Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co najbardziej lubi osoba poniżej?
Kocham wszystko fantasy xD

Mieć ładnie pomalowane paznokcie?
Odpowiedz
Nigdy nie maluję paznokci, ale zastanawiałam się ostatnio czy nie zacząć. XD Ale i kogoś pomalowane paznokcie nawet lubię. <:
Lubi kręcić się na krześle obrotowym? c: XD

Odpowiedz
Nie, mam wrażenie że się rozwali. o_o
rosół? XD
Odpowiedz
Nie bardzo, poza tym moje krzeslo jest zrabane i mu dwa kolka wypadaja, wiec byloby to niezbyt bezpieczne dla mnie xD

Ogladac anime?
Odpowiedz
Od czasu do czasu coś tam oglądnę jak mnie wciągnie, więc powiedzmy, że tak.
Lubi owoce morza? *omn omn omn zjadłabym sobie kałamarnicę właśnie. :c*

Odpowiedz
Tylko w postaci sushi. Niammmm.

Siedzieć pod kocykiem?
Odpowiedz
Całe życie zmarźluch, więc tak. :C
Lubi podróżować? :3

Odpowiedz
Kocham, ale nie mam często okazji, bo sami na to kasy nie mamy i polegamy na rodzicach T. w tej kwestii i z nimi jeździmy w wakacje za granicę Uśmiech

Lubi pyszne jedzonko?
Odpowiedz
Owszem. Czipsy, frytki, hamburgery. XD Żartuję, nie jem takich rzeczy. Moje menu składa się głównie z ryb. A ryby są pyszne, według mnie. Więc tak. ~
Lubi pykać w gry? *pograj ktoś ze mną w Osu. :c*

Odpowiedz
Nienawidzę ryb xD

A pykać w gry lubię C;

Kupować ciuchy?
Odpowiedz
A kraby? Kraby też są pyszne. :C A jak je gotujesz to tak okropnie piszczą, auć. ;;
Z cichami to różnie bywa. *ogrodniczki, ogrodniczki, ogrodniczki. XD* Jeżeli są to ogrodniczki to lubię. XD
Lubi rysować? c:

Odpowiedz
Marzą mi się ogrodniczki, ale nigdzie nie mogę znaleźć, chyba tylko w jakimś ciucholandzie już takie dorwę ;/ a i tak muszę zmienić garderobę (nie mogę nosić przylegających spodni ani jeansów </3) więc wyprawa do ciucholandu w najbliższym czasie napewno będzie.

Lubiłam. Ale nie umiem. xD

Gotować?
Odpowiedz
Ja swoje kupiłam w C&A. Powinny być jeszcze. A i jeszcze jakieś czarne widziałam. Chyba w Reserved (?) albo coś takiego. Moje kosztowały mnie 150 zł, więc wydatek dosyć spory. Ale jestem zadowolona. <3

Gotowanie u mnie to jak "łał, niesamowite, udało mi się, wszystkim smakuje!, a czasami jak "kuźwa, znowu spaliłam garnek". XDDDD Powiedzmy, że lubię! XD

Lubi pluszaki? <:

Odpowiedz
Lubię. ^^

omg, ja jestem oznaką spalonego garnka zawsze. XDDD ale i tak kocham gotować! XD

czytac ksiazki? c:
Odpowiedz
H5, Lyree! XDDDD
Uwielbiam czytać. *coś czuję, że na ostatniej części Narnii będę płakać...*
Lubi piosenki po rosyjsku? XD

Odpowiedz