Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.:: Michu & Carol ::.
Michu, a dasz radę to poprawić? Bo ja to na maila dostałam, myślałam, że jak zlinkuję, to bd ok, ale widać nie bardzo. ;/
Ja bezpośrednio z maila ściągnęłam i mi działa.
Odpowiedz
Ok, to po prostu Ci przekażę maila.

EDIT: Posłałam Wam obu. Oczko
Odpowiedz
Dzięki Carol. <33
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Mój super kochany T. kupił mi wczoraj nowe baterie jak poszliśmy na zakupy, więc mogłam włączyć z powrotem iD. ^_^
Jako, że mam Shelltchi, wgrałam jej podwodną tapetkę. Oczko
Mam nadzieję, że uda mi się zdobyć Lovelitchi. Duży uśmiech

A właśnie, znalazłam super eliksir dla iD, który zapełnia szczęście i głód, jakby ktoś chciał, to mogę podesłać. Oczko

[Obrazek: tumblr_nrirwhzgmW1soif0yo1_540.jpg]
Odpowiedz
Carol, jaaaaaaaaaaa, ja chcę!XD
Odpowiedz
Oki, to Ci poślę mailem. Masz już do iD info o TaMaToMo i kodach specjalnych? Też Ci mogę posłać. Oczko

EDIT: Omg, dawno tak upchanego maila nie posłałam... A myślałam, że ten, co posłałam dziś Michu był upakowany. xDDD
Odpowiedz
Jesteś najlepsza, dziękiiiiiiiiii. <3 Jak kupię sobie teraz jakiś ładny segregator, czy zeszyt to wszystko koniecznie wydrukuję. I ojeżu, ta tapetka z pentagramem na ścianie. <33 XDD
Odpowiedz
E tam, ja mam zwykły czarny segregator i srylion koszulek, żeby móc od razu wkładać jak coś nowego wydrukuję. Oczko
Ja to lubię nad takimi rzeczami siedzieć, serio, sprawia mi to frajdę, no i właśnie lubię mieć wszystko wydrukowane i pod ręką. Co prawda kart postaci i wzrostu sobie sama nie zrobię, ale takie pliki z informacjami, żeby były łatwe do wydrukowania to często robię. Nie zawsze mi się chce, czy mam możliwość szperać po całym Tama-Zone za jakąś konkretną informacją. Język
Odpowiedz
Michu, wyszły świetnie (i jak kolorowo)! ;d
Odpowiedz
Omgggg, cudowne są! ^^ Gratki! 8DD
Odpowiedz
Ile ci takie jedno czasu zajmuje? :o
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Aktualnie mam włączone P's, dinkie 4 in 1 i cheeks chan. ^_^

[Obrazek: tumblr_nsnryedHLX1soif0yo1_500.jpg]

EDIT: Znęcałam się wczoraj nad swoim P's, żeby mi wyrosła Yukinotchi. xDDD
Cóż, sukces! Duży uśmiech

[Obrazek: tumblr_nspp8mVFhp1soif0yo1_500.jpg]
Odpowiedz
No właśnie mi też się te karteczki mega podobają, zresztą teksty na nich również. ^^
Kurcze Michu, jak mówisz, że dwójka zaraz po v3 jest, to aż mnie łapie, żeby wreszcie sobie je sprawić. ;www;

Super zdjęcia wrzucacie! : D
Odpowiedz
(10-08-2015, 17:16)Michu napisał(a): Oprócz tamasuku mam włączone jeszcze p's i idl 15th.
W p's mam 22 generację i tyle samo stempelków postaci i powolutkuuu zbliżam się do zebrania wszystkich i zbudowania rakiety. A w id l 15th usiłuję zdobywać postacie, których jeszcze nie miałam, ale to wcale nie jest łatwe, bo w kołko trafiają mi się złe "losowe" dzieciaki. D:

[zdjęcie]

edit:
Carol, fajne te karteczki z rysuneczkami. ^_^ sama rysowałaś?

Ja też mam teraz włączone iD L 15th i P's i do tego jeszcze Dinkie Pet 4 in 1, ofc pieska dalej hoduję. Oczko

Rysuneczków sama nie robiłam, to z mojego starego kalendarza, zarówno obrazki jak i 'złote myśli'. Oczko

[Obrazek: 2014_kalendarz_ksiazkowy_rok_dobrych_mys...172_19.jpg]
Odpowiedz
Tobie się udało całe odblokować, a ja nadal go szukam, buuuu. D: A łączyłaś jedynkę z dwójką? Są jakieś dodatkowe gry?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości