Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Świąteczna prośba
Gwiazdka 
Hejo,
jeżeli ktoś chciałby, to może odpowiedzieć na pytanie: Z czym Ci się kojarzą Święta Bożego Narodzenia? Odpowiedzi znajdą się w gazetce. Limit tak do 10 zdań, możecie wysyłać mi to na pw, albo maila, wszędzie tylko nie piszcie na forum. Duży uśmiech Jeżeli w ogóle macie pomysł na ten numer, to śmiało dajcie znać. Chcę się do niego mega przyłożyć, żeby było tak świątecznie.  Śpiący
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Ja bym mogła w sumie coś skrobnąć na temat skąd się wzięły świeta, mikołaj, itd. Taki artykuł z ciekawostkami, o.
Odpowiedz
Byłoby super. Uśmiech
Odpowiedz
Artykulik o Santagotchi można by zrobić. Mogę też podorabiać stworkom jakieś świąteczne ubranka czy coś, żeby było czym zapchać gazetkę~
Odpowiedz
Ja się napisania tekstu o Santagotchi nie podejmę, wiem tylko ogólnikowo o co chodzi z tą wersją.:c
Wszystko chętnie przyjmę. Uśmiech
Odpowiedz
No ja w sumie też tylko ogólnikowo... xDD Ale można by poszperać. Na kiedy to chcesz mieć?
Odpowiedz
Może dałabyś radę zrobić jakiś świąteczny komiks? Duży uśmiech Tak do 22 listopada?
Odpowiedz
O, dobry pomysł xD To zrobię coś takiego.
Odpowiedz
Mam, posyłam, daj znać co myślisz. Oczko
Odpowiedz
Dostałem, dziękuję. Uśmiech Podoba mi się, właściwie raczej ogólnikowo wszyscy historie znają, ale dodałaś kilka super ciekawostek i jest super. c:
Odpowiedz
Czyli generalnie jest ok? Bo jak coś trzeba poprawić, to ofc mów! Oczko
Odpowiedz
Komiksik rzucę dzisiaj wieczorem, może być? o/
Odpowiedz
Oki, będę czekał. c:
Odpowiedz