Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maciejowa gromadka.
Ale te dialogi mają być właśnie takie słodkie i lekko dziecinne, a są ważne do fabuły, więc nie radzę ich skipować. Oczko

Boże, to FamiTama... Boże, EnTama... Mam włączonego Digimona v1 i iD L 15th i się teraz zastanawiam, czy by sobie EnTama CYOI albo mojego pomarańczowego v4.5 nie włączyć... Zawsze jak widzę takie piękne kolorowe zdjęcia, to chcę coś włączyć... xD
Odpowiedz
Ano! Są urocze i w ogóle mają bardzo fajny... slang? Nie wiem, ale takie śmieszne końcówki, chciałbym tak opanować angielski, żeby sobie ich używać. Duży uśmiech Niemniej chodzi mi głównie o to, że ja już wiem o co biega i tak dalej, a co najmniej jeszcze 10 dymków na mnie czeka totalnego lania wody. Ojeżu, albo gdzieś lecę, tylko na chwilę coś zrobić (wbić lvl, czy coś kupić) bo się śpieszę i nagle ten motylek wylatuje i takie "o! zobacz! tam ktoś jest" a ja tylko takie WIDZĘ, ALE JA NIE CHCE Z NIĄ ROZMAWIAĆ. XDDDDDDD Ale i tak bam gra przejmuje kontrolę. Jestem strasznie niecierpliwy jak się śpieszę, o. Język Ale totalnie dziękuję za polecenie gry. ^^

Odpalaj CYOI, masz takie genialne obudowy, że szkoda żeby je marnować! Są wakacje można szaleć. Duży uśmiech Też ostatnio myślałem o v4,5 ale ja z kolei chciałbym jakąś inną obudowę niż tą pomarańczową (ta taka z białymi kulkami ;____________; ).
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Też tak właśnie uważam że niczym komplet. Duży uśmiech
^^
Odpowiedz
Potwierdzam! Duży uśmiech Jak będziesz dla siebie szukała, to te pokemonowe są super, mam taki zwykły bez żadnej marki i jest słaby niestety. Ten wydaje się taki mega solidny i porządny. Oczko

Nemutchi zaspał chyba na swoją transformację, więc głównie wcinamy ciastka. >:C
[Obrazek: 3yJ9KM1.jpg]

Plus próbujemy nie być forever alone.Śpiący
[Obrazek: jjvi1JE.jpg]
Odpowiedz
Jeżu, ja kocham makaroniki, takie najzwyklejsze (tych kolorowych nawet nie jadłem), to mógłbym jeść dosłownie tonami. .____________________________________.

Dziękiiiii!^^ Też lubię tego czerwonego, szkoda, że nie można go wyhodować. :<
Odpowiedz
To Yattatchi i domyślnie jest to damska postać. Duży uśmiech
Jak na razie wrażenia z Hexagonem? Bo mnie też kusi, tanie jest bardzo. :x
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Jestem właściwie zadowolony, nie odbiega jakoś szczególnie od Colorka. Jedynie jeszcze się nie zebrałem, żeby ogarnąć, jak wygrać jakąś grę. Wszystkie są przerobione w taki sposób, że trzeba znać jakieś podstawy japońskiego, nawet strzelanie do baloników (zmieniają się na nich znaki, zgaduje, że trzeba celować w takie, które utworzą jakieś słowo). Jest inne jedzonko i chyba itemki, fajna odskocznia od +C, no i bardziej postacie mi pasują. Uśmiech

Michu, ja moje z wysyłką kupowałem chyba za niecałe 200 zł.
Odpowiedz
http://tama-zone.com/index.php?showtopic...try3396942 Oczko
Odpowiedz
OOOO! Tego szukałem, dzięki wielkie. Duży uśmiech
Odpowiedz
Hmnh, widzę że jeszcze opcje edycji postów nie działają, więc napiszę nowy. Uśmiech

[Obrazek: A2lxiyg.jpg]
Dość długo miałem włączone Hexagontchi, więc ostatnio włączyłem sobie coś innego - iD, obecnie mam już dziecko Kuchipatchiego, niestety kolejny chłopiec. D: Już trzeci pod rząd, a wszystkie męskie postacie już mam, także.. mehh. Może włączę żółte iD, tam mam mniej postaci, hmnh.

[Obrazek: OjB13yP.jpg]
Jak świecący post...  Śpiący
Odpowiedz
Rzeczywiście świecący post, śliczne zdjęcia. ^^
Odpowiedz
Dziękiiii! Serce
Zacznę zbierać świecące rzeczy do zdjęć teraz.XD

uwaga uwaga, czy podbije post?

edit/
pierwsze posiedzenie gangu - jest!  Podejrzany
[Obrazek: BbEyOA9.jpg]
Odpowiedz
^____^
Hahha, jasne! 8D Ja naprawdę baaaaardzo chętnie pooglądam tama-zdjęcia na takich świecących kartkach, im więcej tym lepiej. Nie musisz nic pisać, każdy ma dostęp do takich kartek. Duży uśmiech Będzie super! ^^
W ogóle musimy mieć układ - jak gdzieś znajdziemy świecące rzeczy papiernicze, to dajemy sobie znać. XD
Odpowiedz
8D
Jestem ciekaw, czy w Twoim bloczku są inne karteczki, bo dam sobie rękę uciąć, że w sklepie widziałem trochę inne, a jak otworzyłem, to były całkiem inne wzory. Bankowo dwa masz takie jak ja, ale tych w środku nie widzę, będziesz mieć niespodziankę.XD Ogólnie to fajnie jest robić na tym zdjęcia, trzeba znaleźć odpowiedni kąt, żeby się świeciło i przysłonić sobie np. ręką z góry, żeby się inne kolory rozlewały. <3
Odpowiedz
Co to za dresy straszą tą małą dziewczynkę;;;
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości