Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sobie ostatnio kupiłeś/aś?
Moj T. to taki balaganiarz, ze nie ma mi co wypominac, na szczescie. XDDD

Kupilam sobie na uczelni duza goraca czekolade, wczesniej kubus water cytrynowy, bo na tlumaczeniu symultanicznym szybko zasycha w gardle, no i naboje do piora kupilam. Oczko
Odpowiedz
Naleśniki z salami i oliwkami polane sosem czosnkowym. Knajpka pod dziekanatem to już mój stały punkt obiadowy.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Bluze , kawaii piżamke, świeczke zapachową w zamykanym szklanym słoiczku, ozdobne taśmy, futrzaną saszetkę , kosmetyków odrobinę.
Odpowiedz
O, kupiłam sobie jeszcze lukrecję o smaku salmiaków XDD NIE POLECAM XD Chyba, żeby strolować kogoś xD
Odpowiedz
Ja tam lubię salmiakki. XD

Kupię sobie dzisiaj gazetkę The Dog na pewno, a tak to Kinder Bueno w automacie kupiłem.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Zaplacilam za wysylke zamowien xDDD
Odpowiedz
Może same salmiakki są ok, ale nie jak czujesz w tym lukrecję XD
Odpowiedz
Jak coś, to jest Gabunyan, ale taki do składania. ;u; Jaram się, bo ostatnie co składałem to B-Damany chyba 8 lat temu.XD No i mam go za jedyne 6 dolarów, a zaraz przez wypuszczenie gry przybędzie fala nowych fanów i ceny pewnie skoczą. <333 B|
[Obrazek: $_57.JPG]
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Drożdżówkę, bułki, picie, pomidory, ogórka, kreta (znowu nam rury przytkało D; ).
Odpowiedz
Omg Maciek, jakie to słodkie. ;________;

Dwie bluzy, koszulkę, sukienkę. szysko czarne B)
Iiiiii pluszowego BMO na prezent.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
[Obrazek: Catalogue-Set_Coldplay,images_product,23,7250442.jpg]
treat yo self! Duży uśmiech
Odpowiedz
Dzięki! Chciałam złożyć preorder na nowy album (wychodzi 4 grudnia), ale jak zobaczyłam cenę 60zł za edycję podstawową, no to stwierdziłam, że poczekam, przesłucham i zdecyduję co kupić (bo nie wiem, czy kupować Surrender Hurtsów w wersji deluxe za 60, czy właśnie A Head Full Of Dreams). Jednak mój wzrok przykuł ten box, za 75zł mam cztery albumy, więc pod wpływem impulsu postanowiłam się samonagrodzić za kolokwium z anatomii. XD A że wysyłka dopiero 23.11 (nie mają w magazynie), to już się nagrodzę za oba koła, o. I w ten sposób będę mieć całą dyskografię Coldplaya, bez dwóch najnowszych (nie mam Ghost Stories, bo nadal 60zł...). :3
Odpowiedz
(09-11-2015, 19:25)Ralveyn napisał(a): Jak coś, to jest Gabunyan, ale taki do składania. ;u; Jaram się, bo ostatnie co składałem to B-Damany chyba 8 lat temu.XD No i mam go za jedyne 6 dolarów, a zaraz przez wypuszczenie gry przybędzie fala nowych fanów i ceny pewnie skoczą. <333 B|
[Obrazek: $_57.JPG]

Ułaaa jaki słodziaczek ^_^ , Mam nadzieję że Yo-kai watch będzie fajną grą :3 bo chciałam ją sobie kupić. Między innymi przez tą postać ^_^

A tak kupiłam nam boosterki do "dice masters" (nowa gra w naszej kolekcji) i drobiazgi dla lalek do sesji zdjęciowych
Odpowiedz
^^ Jestem totalnie przekonany, że gra jest cudowna, nie mogę się doczekać premiery w Europie. :3
Awww, jakie drobiazgi konkretnie?
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
(14-11-2015, 16:07)Ralveyn napisał(a): ^^ Jestem totalnie przekonany, że gra jest cudowna, nie mogę się doczekać premiery w Europie. :3
Awww, jakie drobiazgi konkretnie?
 Trailer mnie zachwycił ^_^ chociaż nie obejrzałam ani jednego odcinka anime Język ale boje się że gra będzie zbyt dziecinna ^_^ też czekam na premierę.

A kupiłam zawieszki na bransoletki : karuzelę, konika na biegunach, mini klucze, i mini skuterek Oczko ... mam zamiar to wszystko przemalować jakimiś fajnymi pastelowymi farbkami i bedę miała fajne gadżety to zdjęć :3 , zrobiłam już  masę plakatów i książek dla moich lalek ale bez akompaniamentu odpowiednich "durno-stojek" słabo się prezentują.

// I.
Odpowiedz