Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Sprzedam] iD, v4, iD L, Music Star
Postanowiłem rozstać się z kilkoma powtarzającymi wersjami, których niekoniecznie będzie mi żal. Najchętniej nie sprzedawałbym niczego, ale już widzę, że do świąt nie będzie mnie stać na żadną grę (a lista rośnie z każdym dniem >:C), a i też kilka innych wydatków mi się szykuje. Także, jeżeli ktoś chciałby coś przygarnąć... Zaznaczam tylko, że mam mieszane uczucia co do pozbycia się iD L i iD w tym samym czasie, więc jeżeli np. ktoś weźmie którąś z tych wersji, to znając mnie, może mi być na tyle żal, że drugiej wersji nie będę chciał sprzedać, więc no, liczy się czas. Tylko uprzedzam, huh.XD

Paczuszki nadam w Poznaniu, będę wysłał Tamagotchi poleconym priorytetowym. 
Więcej zdjęć tutaj: https://instagram.com/elyenor/

Tamagotchi iD, żółte. 
Nie wiem, jak mogę ocenić stan tej wersji. Samo Tama przyszło do mnie w średnio ciekawym stanie, trochę je "podniosłem" na życiu. Ma ryski na szkiełku, oraz ekraniku. Na pleckach zaś, "guziczek" umożliwiający podniesienie klapki, jest trochę... uszkodzony. Ale działa.
Chciałbym za nie 80 zł, z wliczoną przesyłką. 
[Obrazek: xA3AGzo.png]

[Obrazek: owFTUwV.png]

[Obrazek: 6X2GVuz.png]
Inne zdjęcia: klik, klik, klik.

v4 z edycji Toys"R"Us
Obudowa i ekranik są w stanie dobrym, tylko Mametchi jest... nie dobra, nie wiem co mu jest.XD Jest pijany.XDDD
Chciałbym za nie 50 zł + 6 zł za wysyłkę. 
[Obrazek: tUI33nS.png]

[Obrazek: XxdizrX.png]
Inne zdjęcia: klik

Tamagotchi iD L, niebieskie.
Właściwie jest jak nowe, sprzedaję z pudełkiem i zawartością. 
Chciałbym za nie 130 zł + 10 zł za wysyłkę.
[Obrazek: r2uYlaQ.png]
Inne zdjęcia: klik, klik, klik.

Tamagotchi Music Star
Kurcze, sam nie wiem, czy chcę się go pozbyć. Wkurza mnie ta wersja, a mam już inną obudowę, która bardziej mi się podoba. XD Także, czy ktoś byłby nim w ogóle zainteresowany? Tamagotchi jest jak nowe, sprzedam je z pudełkiem.
Chciałbym za nie 70 zł, z wliczoną przesyłką. 
[Obrazek: KsliIMT.png]
Inne zdjęcia: klik, klik

Jeżeli ktoś chciałby więcej zdjęć - nie ma problemu, mogę zrobić. Teraz jest po prostu już za ciemno i zdjęcia są, jakie są. 
[Obrazek: usRtoXY.png]
A mnie kusi MS, ale no, chciałem bundle ACHHD kupić, więc ten..... :/ Może jeszcze impuls kupowania randomowych rzeczy się we mnie odezwie.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Jasne Michu, nie ma problemu, jest Twoje. Chcesz może więcej zdjęć ekranika? Na zdjęciach wygląda średnio, ale myślę, że nie jest aż tak źle.
Viktor, jak coś, to możemy negocjować cenę, jeżeli to pomoże z "impulsem". c:
Jeszcze pooglądam filmiki z ACHHD i się zastanowię czy serio chcę je już teraz, jak zdecyduję że nie i ktoś nie kupi to się odezwę. Duży uśmiech
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Jak coś, to rozstaję się już tylko z Music Star, chyba, że mi się odwidzi. Duży uśmiech I cenę też obniżyłem, do 50 zł. :>
Czy Music Star jest jeszcze aktualne? Uśmiech
Taak, jak najbardziej. c: Byłabyś zainteresowana?
PW poszło Uśmiech
Poczta Polska przechodzi samą siebie i paczka do Cocoa dotarła w kilka godzin, szaleństwo! :> Także, Cocoa daj znać tutaj, czy wszystko jest oki. ^^
Jak - godzin...?
Wysłałem ok 20, a paczka dotarła kolejnego dnia około 12. Oczko
Potwierdzam! Aż sama się zdziwiłam, gdy zasiadając do późnego śniadania listonosz zapukał do drzwi. Zapewne dlatego, że paczka szła z Poznania, gdzie do Zielonej Góry podróż wynosi koło 2 godzin... Duży uśmiech No nic, tylko się cieszyć.
Yaay, wszyscy są zatem zadowoleni!
To ja bym poprosił o zamknięcie tematu, dziękuję. C: