01-09-2015, 17:35
To jest przywódca ich gangu, zbierają od ludzi cukierki! >:C
![[Obrazek: usRtoXY.png]](https://i.imgur.com/usRtoXY.png)
|
Maciejowa gromadka.
|
|
01-09-2015, 17:56
Chodź do mnie, mam mieszankę mini bounty i mini milky way.
//off xDDDDaaaaj *wzdycha ciężko* // Michu XD
04-09-2015, 09:42
Omg, jak jeszcze macie ochotę na cukierki, to zapraszam. Gdy moja mama wyczaiła, że nie mam ochoty teraz na słodycze, to masowo mi zaczęła cukierki kupować. >:C I mam takie z marsów, twix, oreo (to są cukierki??) i takie w galaretce. XD
Okej, a u mnie tak: ![]() Jeszcze nigdy nie miałem tej postaci w iD, więc się w sumie cieszę, bo całkiem fajna jest. c: A Morino na potrzeby wykluwania włączyłem. Może jakoś niedługo włączę swoje TamaSuku, jakoś stęskniłem się za ułożeniem przycisków w tej wersji (to jak taka trochę mała konsola wygląda, nie?). ![]()
04-09-2015, 10:05
^____________^
Włącz, włącz! Jakie masz w ogóle kolory iD? Te takie wersje dwukolorowe są genialne, ale chyba drogie strasznie. D: ![]()
04-09-2015, 10:57
Ona wygląda jak limonka, więc idealnie do tego cytrynowego koloru obudowy pasuje *u* Taka resztka lata <3 A Suku idealne do szkoły
Włącz koniecznie! Jak tak teraz myślę to prawie w ogóle zdjęć tej wersji nie widziałam >3<
04-09-2015, 16:43
O, no tak, fioletowe jest mega ładne.^^ Ja jeszcze chciałbym kiedyś z pewnością białe. c:
Katechi, ja już mam dosyć tego lata, więc wolę tak tego nie kojarzyć.XDD Carol, włącz, koniecznie. ^^ No i tak, odpaliłem swoje TamaSuku. 8D ![]()
04-09-2015, 18:05
TamaSukuuuuuuuu *o* Oj chyba wiem na co będę odkładać pieniążki z Deviantartu.
Tą tablicę kilka razy widziałam, rozwala mnie, że jest taka "złamana" XD Wincyj zdjęć!
04-09-2015, 18:53
Ja mam chyba dopiero tą drugą, więc jeszcze troszkę przede mną.
Postaram się powrzucać więcej zdjęć.^^ Btw. Katechi, a którą wersję? 1 czy 2? Ta duża tablica chyba podoba mi się najbardziej.
![]()
04-09-2015, 19:03
A nie wiem jeszcze xD Raczej będę się sugerować tym co znajdę :"D Bo one się różnią tylko przedmiotami, co nie?
A ta duża tablica faktycznie ładna o:
09-09-2015, 10:40
Oki, pierwsze widoczne różnice, przynajmniej dla mnie? Dźwięk, jest bardziej podobny do tego, jaki wydaje nasze Friends, nie identyczny, ale mniej "czysty" niż w poprzednich wersjach.
![]() Przyciski są też delikatnie inaczej wykonane, różnice są niewielkie, pewnie tylko dla mnie istotne (mania szczegółów). ![]() Nie ma zmiany jeżeli chodzi o pierdzenie przy stole, równie irytująca rzecz jak w zwykłym 4U.XD Ale, ale... mamy nowe gry! Nie rozumiem dwóch, pierwsza chyba jest bardziej na... szczęście? Jak w np. EnTama. Mamy jakiegoś... drwala, niech to umownie będzie bambusowy drwal.XDD Przy ścinaniu możemy trafić na jakieś robaki, które nas zjadają, stosik monet, albo po prostu uda nam się ładnie uciąć. ![]() ![]() Tej gry niestety nie czaje, co nie kliknę, to przegrywam. ![]() Nie mam dostępu do ogródka jeszcze - postać musi chyba podrosnąć? Jestem naprawdę podekscytowany, jest nowy wygląd dzieciaków i nastolatków, dodatkowo dwie nowe wbudowane postacie (o których wiadomo, może jest więcej? : DDD). Sama obudowa jest serio cudowna, na żywo wygląda sto razy lepiej. ;____; Cały ten stres z celnikami itp., był zdecydowanie warty tego tama. ![]()
09-09-2015, 11:30
To słabo z dźwiękami D:
A jak guziczki? Nie wiem, dla mnie to dosyć ważne jest XDD Bo jak sobie 15th mam włączone od jakiegoś czasu i nagle MS w łapach to przepaść XD I jakie pierdzenie przy stole? XD
09-09-2015, 11:41
Ogrodek bedziesz mial po wykonaniu okreslonej ilosci laczen przez NFC.
Fajne to. :3
09-09-2015, 11:53
Spokojnie, ten dźwięk serio tylko minimalnie się różni.
Guziczki są takie... bardziej miękkie, mi się zmiana podoba, są lepsze niż właśnie w 15th, serio. (: Co do pierdzenia - jak dajesz coś do jedzenia postaci, to ona raz na jakiś czas (właściwie to ciągle -,-), pierdzi i ucieka od stołu, więc niczego nie zje i trzeba w nią wpychać jedzonko.XDAch, to nawet nie wiedziałem, że chodzi o NFC, będę miał zajęcie.^^ ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|