Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maciejowa gromadka.
Ja bym się pod psa nie ustawiała, szczerze mówiąc. Oczko Przyzwyczaiłaby się. Uśmiech
I podpisuję się pod tym, P's to na serio mega fajna wersja, jeśli wcześniej miałaś tylko iD, to w P's byś się absolutnie zakochała. Uśmiech
Odpowiedz
Tylko Coco drze się jak opętana gdy słyszy to pikanie, a nie może być taka głośna, bo jednak mieszkamy w bloku. Nie zależy mi aż tak, żeby usiłować ją tego oduczyć. Także piszcie cześciej w pamiętnikach, bo macie stałego czytelnika. Duży uśmiech
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
W sumie na ten moment mam tylko włączone EnTama, jakoś tak.. nahh, nie mam czasu/ochoty na Tamagotchi.;;
[Obrazek: wRAsXDx.png]
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Dzięki, moje ulubione tama chyba. <3 Potem zaraz jest v5+ od Ciebie! ^^
Odpowiedz
Cudne tama i świetne zdjęcie Uśmiech
Odpowiedz
Awww, dziękuję.:3
Odpowiedz
Weekend = Tamagotchi! 8D 
[Obrazek: 0oX5uKe.png]
Odpowiedz
Jeżu, kocham to v3. ;_; Przypomnij mi, sam dekorowałeś?
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Omgomg, sliczna obudowa!! C:
Odpowiedz
Zabezpieczone toto jakims lakierem z wierzchu? Bo cudne i szkoda by bylo, gdyby sie starlo. Oczko
Odpowiedz
Marta, niestety nie.:< Tylko projekt wzorku jest mój, ale teraz właściwie czułbym się nawet na siłach, żeby coś takiego zrobić. C: Muszę kiedyś spróbować.
Lajri, dziękuuuję! <3333
Carol ogólnie rysowane to było takimi specjalnymi mazakami, które już właśnie mają w sobie jakieś odpowiednie substancje do tego. Takie artystyczne pisaki do malowania na dworze, o.XD Ale właściwie ja sam nigdy na to nic nie nakładałem i nie wiem, czy nałożę, wzorek jest jeszcze oke.
Awww Michu, też to właśnie zauważyłem ostatnio.XD Tak kolorystycznie mi wszystko leży. C: Dziękuję!
Odpowiedz
Oki, u mnie jest teraz tak:
[Obrazek: Hou6Xj9.png]
Będę się teraz starał o tego pączkowego lwa, czy coś takiego.XDDD No, mam nadzieję, że mi się uda.

[Obrazek: Iw4kZE6.png]
Zaczyna mnie martwić ta wersja, znaczy się, dziwne rzeczy się dzieją. Niby świeci się ikonka powiadomienia, ale wszystkie paski/zdrowie ma okej. I też jakby się chwilowo resetuje, ale potem wraca do mojej postaci, więc się nie resetuje. .___. Mam nadzieję, że to tylko słabe baterie.
Odpowiedz
Jeju, jak mi sie zawsze super milo robi jak widze na zdjeciach sweterki robione przeze mnie. <333
Sliczne zdjecia, jak zwykle. Oczko
Ja tez bym teraz sie starala o tego lewka w moim 4U gdyby nie fakt, ze mi baterie wczoraj siadly. XD
Odpowiedz
Aww i dobrze! Twoje sweterki są najlepsze!
Dziękuję. c:
Ja właśnie ostatnio przeszukałem całe mieszkanie szukając baterii i chyba zabrałem jakieś zapasowe do pilotów, no ale cóż, Tamagotchi ważniejsze. >:C
Odpowiedz
Michu, nie mów 'hop'... xDDD
Kochani jesteście. <3333333
I sorrki za off. :<
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości