Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co teraz robisz?
Hmn, myślę jak nazwać miasteczko w Animal Crossing, jakieś sugestie? Jak nazwaliście swoje? :<
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
O, tęskniłam za tym tematem.

Ryczę do piosenki i wspomnień i tego co Patrycja właśnie dostaje ode mnie w jakichś mało ogarniętych wiadomościach kdbkjdnfmsdfk.
czemu zeszłyśmy na ten temat
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Maciek, mnie nie pytaj, moje pierwsze to było Utown, a teraz mam dwa miasta, jedno z nich to NiteVale a drugie Inaba (z gry Persona 4)... XD

Nadrabiam odcinki MH.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Nazwy miasta nie da się zmienić, nie? Kurde, ogarnę jakiś generator chyba..
Odpowiedz
Nie da niestety, no i limit liter też ogranicza... Nie polecam dawać nazw związanych z jakąś grą/serialem. Po jakimś czasie szał na to ci mija i jakoś głupio ci z taką nazwą miasta jest, wiem z doświadczenia... XD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Dobra, to do piątku czeka mnie intensywne myślenie. XDDDD

Gryzę długopis, ok. XDD
Odpowiedz
Gram w animal crossing new leaf, zabralam sie na porzadnie za sadzenie roslinek i upiekszanie miasta. XD
Odpowiedz
Moje sie nazywa Tamatown i mam flage z Kuczkiem. Duży uśmiech
Moze Salem? :]
Odpowiedz
Robię rysunek mojej wychowawczyni na koniec roku... XD "Our Queen", taak.
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Piję herbatkę i przeglądam yt. c:
Odpowiedz
Uzalam sie. Ucze sie na egzamin z kultury usa. Zdycham. Z. Nudow. Tak. Bardzo. Wow. D;
Odpowiedz
Obijam się i grzeje się przy zimnym grzejniku i kocham ta emotke :xD:
Odpowiedz
nudzę się i próbuję się przekabacić żeby ożenić mojego Spacytchi'ego na P's bo tamatomosy same się nie uzbierają a lecieć w kosmos by się chciało ale za bardzo wielbię tę postać i nie mogę się przekonać żeby coś zrobić w kierunku nowego pokolenia
[Obrazek: Pff51kb.png]
Odpowiedz
Zawsze możesz przecież drugi raz zdobyć tą postać. Język A dwa, że przecież nikt Cię nie goni, hodować tama jeszcze możesz ile chcesz. Oczko

Zbieram się zaparzyć herbatę.
Odpowiedz
(13-07-2015, 16:00)Ralveyn napisał(a): Zawsze możesz przecież drugi raz zdobyć tą postać. Język A dwa, że przecież nikt Cię nie goni, hodować tama jeszcze możesz ile chcesz. Oczko

Zbieram się zaparzyć herbatę.

Niestety najwyraźniej jestem za dobrym opiekunem dla tamków i nie jestem w stanie dać jakiejkolwiek wersji 8 care miss'ów, a tyle trzeba żeby legalnie mieć Spacy'ego w P's :<

słucham sobie jednej z pierwszych piosenek które słyszałam od Infinite i przypominają mi się czasy kiedy dopiero poznawałam ich muzykę...
[Obrazek: Pff51kb.png]
Odpowiedz