Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sprzedam prawie całą kolekcję Tamagotchi
Prawie całą, ponieważ zostawiam sobie jedno na pamiątkę. 
Tak więc wszystko przedstawia się w następujący sposób :  
[Obrazek: bjaa81.jpg]

[Obrazek: 2d6jvpg.jpg]
Tamagotchi v3 - różowe i czerwone. 
Stan : Czerwony - bardzo dobry, różowy - dobry. 
Opis : Czerwone Tamagotchi jest w stanie bardzo dobrym. Posiada kilka malutkich, niewidocznych rysek na ekranie. Wzorek jest nienaruszony. Obudowa nigdzie nie jest poobijana. Różowe Tamagotchi zostało kupione już jako używane. Łańcuszek odrobinę zrobił się czarny. Ma ryski na ekranie, widoczne pod światło. Wzorek jest nienaruszony, obudowa również.
Cena : Czerwone - 35 zł + przesyłka. Różowe - 20 zł + przesyłka. 

[Obrazek: 166gpzr.jpg]
Tamagotchi v4 - granatowe i białe.
Stan :
bardzo dobry.
Opis : Oba Tamagotchi nie posiadają rysek na ekranikach (jak już to te delikatne, fabryczne). Obudowa i wzorki są nienaruszone. 
Cena : Oba - 38 zł + przesyłka.

[Obrazek: 1zbxba.jpg]
Uratama.
Stan : 
Opis :
Tamagotchi jest w stanie bardzo dobrym mimo, że kupione jako używane. Wygląda jak nowe, wyjęte z opakowania. Nie posiada rysek na ekraniku. Obudowa i wzorek są w stanie nienaruszonym.

Cena : 65 zł + przesyłka.   SPRZEDANE! 

[Obrazek: 2lswnzq.jpg]
Tamagotchi v6 Music Star. 
Stan : 
bardzo dobry.

Opis :  Również, Tamagotchi nie ma rysek na ekraniku, obudowa nienaruszona i wzorek również. 
Cena : 55 zł + przesyłka.  SPRZEDANE! 

[Obrazek: 214a22v.jpg]
Tamagotchi Friends - różowe, białe i niebiesko-białe.
Stan :
Różowe - dobry / bardzo dobry, białe - bardzo dobry, niebiesko-białe - średni. 
Opis : Różowe Tamagotchi ma startą srebrną obwódkę w okół ekranu, dlatego wzorek jest naruszony i je oceniałam pół na pół. Ekranik nie posiada rysek. Obudowa nie jest naruszona, oprócz właśnie tej obwódki, która jest starta. Niby ładniej (jak dla kogo) to wygląda, ale lepiej o tym napisać. Białe (tzw. gepard) - wygrałam je w konkursie, ekranik nie posiada rysek, wzorek i obudowa nie są naruszone. Niebiesko-białe (dalmatyńczyk) - mam je po moim bracie. Obudowa posiada ryski, gdzieniegdzie wzorek jest starty. Ekranik posiada delikatne ryski. 
Cena : Różowe - 25 zł + przesyłka. Białe - 30 zł + przesyłka. Niebiesko białe - 17 zł + przesyłka. 

Zgadzam się na przelewy. 
Zgadzam się na holdy. 
Jeżeli ktoś sobie życzy, mogę zrobić aukcję na Allegro z danym Tamagotchi.

Odpowiedz
Tak, zostawiam P's.

Odpowiedz
Też tak sądzę. ^^

Odpowiedz
O, patrzcie kto wrocil. Język
Ja bym byla w sumie chetna albo na czerwone v3, albo na granatowe v4. Czy mozna holda na 2 dni, sprawdze stan konta i dam znac.
Odpowiedz
Jasne. Hold na oba?

Odpowiedz
Jakbys byla tak dobra. Oczko
Odpowiedz
Czy mogę prosić hold na uratama? :3 na dwa dni jeśli można.
Odpowiedz
Jasne. ^^ Jest hold.

Odpowiedz
Biorę Uratama. : D
Odpowiedz
Okej. : D To wolisz za pobraniem czy przelew na konto, Lyree? ^^

Odpowiedz
Przelewem. C: Ale będę mogła zapłacić dopiero w czwartek, ok?
Odpowiedz
Aaa, te v4 kuszą XDDD Ale chyba nie mam ochoty na tą wersję ;3;

Ale to MS ;_; Nie widziałam tej obudowy, a wygląda całkiem fajnie. Dzisiaj już późno, wolę nie decydować, ale prosiłabym holda ;u; Dam znać jutro~!
Odpowiedz
Ej, pamietam, ze to granatowe v4 kupowalas nowe, masz opakowanie do niego?
Odpowiedz
(31-08-2015, 19:41)Lyree napisał(a): Przelewem. C: Ale będę mogła zapłacić dopiero w czwartek, ok?
Okej. Napiszę jeszcze do ciebie na PW. 

(31-08-2015, 20:56)Katechi napisał(a): Aaa, te v4 kuszą XDDD Ale chyba nie mam ochoty na tą wersję ;3;

Ale to MS ;_; Nie widziałam tej obudowy, a wygląda całkiem fajnie. Dzisiaj już późno, wolę nie decydować, ale prosiłabym holda ;u; Dam znać jutro~!
 Obudowa jest amerykańska, ale nie jest ona jakaś rzadka czy raczej nie do dostania. Oczywiście, jest hold. 

(31-08-2015, 21:19)Carleesi napisał(a): Ej, pamietam, ze to granatowe v4 kupowalas nowe, masz opakowanie do niego?
Tak, kupowałam je jako nowe z jakiejś strony z zabawkami. Nie jestem pewna czy nadal je mam [chociaż powinnam, ponieważ nawet instrukcji nie otwierałam / odczepiałam], bo moja mama mogła je wyrzucić, ale dzisiaj poszukam i dam znać jak znajdę.

Sprzedane Tamagotchi : 
Uratama - Lyree

Odpowiedz
Ok, biorę Duży uśmiech Proszę o dane do przelewu c:
Odpowiedz