02-09-2015, 21:34
Szczerze to do tej pory nigdy nie ogarnialam rozwoju v3, aż zapisałam sobie teraz tą tabelkę. XDDDD miałam więc zawsze postaci najgorszej opieki. ;_; OK. ;_; z tą postacią się postaram!!
|
Jesienne wykluwanie
|
|
02-09-2015, 21:34
Szczerze to do tej pory nigdy nie ogarnialam rozwoju v3, aż zapisałam sobie teraz tą tabelkę. XDDDD miałam więc zawsze postaci najgorszej opieki. ;_; OK. ;_; z tą postacią się postaram!!
02-09-2015, 21:40
Ja miałam teraz Megatchi. xD No i mi spał do 10 rano.
![]() Obecnie mam nową postać i właśnie dobrze się nią opiekuję, więc też jestem ciekawa co z tego będzie. //off
03-09-2015, 12:08
Robię postępy w liczeniu miss care, lecz zawsze zdarzy się coś nieprzewidzianego... Czyli np. to, że od razu po obudzeniu tamek był chory == No i bonusowy punkcik złej opieki się wdał i wyrosło nie to co chciałam.... A myślałam, żeby jednak robić postać na 2-3, to wtedy przez przypadek będę mieć te 4 ;;
No trudno V_V ![]() Poczwarka przeobraziła się w motylka. A przynajmniej myślała, że mnie oszuka. Była zwykłą pomarańczową glizdą i szybko zamieniła się miejscami z jakimś ładnym motylkiem. Tak więc moja Motylka stała się moją nową pociechą. ![]() I dobrze się stało. Poczwarka nie zasługiwała na te clip arty. A z Motylką poszłam nawet do lasu na grzyby i poziomki. Spotkałyśmy jakiegoś śmieszka po drodze, który okazał się dalekim krewnym Poczwarki. ![]() Motylka spotkała na swojej drodze Uprzejme Jabłuszko, któremu pomogła naprawić parasol znaleziony w śmietniku. Nie rozumiemy, czemu niektórzy wywalają parasole do zwykłych śmietników na ulicy. Temu wystarczyło tylko naciągnąć materiał na jedno z ramion (jakkolwiek się to profesjonalnie nazywa). Motylka zaprosiła Jabłuszko na sushi, które sama ugotowała. Kolejny powód do radości z pozbycia się Poczwarki z domu. Przyszedł nawet Dinozaur, którego niedawno Poczwarka spotkała w parku. Roznosił jakieś ulotki i inne herezje o tym, że żyje. Ale sushi nie odmówił. Motylka jest zbyt dobra. ![]() Motylcia zrobiła dzisiaj jeszcze coś niezwykłego. Kiedy niebo pokryło się ciemnymi chmurami, namalowała słońce, jasną chmurkę i kwiatka. Ona jest niemożliwa. Jeśli macie możliwość wymiany dziecka, które nie spełnia Waszych oczekiwań to nie wahajcie się - zróbcie to! Gorzej na pewno nie będzie!
03-09-2015, 13:53
![]() Jack to teraz Mizutamatchi. Staram się dbać o niego lepiej, niż o jego poprzedniczkę - zobaczymy, co z niego wyrośnie. :3
03-09-2015, 14:03
Aaa, herbatka <3 Lepiej dbasz o nastrój jesienny niż ja ze swoimi clip artami xD
Też jestem ciekawa na kogo wyrośnie ta mała śmietanka ;u;
03-09-2015, 18:42
U Ciebie też jest nastrojowo jesiennie, a do tego masz ładne zdjęcia i wyraźne, a moje takie. ;-; ostrość 0. XDDD kocham moj aparat w fonie. ;-;
Moja śmietanka już śpi (skąd w ogóle pomysł żeby nazwać go śmietanką?! XD mi nie przypomina, ale chyba teraz tak będę mówić XDD) i tym razem zgasiłam światło. :3 Staram się, staram się. ^^
03-09-2015, 18:50
Teraz się zastanawiam właściwie... A no tak. Bo jak się śmietanę z automatu daje np. na deser to to taki stożek tworzy. Jak lody, tylko śmietana bardziej płaska jest czy coś xDD
Może spróbuj zrobić zdjęcia bliżej ekranu .3. I dzięki, tak, clip arty bardzo nastrojowe xD
03-09-2015, 19:35
Oooj uwierz mi, że lepiej wyglądają zdjęcia dalej. XDDD na tych z bliska jest jeszcze gorzej, a tak to chociaż odciagam uwagę tłem czy coś. XDDDD
04-09-2015, 07:41
Uh, teraz tak niesamowicie zatęskniłem za moim pierwszym v3. ;w; Wtedy to wszystko było takie... wooooow, bez tabelek, bez wskazówek, ile emocji jako dziecko. </3
Katechi, bez propagandy wymian dzieci tutaj. :"/ Okej, ja już jestem, już się bawię, poślizg sponsorowany przez szkołę, nie dziękuję. Postanowiłem wybrać na ten hatch Morino, Tak więc na starcie wybrałem jajeczko, takie czarne, nie wiem, czy to dlatego, że brudne, czy że napromieniowane. :<<<< ![]() No i zaczęło się wykluwanie, niech będzie... kurde, nie mam pomysłu na imię, ma ktoś jakieś sugestie? 8D ![]() ![]() Ledwo oczy otworzył, a już mu się coś nie podoba. :/ ![]() Także wpychałem w niego liście i wisienki, żeby mu się foch na świat jednak odwidział.. ![]() Szczerze nie wiem, czy będę chciał coś szczególnego wyhodować, czy tak randomowo. Zobaczymy. c: ![]()
04-09-2015, 08:50
No ok :"/
A to jajko jest czarne, bo zgniłe. Proponuję imię
04-09-2015, 08:59
Niech będzie Zgniłek, to będzie mój protest, o prawa dla zgniłków! >:C Dzięki. 8D
![]()
04-09-2015, 12:24
04-09-2015, 16:39
^ A to widzisz, zapomniałem sprawdzić w tabelkach, które od Ciebie mam. No cóż, podejmę się wyzwania i zaopiekuję się zgniłym jajkiem. c:
![]()
04-09-2015, 17:16
Jack wyrósł na Hashitamatchi, najgorsza opieka a gasiłam światło na noc, grałam w gry (chyba ani razu nie zrobiłam tak, żeby dać mu jakieś przekąski aby był szczęśliwy tylko ciągle grałam :<!) i w ogóle. :<<< To jakaś klątwa złej opieki. ;-;
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|