygląda dużo lepiej.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Ale śmieszkowa postać O: W sumie trochę creepy.
Odpowiedz
Eh, oni nawet maskotki prefektur muszą mieć takie typu kawaii? XDD No cóż, ogólnie ciekawe są te postacie z 4U. Takie... inne. Ale raczej w lepszym znaczeniu niż te naciapane biżuterią postacie z TF i P's XD

Maciek, zarzuć czymś fabularnym >D
Odpowiedz
piękne zdjęcia jak zwykle :3 , a co to za robaki pod twoim morino, papier czy jakaś podkładka na stół ?? Genialne są też bym takie chciała
Odpowiedz
Tak tak, mam ta kolorowanke i potwierdzam. ^_^
Odpowiedz
(09-12-2015, 20:17)Carleesi napisał(a): Tak tak, mam ta kolorowanke i potwierdzam. ^_^

A gdzie ją można kupić ?? Ostatnio widziałam jakieś kolorowanki dla dorosłych w Auchan, ciekawe czy tam bym taką dorwała ...
Odpowiedz
Ja moja w empiku kupilam. Oczko
Odpowiedz
Są w empiku. Z córką chorujemy na nie, więc będzie paczka pod choinkę :-)
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
(09-12-2015, 20:46)Frogless napisał(a): Są w empiku. Z córką chorujemy na nie, więc będzie paczka pod choinkę :-)

Super :3 przepraszam za off top  i dzięki poszukam na najbliższych zakupach ^_^ hi hi
Odpowiedz
Dziękuję za miłe słowa. c: Zgadaliście się już tutaj, ale tylko przytaknę, że robaczki są z tej kolorowanki o której pisaliście.
(09-12-2015, 17:15)Katechi napisał(a): Maciek, zarzuć czymś fabularnym >D
No w sumie mógłbym, chyba nawet o tym ostatnio myślałem, ale zbytnio pomysłu nie mam.
Odpowiedz
Ok, to teraz ja Ci zarzucę słowami kluczami xD
W sumie to... e... MOŻE LYOKO? XDDDD Świat oszalał, bo nagle wszyscy zaczęli kupować ubrania w Kropie, prestiżowi projektanci na skraju bankructwa i tylko czarny niedźwiadek (czy cokolwiek tam teraz masz) może wskoczyć w świat wirtualnego jajeczka aby ogarnąć Xanę i uratować ludzkość XD Nie brzmi tak fajnie jak Louis Świnkon, no ale cóż :c Zrób z tym coś ładnego xD
Odpowiedz
Przepraszam, że jeszcze do tematu wrócę ale takie kolorowanki dla dorosłych można było dostać (czy jeszcze są, nie wiem) w Biedronce za chyba 7 zł Uśmiech
Odpowiedz
Ja w biedrze u mnie nie widziałam dzisiaj. o.O
Odpowiedz
Uhh, prosiłabym o zakończenie offtopu.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Katechi, mam wstępnie pomysł na jakąś fabułę! XD Ale to w weekend. c:

Żaden człowiek nie ucierpiał przy tym zdjęciu. Bo ucierpieli już przed. Ale wiecie, ja tam niczego nie obiecuję (co robi nasz tamek, gdy światło zgaśnie? :///). Cicha woda brzegi rwie, szczególnie gdy jesteś skaczącą kulką po ekraniku, to zawsze będzie podejrzane.  Cwaniak
[Obrazek: CeZaEcC.png]

Jeżu, zawsze przed zrobieniem zdjęcia ogarniam czy Tamagotchi nie jest zakurzone. I zawsze po zrobieniu zdjęcia widzę 8945366539 fafołków. >:C
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości