Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
RÓWNIEŻ POKEMON GO
+ babcia Tyrell w Nawałnicy Mieczy, jak ja uwielbiam tę kobietę.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Ojoj! X'D
Odpowiedz
Oddziałowa kardiochirurgii na widok pielęgniarki, która weszła z naszą czwórką na oddział: halo, co ty mi tu za ludzi na oddział wprowadzasz!
Pielęgniarka: ale to są studenci profesora Zembali...
Oddziałowa: a to zapraszamy, zapraszamy!!!

Solidne przekoloryzowanie, ale ważne, że działało. XDDDD + jacyś pacjenci, którzy do Michała mówili "panie doktorze" w restauracji Duży uśmiech

EDIT: Zaznaczę tylko, że w poniedziałek nazywano nas "zdolnymi maturzystami", więc to był bardzo szybki awans. XD
Odpowiedz
Ania. <3 I ogólnie fajnie dzisiaj było.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Rozmowa telefoniczna. Powinnam z nią częściej rozmawiać przez telefon, awh. To coś zupełnie innego niż pisanie. ;_;
i lubię jej głos i w ogóle wszystko
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
No więc... pamięta ktoś mojego bloga, olci-swiat.bloog.pl...? XDDDD Gdy kieeeedyś się wkurzyłam, zmieniłam jego szerokość na 1 piksel aby nikt nic juz nie przeczytał. Dziś udało mi się na niego dostać i ustawić żeby znów dało się czytać. XDDDD

Paczcie jaka poetka ze mnie była

"Tam, gdzie sięgną moje oczy...
BĘDĄ WSZĘDZIE-TAMAGOTCHI!
I marotchi i violetchi,
pielęgniarka co ich leczy...
Kuromameć i makiko.
Nie wyglądają brzydo.
Nikt z was jak wyglądają nie zgadnie:
bo na pewno nie ładnie!
no bo oni są CUDOWNI!
Cwiczą mięśnie, tam: w siłowni!
Kuczek się od nich odróżnia:
i lodówki im opróżnia.
Tamagosie, tamagoosie...
JA nie powiem:
"mam was w nosie!"
Bo ja kocham Tamagotchi!
Widzęje, gdy zamknę oczy...

~~~~~~~BY VIVAOLALA/PACHIRISU/LABRAMON !!!
DO NOT KOPY!"

do not kopy
ten blog jest piękny

edit/ wtf jaki filmik http://pu.i.wp.pl/k,NDY1NTM1NTYsNzQ3MDgz...064373.gif co ja robilam

edit 2/
[Obrazek: k,NDY1NTM1NTYsNzQ3MDgz,f,i_love_kom.jpg]

EDIT 3
MOJ REGULAMIN NA FORUM
WYCINEK
" 5.Na forum nie mogą rejewstrować się żadne zboki,szataniści,pedofile,żeby uzyskać kontakt z nieletnimi.Gdy tylko dojdzie do mnie informacja o takiej osobie,zostanie na zawsze usunięta z forum.
6.Na forum nie wolno przeklinać,grozić i nic podobnego,co by mogło zagrażać innym forumowiczom
Bo np.groźba-możesz tego nie zrobić,ale tamta osoba tak się przestraszy,że popełni samobujstwo. "
Odpowiedz
^ to niczym ja czytająca swoje pamiętniki z podstawówki. XDDDD

Cały dzisiejszy dzień w Katowicach. Było ekstraekstraekstra.
Odpowiedz
O boże Lyr. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ale ten gif to tak bardzo Ty. XDDDDDDDDDDDDDDD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
To, że dziś pogodzilam się z pewną osobą z którą nie gadalam od wczesnej wiosny. ^^ I pewna inna osoba od razu zrobiła się baaaardzo zazdrosna. 8) szkoda że nie ma teraz neta, jej twitter byłby pełny hejtu na mnie. <3 huehehee. Jestem szczęśliwa. :3
Odpowiedz
Paczuszka od Misia! Dziekujeee! T. sie mega mega mega ucieszyl, dziekuje Ci bardzo bardzo bardzo! ^_^

ORAZ

[Obrazek: tumblr_nuo7iq8hWF1soif0yo1_400.jpg]

DAMN RIGHT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ^_____^
Odpowiedz
Ogłoszenie dwóch koncertów Hurts w Polsce. <3
Odpowiedz
Moja ukochana Greninja dostała nową, Ashową formę, która jest przecudowna. ;w;
[Obrazek: ashgreninja.jpg]
(Chociaż ja podobieństwa do Asha nie widzę Duży uśmiech
No i trailer nowego sezonu Poków, pewnie i tak nie obejrzę, ale mi się bardzo podoba. https://www.youtube.com/watch?v=EslzWsBSGHI
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
W pobliżu mojego lokum w Warszawie jest centrum handlowe, gdzie są moje ulubione sklepy Duży uśmiechDD (m.in. Matras, Empik, ToysRUs, TKMax)
(Wg. map google 22 minuty pieszo, ale z moim tempem będzie pewnie nawet 15 minut ;y; [o ile nie ma wstrętnych świateł po drodze])
Odpowiedz
Budzi mnie dzisiaj domofon, jestem sam w domu, to wychodzę z łóżka ledwo żywy i odbieram.
- Witam, czy lubi pan pieniądze?
- Tak? (już wiedziałem, wiedziałem, że powinienem odpowiedzieć NIEEEEEEEEE)
- To bardzo źle! Ludzie tracą kontakt z Bogiem, gdy są w posiadaniu zbyt dużej ilości pieniędzy. Czy mógłby pan otworzyć drzwi? Mam do oddania magazyn, który zawiera wskazówki, gdzie należy oddać pieniądze, by połączyć się z Bogiem. 

Serio?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Muszę zobaczyć, czy w tej gazetce jest numer konta, żebym mógł wysłać wszystkie oszczędności prościutko do nieba. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
^ NIEŹLE XD
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości