Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
Piątka z listu na angielskim. Czy to na pewno moja ocena?XD Zwłaszcza, że cała reszta dostała tylko 3? Gdzie jest ukryta kamera?
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
w tAKIEJ jednej koreańskiej piosence zamiast "You're my twenties" usłyszałam "You're matching cheese" i nie mogłam przestać się śmiać podczas jedzenia pomidorówki bo mi się to wtedy przypomniało xD
[Obrazek: Pff51kb.png]
Odpowiedz
^ to ogloszenie juz nie jest dostepne :<
Odpowiedz
Dobrze że zdążyłam przeczytać, to było cudowne. XDDDDDDDDD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Normalnie na ćwiczeniach z anatomii szpilki czekają wbite w zwykłą, szarą gąbeczkę. Dzisiaj wchodzimy do sali, a tam szpilki wbite w żółtą gąbeczkę w kształcie kaczki. Nie wiem, czy to miał być jakiś symbol, ale cała grupa umierała z beki. XDDD
Tym bardziej, że chwilę wcześniej na wykładzie padło "no, słuchajcie, przy porażeniu tego nerwu mamy chód... ojej, czy ja to mogę powiedzieć... kaczkowaty... przepraszam panie prezesie". XDDDDDD
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Tata przywiózł pepsi Duży uśmiech
Odpowiedz
Pamiętacie tą tyradę, co mi ktoś kiedyś na Tumblerze posłał, że papieża obrażam itd.? TO BYŁO W RADIO MARYJA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

I tak się potwierdziło, że istotnie, był to zwykły, randomowy trolling xDDDDD
Odpowiedz
Kasjerka w Delikatesach Centrum, której jestem winna 25 groszy za Monster Energy Ripper (taki napój energetyczny, półlitrowa puszka)
Odpowiedz
(29-10-2015, 18:26)Michu napisał(a): Jakiś nagłówek gdzies przeczytałam dzisiaj i mało ze smiechu nie padłam:

"pielgrzymi obgryźli 700 letnią lipę" Hahahahahahaha omg hahahahaha pielgrzymi obgryźli hahahahahaha lol. x__________X hahahahahaha
Płaczę. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PEWNIE BOGA W DRZEWIE ZOBACZYLI
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
"BUZIE WIDZE W TYM TENCZU!"
Odpowiedz
Mój Kawaii Box jest już w Warszawie, o ile nikłe są tego szanse to mam nadzieję że przyjdzie jutro. Duży uśmiech
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Moja znajoma przeszła do finału Mam Talent! <3
Odpowiedz
Uuuuu, Dark Mewtwo.<333333
[Obrazek: 1498338134709379909.gif]
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Zapisałam się na inny termin fakultetu z psychiatrii, taki, który nachodził na dwa spotkania z angielskiego, no i chciałam iść jutro żebrać o odrobienie tego języka... A tutaj nagle, 22:18, dostaję maila "termin jednego z Twoich fakultetów został zmieniony", wbijam na system... PSYCHIATRIA PRZENIESIONA IDEALNIE NA SESJĘ POPRAWKOWĄ TAK JAK CHCIAŁAM NA POCZĄTKU <3 <3 <3 BÓG ISTNIEJE
Odpowiedz
[Obrazek: 11947527_1661933650715370_63435045321348...e=56CFB718]

x'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości