04-08-2015, 11:23
Pewnie drogie jest publikowanie apki międzynarodowo po prostu.
![[Obrazek: tFePIKi.png]](https://i.imgur.com/tFePIKi.png)
![[Obrazek: YSekEjy.png]](https://i.imgur.com/YSekEjy.png)
![[Obrazek: 3gJokPP.png]](https://i.imgur.com/3gJokPP.png)
![[Obrazek: yHpLEFd.png]](https://i.imgur.com/yHpLEFd.png)
![[Obrazek: 6fALI4i.png]](https://i.imgur.com/6fALI4i.png)
|
[smartphone] Pakka Pets
|
|
04-08-2015, 11:27
Apka bedzie na androida i na iOS i dostepna we wszystkich krajach, tak mowia od samego poczatku, don't worry.
04-08-2015, 13:28
A mi się właśnie stworki podobają, są trochę jak pokemony ;p Ale jakoś szybko ewoluują, gram od wczoraj, a już mam nastolatka, co oznacza że przede mną jeszcze tylko jeden etap. Na razie wyrosło mi coś, co przypomina grubego kota w szaliku
Ja zużyłem sporo kilofów w kopalni więc pewnie dlatego mam taki niedobór serduszek :< Poza tym strasznie szybko spadają zwierzakowi potrzeby przez co muszę kupować dużo jedzenia... przez to mało zostaje mi na meble i inne pierdoły. Irytuje mnie też minigierka w kinie bo trzeba poruszać smartfonem, żeby zwierzak też się poruszał, a do tego trzeba skakać co jest okropnie uciążliwe!
05-08-2015, 21:20
^Ja nie skaczę
I poruszam się tylko po połowie. Jak na razie bardziej skuteczne od bezsensownego skakania.Swoją drogą spodziewałam się czegoś lepszego. No ale czekam na oficjalną wersję dostępną też dla nas i aktualizacje~ W sumie alchemia bardzo plusuje u mnie xD
06-08-2015, 10:24
Ja po tych 3 dniach grania również stwierdzę, że czegoś lepszego się spodziewałem
Tzn gierka jest urocza ale raczej nie wytworzyła we mnie przywiązania takiego, jak kiedyś robiły to tamagotchi czy inne. Zwierzak w 2 dni przeszedł mi 3 etapy, a dziś, na 3 dzień wyewoluował w 4, ostatni etap. Niby w jakiś sposób można odblokowywać nowe lokacje w grze, w których są nowe gry itd, ale na razie odkąd się urodził maluch mam wciąż tylko kopalnię w której raz dziennie można kopać w kilku miejscach, a druga to kino gdzie po minigierce w łapaniu jedzenia ogląda się reklamy za serduszka. Nie mam pojęcia kiedy odblokują się pozostałe lokacje, ale chyba trzeba czekać na pojawienie się biletów w sklepiku. A towar w sklepiku aktualizuje się co godzinę, czy co półtorej godziny i jak na razie od początku nie miałem jeszcze żadnego biletu :/Poza tym 3 i 4 etap życia za mało się różnią od siebie, tak na prawdę to stworki przypominają podobne stadium zaawansowania No i tak jak mówiłem, stanowczo za szybko spada poziom głodu i szczęścia, dosłonie co kilkanaście minut muszę uzupełniać, a kupę zwierzak robi raptem ze dwa razy w ciągu dnia, a kąpiel? W ciągu 3 dni gry potrzebował 2 kąpieli... i 1 zastrzyku. Więc takie mało to wymagające i niezbalansowane.
06-08-2015, 12:53
Weźcie pod uwagę fakt, że to było do tej pory tylko w fazie beta i jest dostępne otwarcie od niedawna. Po to są właśnie opinie użytkowników, żeby poprawiać takie rzeczy.
