Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
Parówki Jedynki.
Najlepsze i wgl. Zjadłam dzisiaj już dwie. ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Odpowiedz
(05-09-2015, 15:43)Carleesi napisał(a): xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ojoooooooooooj Duży uśmiech
https://www.facebook.com/awesomevideoss/...171940921/

Chowanie uszu do tyłu i "uśmiechanie się" oraz lizanie pyszczka to oznaka stresu u psów. :< 

A papugi mi też szkoda, bo one się drą nie bez powodu, to są zwierzęta które żyją na wolności w grupach i muszą wokalizować z innymi osobnikami, ale wiedzą jak na nich się krzyczy i potem im jest przykro i próbują się na ludziach odegrać za karę zanim w depresję popadną. Jezu, wiem, partypooper jestem, sorry :C 

Byłem z mamą w biedronce i ta się zagadała przez telefon, skończyło się na tym że sama wzięła sobie 2 mango bo nie mogła się skupić a ja nakupiłem pierdół papierniczych XDD A, no i oglądanie pingu z przyjaciółką.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Viktor, ja myślę, że ta papuga świetnie sobie wokalizuje, bo to naprawdę już nie wiem która godzina, a ona dosłownie co kilka sekund skrzeczy. Może ma takiego jakiegoś cichego kolegę tam, nie wiem. XD

Cytat:laptop: *czuć od niego ogniem*
laptop: *wydaje z siebie dziwne dźwięki 
ja: kochanie wszystko ok
</3
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Bo chce porozmawiać pewnie, albo woła kogoś by się nią zajął. Papugi to strasznie skomplikowane zwierzęta i jeśli chodzi o zwierzęta które od dawna są udomowione uważam że papug nie powinno się trzymać bo są po prostu zbyt trudne w utrzymaniu. Są tak samo inteligentne jak ludzki 4 latek i tyle samo uwagi potrzebują (jak nie więcej) a żyją nawet do 40 lat, trzeba im całe swoje życie oddać bo będzie zle, nawet samobójstwo mogą popełnić albo po prostu się samookaleczać wyrywając se piórka np. No i nie mowiąc o tym że one serio myślą że ludzie to inne papugi i wybierają swoich opiekunów jako partnerów. XDDD

Co do laptopa to też tak robię, moje biedactwo </3
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Nagle Saruman wskoczył na stół i zaczął bić się w twarz.
-Zamknij się! WSZYSCY SIĘ ZAMKNIJCIE! - krzyknął aż Davy chwycił go za nogę i wyrzucił z sali.

PŁACZĘ. XD *czyta swojego starego bloga*

"- Paniczu, herbata wystygła. Uniżenie proszę o wybaczenie – Sebastian zgiął się w poł.
- Znowu? Weź się lecz – odpowiedział Ciel."
HOHOHO
Odpowiedz
^ XDD

[Obrazek: 34g4hom.jpg]
XDDDDDDD
Odpowiedz
XDDDD Piękny pies. Bałabym się tam przejść, żeby mnie nie zaatakował XD

Uśmiechłam się, bo ktoś otagował mnie na Instagramie XD Hura, wynurzam się z doliny zapomnienia po to, aby samej nie mieć kogo otagować, bo wszyscy już to robili, omf.
Odpowiedz
[Obrazek: 11947673_794633453987668_737411804954546...e=565FA169]
besos kicham was,,.. bbbbbbb
Odpowiedz
(05-09-2015, 22:57)Katechi napisał(a): "- Paniczu, herbata wystygła. Uniżenie proszę o wybaczenie – Sebastian zgiął się w poł.
- Znowu? Weź się lecz – odpowiedział Ciel."
ryczę XDDDDDDDDDD

"maluje literami moje emocje"
pani magdo kropka to nie litera,,,,,,,
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Czemu dla mnie to jest lekko strasznawe? ;;
Odpowiedz
OMFG

http://joemonster.org/filmy/71420/Szybka_runda_szachow
Odpowiedz
To że mam już jedną ocenę na półrocze wpisaną i od dziś jestem wolna z jednego przedmiotu <3 XDDD i cała masa zdjęć i nagrań z dzisiejszego dnia z mojego coasterka, od kilku dni praca na nim trwa w końcu i po 3 miesiącach stania i marnowania się i zarastania drzewami (serio jakieś krzaki w trasę zaczęły się wdzierać XDD) i już dziś jeździły wagony z manekinami w ramach testów i w ogóle wiele zmian i wygląda że teraz jeździ szybciej. 8)))) <3<3<3 chcę już wakacje omg. ;-; i rozważam nawet czy w ferie może pojechać, bo w lutym akurat mają otwarte! ;-;ekhm o ile hajsy będą W kazdym razie jestem szczęśliwa, w koncu jakiś niezbity dowód na to, że na pewno będzie żył, haha. <3
Odpowiedz
Już któryś raz zmienili termin wykończenia skrzyżowania u nas w Poznaniu, już chyba drugi rok je 'ostatecznie' przebudowują, a uwaga, robią od jakiś 7 lat, tak tak, 7 lat zajmuje budowa skrzyżowania.XD I na fejsie ktoś dodał zdjęcie z nową datą, więc taka dyskusja: 

Cytat:Oni bazę na Marsie budują czy skrzyżowanie?
Tajny ośrodek badawczy Polskiej Agencji Kosmicznej 
Chociaż z drugiej strony wszyscy już umieją żyć bez kaponiery, to po co w ogóle kończyć/zaczynaćOczko
Tam jest błąd w dacie. Listopad 2119.
Cóż.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Odpowiedz
^^^^ TOOOOOOOOOOO XDDDD
Mówię Ci, oni tego nie skończą XD Bo nagle skończą się fundusze czy coś. A jak już to pewnie postawią tam centrum handlowe, no bo w końcu w pobliżu nie ma żadnego Uśmiech)))))))))))))
Odpowiedz
Przecież ja wiem, w połowie kolejnego roku stwierdzą, że właściwie to wszystko niepotrzebne, zniszczą i zaczną od nowa. Nie pierwszy raz już.XDDD Oj tak, potrzebuję tam centrum handlowego, przecież najbliższe jest przystanek dalej, wstyd, że trzeba tyle iść. :/
Ej, a w ogóle wiedziałaś, że na Malcie budują dwa kolejne centra?XDDD O tej Łacinie było głośno, to wiedziałem, ale przystanek przed galerią Malta, budują Posnań.XDDDD Lol, wcale kilometr dalej nie stoi czteropiętrowe centrum, nie.
O i jeszcze dokładnie za moją szkołą, na Jeżycach też budują właśnie nowe centrum handlowe. XDDD
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości