Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
http://9gag.com/gag/aEz06A9
Jakbym siebie widziała. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
LMAO, TO JA W KUCHNI XDDDDDD
Odpowiedz
https://www.youtube.com/watch?v=HuPolWVxzYQ
*klepie się po głowie żeby wyłączyć tryb tańczącego kurczaka*
PŁACZE
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Moja nowa fryzura~
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
(29-08-2015, 11:09)Michu napisał(a): Nowa reklama Oreo z wampirem. Hahahaha fajna jest. Rzadko mi sie reklamy podobają. XDDD

Omggg jak ja wczoraj z tego lalam w glos x'DDD
Odpowiedz
Przechodzę dzisiaj przez park i przede mną stoi mama z synem (nie wiem, 5 lat?) i to dziecko robi siku, no nieważne.XDD Obok idzie dziewczynka (w podobnym wieku?) i tak patrzy.... chwyta się za krocze, obraca się w stronę rodziców i krzyczy "MAMO OKRADLI MNIE".
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Odpowiedz
(29-08-2015, 15:00)Ralveyn napisał(a): Przechodzę dzisiaj przez park i przede mną stoi mama z synem (nie wiem, 5 lat?) i to dziecko robi siku, no nieważne.XDD Obok idzie dziewczynka (w podobnym wieku?) i tak patrzy.... chwyta się za krocze, obraca się w stronę rodziców i krzyczy "MAMO OKRADLI MNIE".
UMARŁAM. XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
(29-08-2015, 15:00)Ralveyn napisał(a): Przechodzę dzisiaj przez park i przede mną stoi mama z synem (nie wiem, 5 lat?) i to dziecko robi siku, no nieważne.XDD Obok idzie dziewczynka (w podobnym wieku?) i tak patrzy.... chwyta się za krocze, obraca się w stronę rodziców i krzyczy "MAMO OKRADLI MNIE".

PŁACZE PŁACZE PŁACZE
Odpowiedz
Umieram! x'D

Michu, o fuuuu! :/
To u moich dziadkow jeszcze gorzej. Jak sie do nich na wies skreca, to tam zawsze 'pani do towarzystwa' stoi. Jak sie dojedzie do konca drogi, to jest las. I kolesie tam jezdza z ta paskuda, robia wiadomo-co i potem to, co zuzyja wyrzucaja na ziemie. Wiec jak idziesz do lasu, to poczatek sciezki jest 'gumowy'... D:

EDIT: Macio xDDD
[Obrazek: 11w3lp2.jpg]
Odpowiedz
Hahahha, shhhhh, miałaś nikomu nie mówić.XDDDDD
W sumie to... rude włosy w ACNL, chyba. XD
Odpowiedz
Przeciez nikomu nie mowie! Tylko pokazuje ;O
Odpowiedz
Łosz, powiem Ci, że mnie zagięłaś. : ///// Moja rebel dusza tam w Twoim miasteczku doprowadzi do wielkiego buntu, zobaczysz!
Odpowiedz
x'DDDD
[Obrazek: tumblr_m9pd28IfFT1qm6sfao1_500.gif]
Odpowiedz
XDDD

Hmm. moja Pullipka, obiad w Garze Jakubiaka... I chyba podniecony na antenie Carlos, bo on na pewno jest tylko podniecony, a nie chce zwabić Cecila do innego wymiaru bo jest zdrajcą/pobyt tam mu psuje umysł, nope, co ci głupi teoryści wygadują Uśmiech))))))
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Na dzisiejszych zawodach agility Coco na dwa przebiegi zajęła raz drugie i raz trzecie miejsce (startowało 10 psów!), a jej córeczka Salma wygrała jeden z przebiegów!!! Jestem taka dumna! <3
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości