Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jesienne wykluwanie
Szczerze to do tej pory nigdy nie ogarnialam rozwoju v3, aż zapisałam sobie teraz tą tabelkę. XDDDD miałam więc zawsze postaci najgorszej opieki. ;_; OK. ;_; z tą postacią się postaram!!
Odpowiedz
http://forum.tama-world.pl/showthread.php?tid=594
just gonna drop it here
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Ja miałam teraz Megatchi. xD No i mi spał do 10 rano. Duży uśmiech
Obecnie mam nową postać i właśnie dobrze się nią opiekuję, więc też jestem ciekawa co z tego będzie. Oczko //off
Odpowiedz
Robię postępy w liczeniu miss care, lecz zawsze zdarzy się coś nieprzewidzianego... Czyli np. to, że od razu po obudzeniu tamek był chory == No i bonusowy punkcik złej opieki się wdał i wyrosło nie to co chciałam.... A myślałam, żeby jednak robić postać na 2-3, to wtedy przez przypadek będę mieć te 4 ;;
No trudno V_V
[Obrazek: 112.jpg]
Poczwarka przeobraziła się w motylka. A przynajmniej myślała, że mnie oszuka. Była zwykłą pomarańczową glizdą i szybko zamieniła się miejscami z jakimś ładnym motylkiem. Tak więc moja Motylka stała się moją nową pociechą.
[Obrazek: 212.jpg]
I dobrze się stało. Poczwarka nie zasługiwała na te clip arty. A z Motylką poszłam nawet do lasu na grzyby i poziomki. Spotkałyśmy jakiegoś śmieszka po drodze, który okazał się dalekim krewnym Poczwarki.
[Obrazek: 313.jpg]
Motylka spotkała na swojej drodze Uprzejme Jabłuszko, któremu pomogła naprawić parasol znaleziony w śmietniku. Nie rozumiemy, czemu niektórzy wywalają parasole do zwykłych śmietników na ulicy. Temu wystarczyło tylko naciągnąć materiał na jedno z ramion (jakkolwiek się to profesjonalnie nazywa).
Motylka zaprosiła Jabłuszko na sushi, które sama ugotowała. Kolejny powód do radości z pozbycia się Poczwarki z domu. Przyszedł nawet Dinozaur, którego niedawno Poczwarka spotkała w parku. Roznosił jakieś ulotki i inne herezje o tym, że żyje. Ale sushi nie odmówił. Motylka jest zbyt dobra.
[Obrazek: 411.jpg]
Motylcia zrobiła dzisiaj jeszcze coś niezwykłego. Kiedy niebo pokryło się ciemnymi chmurami, namalowała słońce, jasną chmurkę i kwiatka. Ona jest niemożliwa.
Jeśli macie możliwość wymiany dziecka, które nie spełnia Waszych oczekiwań to nie wahajcie się - zróbcie to! Gorzej na pewno nie będzie!
Odpowiedz
03.09.15
[Obrazek: nc01va.png]
Jack to teraz Mizutamatchi. Staram się dbać o niego lepiej, niż o jego poprzedniczkę - zobaczymy, co z niego wyrośnie. :3
Odpowiedz
Aaa, herbatka <3 Lepiej dbasz o nastrój jesienny niż ja ze swoimi clip artami xD
Też jestem ciekawa na kogo wyrośnie ta mała śmietanka ;u;
Odpowiedz
U Ciebie też jest nastrojowo jesiennie, a do tego masz ładne zdjęcia i wyraźne, a moje takie. ;-; ostrość 0. XDDD kocham moj aparat w fonie. ;-;
Moja śmietanka już śpi (skąd w ogóle pomysł żeby nazwać go śmietanką?! XD mi nie przypomina, ale chyba teraz tak będę mówić XDD) i tym razem zgasiłam światło. :3 Staram się, staram się. ^^
Odpowiedz
Teraz się zastanawiam właściwie... A no tak. Bo jak się śmietanę z automatu daje np. na deser to to taki stożek tworzy. Jak lody, tylko śmietana bardziej płaska jest czy coś xDD
Może spróbuj zrobić zdjęcia bliżej ekranu .3.
I dzięki, tak, clip arty bardzo nastrojowe xD
Odpowiedz
Oooj uwierz mi, że lepiej wyglądają zdjęcia dalej. XDDD na tych z bliska jest jeszcze gorzej, a tak to chociaż odciagam uwagę tłem czy coś. XDDDD
Odpowiedz
Uh, teraz tak niesamowicie zatęskniłem za moim pierwszym v3. ;w; Wtedy to wszystko było takie... wooooow, bez tabelek, bez wskazówek, ile emocji jako dziecko. </3 
Katechi, bez propagandy wymian dzieci tutaj. :"/

Okej, ja już jestem, już się bawię, poślizg sponsorowany przez szkołę, nie dziękuję. 
Postanowiłem wybrać na ten hatch Morino, żeby zbytnio z tłem nie kombinować.XD

Tak więc na starcie wybrałem jajeczko, takie czarne, nie wiem, czy to dlatego, że brudne, czy że napromieniowane. :<<<<
[Obrazek: rrngjpE.png]

No i zaczęło się wykluwanie, niech będzie... kurde, nie mam pomysłu na imię, ma ktoś jakieś sugestie? 8D
[Obrazek: AkdJQSo.png]

[Obrazek: gdNHCHa.png]

Ledwo oczy otworzył, a już mu się coś nie podoba. :/
[Obrazek: n9XYOPB.png]

Także wpychałem w niego liście i wisienki, żeby mu się foch na świat jednak odwidział..
[Obrazek: ubUATrs.png]

Szczerze nie wiem, czy będę chciał coś szczególnego wyhodować, czy tak randomowo. Zobaczymy. c:
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
No ok :"/

A to jajko jest czarne, bo zgniłe. Proponuję imię Zgniłek Robaczek. XD I śliczne Tamagotchi tak w ogóle ;;
Odpowiedz
Niech będzie Zgniłek, to będzie mój protest, o prawa dla zgniłków! >:C Dzięki. 8D
Odpowiedz
(04-09-2015, 07:41)Ralveyn napisał(a): Szczerze nie wiem, czy będę chciał coś szczególnego wyhodować, czy tak randomowo. Zobaczymy. c:
Z tego jajka rosnie tylko jedna postac i jest trudne do utrzymania przy zyciu.
Z bialego jajka jest normalnie i wiele rzeczy moze z niego byc.
Odpowiedz
^ A to widzisz, zapomniałem sprawdzić w tabelkach, które od Ciebie mam. No cóż, podejmę się wyzwania i zaopiekuję się zgniłym jajkiem. c:
Odpowiedz
Jack wyrósł na Hashitamatchi, najgorsza opieka a gasiłam światło na noc, grałam w gry (chyba ani razu nie zrobiłam tak, żeby dać mu jakieś przekąski aby był szczęśliwy tylko ciągle grałam :<!) i w ogóle. :<<< To jakaś klątwa złej opieki. ;-;
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości