Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wakacyjna prośba
Otóż, jeżeli jedziecie gdziekolwiek na wakacje, albo pozostajecie w domu i chcecie podzielić się tym, co robicie, śmiało wysyłajcie mi na pw zdjęcia swoich wakacji do których możecie dołączyć opisy. Uśmiech Mam nadzieję, że wszystkie teksty i zdjęcia pojawią się na wrzesień z gazetką, a wtedy z pewnością powstanie mały konkurs w którym będzie można zagłosować na najlepszy wpis. Do wygrania standardowo będą naklejki, ale tym razem większy pakiet. Duży uśmiech Na wszystko będę czekał do 20 sierpnia.
Gazetka w lipcu się niestety nie pojawi, zatem wszystko co otrzymałem do lipcowego numeru zostanie przeniesione, ale to właściwie tylko dotyczy Belli - mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko przeniesieniu tekstu o mieście do wakacyjnej "ramówki"? Uśmiech
[Obrazek: usRtoXY.png]
Moja mama porobiła jakieś zdjęcia u babci aby babci właśnie pokazać, więc może od siebie też coś dam! Jakieś zdjęcia starówki mam i widoki z samochodu (brzmi głupio ale drogi tam są strasznie zielone).
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
No pewnie, że nie mam nic przeciwko, mam już przynajmniej swoją część załatwioną. Duży uśmiech No chyba, że będę mieć coś jeszcze ciekawszego, to będę podsyłać też.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Dobry pomysł, ja na pewno coś podeślę! : D
Przypominam o zbliżającym się terminie. :> Mam tylko coś od Marty na ten moment. :<
Wyślę dziś lub jutro. :3
Limit na ilość zdjęć jest?
Tak góra 10 niestety. I tak będę je zmniejszał, chyba, że wyślesz coś proporcjonalnego: 10/20/30 (albo, albo)... wtedy to poprzyklejam na inne strony, by to wyglądało. Ale też zbytnio nie szalejmy. Język
Wyślę jeszcze dzisiaj~
Ja musze sie nagimnastykowac z tym, bo mnie nie ma w domu... XD
Właśnie: rozumiem, że zdjęcia nie muszą być koniecznie Tamagocziowe?
No chyba nie...? Takie to mialy do hatcha wakacyjnego byc, ktory z reszta nie wypalil...
Nope, mają być po prostu wakacyjne.
Okkkki! ^^
Dzięki wszystkim. Duży uśmiech
Fak! Juz nie mozna przysylac pewnie tych zdjec? Smutny