07-08-2015, 10:59
No ale ja nie mówię, że nie poprawią. Piszę tylko jak jest
![]() Dobra, mój Pakka odszedł. Po wejściu w etap dorosłości, pasek ewolucji nadal się zapełniał, nie wiedziałem po co. A tu się okazuje, że po zapełnieniu go u dorosłego zwierzaka, Pakka odejdzie. Zostawia wtedy liścik z podziękowaniem za wychowanie na silne zwierzątko, a następnie włączyła mi się animacja, jak odlatuje na latającym dywanie Za wychowanie go dostałem prawie 2000 serduszek i możliwość zdobycia nowego jaja. To jajko jest darmowe, ale z tego co widzę to kolejne jajka są już do kupienia za realną gotówkę.Aha, wszystkie serduszka starego Pakki przeszły do kolejnego, który mi się wykluł. Tak samo meble i inne obiekty ^_^ Wcześniej miałem niemowlaka o uroczej nazwe Teesprout, a teraz mam niemowlaka o jeszcze bardziej uroczej nazwie - Goomichi
07-08-2015, 12:04
Przyznam się szczerze, że nie robi to na mnie aż takiego wrażenia dlatego, że ja w to gram już od paru miesięcy. Mam kontakt z osobą, która była beta testerem i która dzieli się ze mną co jakiś czas zaktualizowanymi plikami apk i pierwsza wersja, jaką miałam, miała w ogóle zupełnie inny rodzaj gotowania (teraz zmieniony na alchemię) i zablokowaną ikonkę autobusu.
![]() Widzę jaki postęp robią i jest coraz lepiej. Oni potrzebują opinii od ludzi, w końcu jest ich tylko dwójka i robią program z kickstartera, co znaczy, że nie są jacyś super mega zaawansowani, dopiero zaczynają i potrzebują pomocy innych - nas. Więc jak macie i używacie, to podrzucajcie im komentarze na ich fanpage'u na FB.
10-08-2015, 18:24
Mnie wizualnie wszystko totalnie zachwyca, widziałem lawinę zdjęć na Instagramie, no i jestem pod mega wrażeniem, postacie są urocze i wcale nie wyglądają randomowo. Niemniej i tak pewnie tego nie ściągnę, nie lubię mieć gier na telefonie i tak dalej. D: Może jak miałbym tablet, czy coś..
![]()
19-08-2015, 11:39
(10-08-2015, 18:24)Ralveyn napisał(a): Mnie wizualnie wszystko totalnie zachwyca, widziałem lawinę zdjęć na Instagramie, no i jestem pod mega wrażeniem, postacie są urocze i wcale nie wyglądają randomowo. Dlatego, że postaci są z: Animal Crossing Tamagotchi Pokemon i na 100% pamiętam, że było coś jeszcze, czego teraz nie kojarzę. Natomiast wizualnie, owszem, mnie też niesamowicie przypada do gustu. ^_^ Animal Crossing - ten kotek na samym początku, wprowadzający w świat. Już i tak to skrócili, bo wersja początkowa była właśnie, że się z nim jedzie pociągiem i on właśnie się pytał o to dokąd jedziesz itd. zupełnie jak w animalu, do tego będzie też lokacja z Kathirną, która wygląda identycznie jak z animala i też wróży, będzie lokacja z kolesiem, który jest jak król Gotchi, w sklepie jest szop jak Tom Nook z animala... Pewnie więcej bym wymyśliła. Edit: musialam odinstalowac. Wykancza baterie w telefonie w tempie ekspresowym, rozwalilabym telefon... :/
21-01-2016, 23:28
Pakka Pets już oficjalnie dostępne na Androida i iOS!
![]() Zdjęcie @wolfygotchi
22-01-2016, 10:19
^Szukałaś w telefonie? Bo jak nie ma to pewnie tylko dla USA albo coś == Co za nowość-
Jak wygląda końcowa wersja? Dużo lepsza od tej co była w wakacje, czy w sumie to samo?
22-01-2016, 18:04
Michu, a dasz radę znalezć to w store przez komputer i potem kablem to przesłać?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| GIGA PETS wszystkie wersje z lat 90 i nowsze | Dogz | 6 | 381 |
06-09-2021, 11:22 Ostatni post: Dogz |
|
| Kidi Pets | Dogz | 10 | 3,954 |
17-11-2016, 11:32 Ostatni post: Carol |
|