Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
Jezu, płaczę hahahhahahahaah

Snap od bae. ( -̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥᷄◞ω◟-̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥̥᷅ )
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Zachowaj ulotkę i najlepiej oddaj to na policję, bo to próba wyłudzenia i jest to karalne. I prawdopodobnie wiele osób na tym ucierpi.
Odpowiedz
(18-09-2015, 18:24)Ralveyn napisał(a): Budzi mnie dzisiaj domofon, jestem sam w domu, to wychodzę z łóżka ledwo żywy i odbieram.
- Witam, czy lubi pan pieniądze?
- Tak? (już wiedziałem, wiedziałem, że powinienem odpowiedzieć NIEEEEEEEEE)
- To bardzo źle! Ludzie tracą kontakt z Bogiem, gdy są w posiadaniu zbyt dużej ilości pieniędzy. Czy mógłby pan otworzyć drzwi? Mam do oddania magazyn, który zawiera wskazówki, gdzie należy oddać pieniądze, by połączyć się z Bogiem. 

Serio?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Muszę zobaczyć, czy w tej gazetce jest numer konta, żebym mógł wysłać wszystkie oszczędności prościutko do nieba. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD najlepsze co dziś przeczytałam. XDDD podrzuć numer konta do nieba jak już znajdziesz. <3 chcę koniecznie pozbyć się tego zła zwanego hajsem i odkryć prawdziwą drogę! >:C !!!
Odpowiedz
^ XDDDDDDDDDDDDDDDDDD MADE MY DAY. Nie wiedziałam, że w niebie są potrzebne pieniążki. :c Tak myślę, że może lepiej wpłacić, bo Bogu może nie przepuszczać wtedy i powie "sorczi, wszystkie miejsca zajęte, ale Lucek chętnie cie przyjmie". :c :c I wtedy przyjdzie pan Luc i powie "zapłacisz w naturze". D: *odwala mi od ciepła, proszę zignorować*

Umaru i jej Cola. XD

Odpowiedz
"Wolność, równość, braterstwo, siostrzaństwo" <- XDDDDDDDDDDDDDD

Dodatkowo google przekierowuje do siostrzeństwo XDDD
Odpowiedz
" - nie pisałam bo nie chciałam się narzucać i potem mi ciebie brakowało
- ja myślałam że może nie chcesz rozmawiać to też nie będę się narzucać i mi dziwnie było"
co z nami hahahah dwa debile. :'D
Odpowiedz
Podróż pociągiem, huh.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
-No ja zaraz wychodzę, do widzenia. – powiedział Negra i chwycił za klamkę, która okazałą się zaschniętą wargą konia.

PŁACZĘ I UMIERAM ZE ŚMIECHU CZYTAJĄC MOJE STARE OPOWIADANIA XDDD
Odpowiedz
^ CO XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Yyyy, nie wiem już. Cała rozmowa dzisiejsza z bae hahah.
Odpowiedz
Z tematu lalkowego "fotografia" x'DDDDDDDDDDDD o boze rycze xDDDDDDDD

(09-11-2014, 13:51)Michu napisał(a): OMGGGG normalnie sobie kupię lalkę Dżonego Deppa i będą z nią spała XDDDD. OMGGG moje życie nabrało sensu, muszę mieć taką! Duży uśmiech
HYHYHYHY
Odpowiedz
[Obrazek: 21.gif]
<3
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Zaliczyłam pierwszego FTF'a, czyli byłam pierwszą osobą, która znalazła nową skrzynki. Duży uśmiech W środku był nawet certyfikat dla pierwszego znalazcy, zamierzam go zalaminować. :'D
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Ale to fajno wygląda xD

[Obrazek: 2zel4sn.png]

EDIT: Z dedykacją dla Viktora: co dzieci Calyssy (gotchiworld) przyniosły dziś do domu... Oczko

[Obrazek: 292b1w2.jpg]
Odpowiedz
Awwww, jaki śliczny! Duży uśmiech Duży uśmiech Sądząc po proporcjach co do kratek na kartce pewnie jest malutki.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Znalazłam w keszu (byłam drugą osobą, która go kiedykolwiek odkryła) prześliczną zawieszkę, suszony kwiat zalany w takiej przezroczystej masie, wiecie o czym mówię mam nadzieję. Duży uśmiech

Carol, zauważyłam to wczesniej, akurat pod postem Rha był Twój. XD
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości