Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wydanie listopadowe gazetki 2015 #4
[Obrazek: xXvko67.png]

Powiem Wam szczerze, że ten numer przysporzył mi najwięcej problemów. Chciałbym podziękować Viktorowi i Michu, za wkład w ten numer, jednak wszystkie moje programy graficzne odmówiły współpracy przy tym wydaniu. Dlatego też listopadowa gazetka będzie dostępna tylko w wersji online, dodatkowo to co widzicie, jest wyciętą i okrojoną wersją. Kilka artykułów przepadło, a tekst Halloweenowy został przeformowany na wersję raczej graficzną. Niemniej po kilku miesięcznej walce z Issu, udało mi się okiełznać ten program i jeżeli spodoba Wam się taka wersja, to mogę tam wrzucać gazetkę, zamiast kazać Wam pobierać pliki które ważną tonę. c: 
Mam nadzieję, że zrozumiecie, że ta wersja gazetki nie miała tak wyglądać, jednak Photoshop... siła wyższa. -,-
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Świetnie się przegląda na Issu, dobry wybór!
Fajny numer, krótki, ale warty uwagi jak najbardziej. Duży uśmiech
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Awww jaka słodka Potterowa dyńka XD Teraz jeszcze bardziej żałuję że nie mieliśmy czasu żeby zrobić coś fajnego na Halloween. W przyszłym roku zacznę przygotowania już tydzień wcześniej XD
Odpowiedz
^_____^
Zatem kolejnym razem będzie link do Issu, oraz taki do pobrania. Uśmiech Troszkę później wrzucę link do pobrania tego numeru, faktycznie nie pomyślałem, że ktoś może je zbierać. Język Tylko ostrzegam, że każdy link jaki mi się generował, miał właśnie uszkodzone i poprzesuwane zdjęcia. :<
Odpowiedz
Przepis na makaron wygląda smakowicie! Kurczę, głupio mi, że się nie dołożyłam do tego numeru, ale nie mam na to czasu totalnie. :<
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Wiedziałem właśnie, że masz masę pracy, więc nawet się nie pytałem, czy coś przygotujesz. Także spokojnie, jak będziesz miała czas i możliwość to daj znać. C:
Odpowiedz
Oooo, gazetka ;u; Już się za nią zabieram!

Taka forma jest fajniejsza mimo wszystko Duży uśmiech Bardziej gazetkowo to wygląda c:
Odpowiedz