Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sobie ostatnio kupiłeś/aś?
Dużo ubrań i to z przecen \o/

A dzisiaj czipsy z Biedronki. Szynka i chrzan - polecam smak jak ktoś lubi ostre, ja nie lubię... v_v
Odpowiedz
Nie lubie ostrego zarcia, ale z jakiegos powodu ostre chipsy mi leza, szczegolnie te lays ostre, ale te z najnizszym wskaznikiem ostrosci (papryczka chili?). xd

Picie kupowalam.
Odpowiedz
Lidlowe chipsy o smaku wasabi 10/10, jak się przyzwyczaisz do ostrości to smak mega jest. Ale nie wiem czy je nadal sprzedają...

Obiad na pyszne.pl zamówiłam.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Ja kiedyś w siebie pchałem tylko to, co ostre, ale od dłuższego czasu jakoś niczego takiego tknąć nie mogę. :/ A szkoda, bo to dobre na trawienie... no może nie chrupki, ale przyprawmy i papryka. Duży uśmiech

Umn... nakreśliłem mamie listę rzeczy które potrzebuję do szkoły jeszcze, więc mi pewnie to kupi, liczy się też tutaj, prawda?XD
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Gratki Michu. Duży uśmiech

Wii U ostatnio kupiłam i przyszło! Fiu, nie było ŻADNEGO problemu podczas instalacji! Więc teraz myślę nad grą.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
ILE DOBROCI. ;______________________; I ta zawieszka, omamo. Gratkiiii!
Odpowiedz
Etui na telefon, Mam teraz białe i strasznie mi się podoba, mój telefon cudnie w nim wygląda. <33 lofloflof. Postaram się nie zniszczyć tego jak stare fioletowe. :C a to jeszcze pachnie nowością. <3 i teraz dopiero znów widać, jaki ładny jest mój telefon. Jednak nie potrzebuje żadnego nowego, wystarczy że trochę zadbam o ten.
Odpowiedz
Wodę smakową z Gwiezdnych Wojen (uzależnienie, serio) (od GW, nie od wody smakowej); soczek; Lion. A poza tym z mamą kupiłam kremik do twarzy i żel antybakteryjny do rąk.
Odpowiedz
24 farby akwarelowe w tubce, blok do nich, pędzelek, album na zdjęcia z tego rocznych wakacji, perfumy ,tusz, lakier.

I mam ochotę kupić sobie coś ładnego i ramki do zdjęć Uśmiech

Michu mogę zapytać, gdzie kupiłaś taką fajną zawieszkę? Oczko
Odpowiedz
BRYLOCZEK XDDDDD
Odpowiedz
Dzięki super są Uśmiech
Odpowiedz
Piżamę w Carry i dwie obudowy na telefon, jedna w Sinsayu (4,99 XDDD), a druga w Clarie's. W Zabrzu mają taki wybór tam, że szok, w Gdańsku już dawno przebrane półki, a tu jeszcze tyle ciekawych wzorów. Duży uśmiech
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Szufladki w biedronce za 17 zl! Duży uśmiech
Odpowiedz
Michu, mam nadzieję, że nie będziesz zła, że też sobie kupiłem taki brYloczek. Uśmiech
[Obrazek: the-legend-of-zelda-majora-s-mask-3ds.jpg]

[Obrazek: bryloczek-pokemon-oras-mudkip.jpg]
Odpowiedz
Lekarstwa i herbatki na uspokojenie. 8) XD
Odpowiedz