Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagotchi 4 U - ogólna dyskusja
Nie będzie problemu, jeżeli tutaj też będziemy o 4U+ rozmawiać?
Bardzo mi się podoba odblokowywanie rzeczy przez łączenie z portem NFC, właśnie udało mi się odblokować dwa nowe miejsca, a wczoraj dwie postacie. No i jeszcze fajna sprawa, że przy łączeniu z portem, dostajemy jakieś przedmioty. W zwykłym 4U tego nie ma, a tak przynajmniej mam za darmo jakąś książkę, lampę z dżinem i figurkę.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
No to nieźle to ulepszyli O: Może kiedyś sobie sprawię. [Chyba, że wygram w giveaway'u na Instagramie, ale to raczej na pewno oszukane było </3]
Odpowiedz
http://tamagotchi.wikia.com/wiki/Categor...Characters <- bardzo niekompletny, ale są jakieś dzieciaczki.
Odpowiedz
Niekompletny? Z jakiej racji?
Odpowiedz
Całkowicie zapomniałem o pewnej opcji w Tamagotchi, wydaje mi się w ogóle, że w poprzednich kolorowych wersjach tego nie ma (chociaż nie wiem). Także - gdzieś zakopana w opcjach łączenia, jest możliwość wysyłania prezentów. Można wysłać dosłownie wszystko: gry, tapety i postacie. Strasznie mi się to podoba, na swoim 4U mam powgrywane od Michu kilka rzeczy i teraz mogłem je normalnie przenieść na 4U+.(:
Odpowiedz
Hmn, ja w ogóle swoich kolorowych tama nie łączę, tak jakoś mnie to nie rusza. D: Dlatego nie miałem o tym pojęcia, przypomniało mi się, jak się właśnie v3 bawiłem (które swoją drogą bardziej mi się podoba, jeżeli chodzi o łączenie).
Właśnie nie znika, to mnie zaskoczyło. Po prostu się wszystko kopiuje. Wydaje mi się, że postacie też można, bo tam są jakieś znaczki, które nie mają obrazków, więc myślałem, że to postacie. Ale właściwie teraz nie wiem, pełno jest tam opcji i ciężko mi to rozgryźć.
Odpowiedz
To jest tylko w P's jeszcze, że można przesyłać tapetki itd. Bardzo fajna sprawa. ^_^
Odpowiedz
Ściągnęłam sobie dzisiaj z nudów aplikację na telefon... te tapetki są takie cudowne ;_; Chyba sobie dam spokój z P's i kupię 4U ;u; (o ile mój telefon zadziała </3)
Odpowiedz
Ja kocham moje 4U! Michu mi ostatnio wgrala nowe rzeczy (bo jej juz dwa razy posylalam moje 4U, zeby mi wgrala cus fajnego) i normalnie mi chwile temu ewoluowalo i mam ta slodka bukietowa (x'DDD kto zna 'co ludzie powiedza'? XDDD) dziewczynke z uszkami w dol, jest tak kochana, ze sie rozplywaaaam. :3
Odpowiedz
"CO LUDZIE POWIEDZĄ" JEST WSPANIAŁE, OMG. :'D Myślałam, że tylko ja to znam i lubię. XD

Michu, Maciek - widać dużą różnicę między 4U a 4U+? Które podoba Wam się bardziej?
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Dokładnie, też bardziej lubię 4U+. Uśmiech Różnic jest w sumie sporo, bardziej mi się nawet przyciski podobają. ^^" Michu mi też zwróciła uwagę, że plus jest lżejszy od zwykłego, i to racja, może jakoś nieszczególnie, ale jednak. Same tapety do wyboru, to w ogóle cudowna sprawa, są ładne, serio, najładniejsze z wgranych, jakie kiedykolwiek widziałem. Ogólnie - w ogóle nie żałuję wydanych pieniędzy. Duży uśmiech
Odpowiedz
Zastanawiam się nad zamówieniem 4U+ ale w oko wpadły mi dwa kolory, niebieskie i brzoskwiniowe. Jakie jest Wasze zdanie? Który kolor jest ładniejszy?
Odpowiedz
Brzoskwiniowe mi się spodobało jak zobaczyłam połączenie go z miętowym etui Uśmiech cudownie wyglądały te dwa kolory razem
Odpowiedz
Mnie się mimo wszystko bardziej podoba niebieski, chociaż te kolorki na żywo są miażdżąco ładniejsze, więc też w sumie ciężko ocenić. (:
Btw., na hlj jak zamawiasz, to masz sporo niższe ceny. Uśmiech
Odpowiedz
Mi się podoba majbardziej kolor 4u+ zielony taki limonkowyUśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz