Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SPRZEDAM] Giga Pets, Digimon, iD L
Gwiazdka 
[Obrazek: tumblr_nspwecWW8s1soif0yo10_400.jpg]

Zwierzątka sprawdzone i sprawne, mają też wyczyszczone bebechy. Oczko

1. Żółte Tamagotchi iD L. Stan: niemal idealny. Drobne ryski na wyświetlaczu, które można usunąć displexem, nie ma rys głębokich. Dołączam pokrowiec.
Brak pudełka i instrukcji. Naklejkę można bez problemu odkleić, nie jest na stałe.
Cena: 130 zł
120 zł + przesyłka SPRZEDANE

[Obrazek: tumblr_nspwecWW8s1soif0yo8_400.jpg]

[Obrazek: tumblr_nspwecWW8s1soif0yo9_400.jpg]

[Obrazek: tumblr_nspwecWW8s1soif0yo4_400.jpg]

[Obrazek: tumblr_nspwecWW8s1soif0yo5_400.jpg]

[Obrazek: tumblr_nspwecWW8s1soif0yo6_400.jpg]

2. Digimon v1. Stan: średni. Obudowa nie jest zniszczona, ekran nie jest porysowany, ale z jakiegoś powodu piksele się delikatnie 'rozlewają' (patrz: zdjęcie 1). Nie uniemożliwia to jednak całkowicie używania Digimona, widoczność jest gorsza, ale wciąż widać co się tam dzieje, więc jeśli ktoś po prostu chce takiego mieć, może go kupić taniej ode mnie ze względu na tą wadę (normalnie są makabrycznie drogie...).
Cena: 80 zł 50 zł + przesyłka (normalnie chodzą 200 zł+)

[Obrazek: tumblr_nspwecWW8s1soif0yo1_400.jpg]

[Obrazek: tumblr_nspwecWW8s1soif0yo7_400.jpg]

3. Giga Pets Baby T-Rex, edycja specjalna z Jurajskiego Parku. Stan: dobry. Działa jak trzeba, obudowa lekko obtarta, ale poza tym nic mu nie jest.
Cena: 80 zł 60 zł + przesyłka

[Obrazek: tumblr_nspwecWW8s1soif0yo2_400.jpg]

[Obrazek: tumblr_nspwecWW8s1soif0yo3_400.jpg]

Sprzedaję je dlatego, że są to powtórki w mojej kolekcji, normalnie bym się ich nie pozbywała. Oczko

Będę wysyłać z Sosnowca. Cena poleconego priorytetowego to ok. 8 zł.
Mogę wystawić na Allegro. Nie wysyłam za pobraniem [bo nie umiem xD]. Inna opcja to przelew na konto (jeśli mnie na tyle znasz, żeby mi w ten sposób zaufać, ofc).

Do każdego z tych zwierzaków mam fajny przewodnik, jak ktoś chce, to mogę posłać na maila (do iD L mam nawet po polsku! Oczko ).
Nie jestem pewna co do dinozaura, ponieważ są Giga Pets, które mają ewolucje (np. Compu Kitty, czy 101 Dalmatians, które mam) i są takie, które ich nie mają (np. Salem the cat, którego też mam), ale patrząc na jego formę początkową oraz na zdjęcie, które właśnie znalazłam w necie sądzę, że ewoluuje. Oczko
[Obrazek: e6b2c475cbe8645deb59f277189b85bb.jpg]

Co do iD L, miałam nadzieję je sprzedać w miarę szybko, więc umówmy się, że jak nikt nie będzie zainteresowany nim, to wtedy, ok? Ja zawsze jak wystawiam coś na sprzedaż, to raczej potrzebuję kasy 'na już'. Oczko Kilka dni by jeszcze było ok, ale trzy tygodnie to już długo. Smutny
Nadal aktualne. Oczko
Michu, bedziesz chciala to iD L?
Wszystko dalej aktualne. 8D
Ceny obniżone, potrzebuję na gwałt wszystko sprzedać, pomóżcie, jestem w potrzebie. DDD;
Ok! Oczko
iD L kupuje Michunio. Duży uśmiech
Kurdeeee, a czy to Giga Pets ma jakieś fajne gry? Nie chcę niczego obiecywać, zwłaszcza, że Ci się z kasą śpieszy, ale pomyślę poważnie nad tym. Mam coś odłożone na ewentualne cło, więc no.. może ukulam, ale serio jeszcze muszę pomyśleć.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Giga Pets ma jedną grę, w łapanie piłki. Uśmiech
Ale ja je lubię ze względu na to, że dzień po dniu widzisz progres. Nie jak w Tamagotchi, że wypełnisz na raz wszystko i jest ok, tylko musisz się nim codziennie dobrze zajmować, żeby z dnia na dzień jego staty rosły. Uśmiech
Temat mozna zamknac, zrobie nowy i dodam kilka rzeczy jutro.