05-07-2015, 10:23
Omg Carol, jak super musi być tak rywalizować. ;___________; Zwłaszcza, że to Twój chłopak. Powodzenia zatem! c:
![[Obrazek: usRtoXY.png]](https://i.imgur.com/usRtoXY.png)
|
.:: Michu & Carol ::.
|
|
05-07-2015, 10:23
Omg Carol, jak super musi być tak rywalizować. ;___________; Zwłaszcza, że to Twój chłopak. Powodzenia zatem! c:
![]()
05-07-2015, 21:24
A dałoby się tą tapetkę z iD przekonwertować na format do P's? Bo bym z gigantyczną chęcią sobie ją ściągnęła
05-07-2015, 21:47
OMFG pragnę tej tapetki do mojego żółtego iD L!
05-07-2015, 21:57
Dziękuję Ci bardzo! ;*
To ja pokażę jak jest u mnie. ![]() ![]() Włączyłam sobie Famitama, bo miałam ochotę na jakieś proste connection, a to akurat mi kolorystycznie do reszty pasowało. ![]() W iD L miałam Makiko, ale jak tylko dostała 4. stempelek to z miejsca ją do swatki posłałam, bo nie znoszę zołzy. xDDD No a Digimon jest na drugim stadium rozwoju, jutro powinien urosnąć. ![]() (05-07-2015, 21:49)Michu napisał(a): Ktoś na fb ją zrobił i dał linkaW której grupie?
05-07-2015, 22:03
Famitama jest bardzo fajne! Bardziej mi się taka obudowa podoba, niż tych angielskich v5.
No ten Digimon ma przecudny kolor na żywo, taki jaśniutki żółciutki. ^__^ A ten link do tapetki iD L mi coś nie działa. ![]()
05-07-2015, 23:13
Tapetka działa jak natura chciała
Ślicznie dziękuję za konwersję :3
08-07-2015, 23:05
Paletchi dziś będzie ewoluować w nastolatkę - będę się musiała zastanowić jaką postać będę chciała wyhodować. Napewno będzie to któraś z tych, które nie mają przemiany u Henshin Jo, potrzebuję jeszcze 3 stempelki żeby to odblokować.
![]() ![]() EDIT: Mój Digimon ewoluował w Agumona - słodziak jak nie wiem! ^_^ Póki co mamy 0% wygranych walk, a Digimon T. ma 100%... A walczyły już sporo. Trenowałam z nim dużo, no serio! ;___; Ale dobrze, bo widzę, że dzięki temu T. jest zmotywowany, żeby hodować swojego. xD
12-07-2015, 18:00
Illleeee trzeba mieć znaczków, żeby je odblokować?
Super uroczo wyglądają z tymi maskotkami.
![]()
13-07-2015, 11:54
O, bardzo lubię to tło pod ikonki! ^_^
Kilka dni temu zrobiłam pokrowiec na moje iD L. W drugiej generacji miałam Perotchi, której nie lubię, a na chwilę obecną mam Kuishinbotchiego. ![]() ![]() Miło się chodzi z Tamosami na spacery. <3 ![]() I siedzi na działce. ;D
13-07-2015, 13:04
To nie moje szlugi, ja sobie tylko popalam troszkę.
![]() Na życzenie dzisiejsze foty. ![]() ![]() Chyba obydwoje z T. bierzemy tą rywalizację na poważnie, bo obydwoje mamy postaci najlepszej opieki. ![]() No, to teraz aby do specjalnych postaci.
14-07-2015, 16:25
Neee, to fajki T., ja tylko od niego sobie od czasu do czasu kradnę, ale to on nałogowo, ja raczej do towarzystwa, jak idzie na balkon kilka razy dziennie, to pójdę z nim raz - dwa, bo wiem, że tak normalnie to mi nie wolno.
![]() Baterie mi wczoraj w iD L siadły i stwierdziłam, że sobie z iD przełożę do 15th, bo tej wersji już dawno nie włączałam, a Michu mnie zachęcała, żebym sobie znowu pohodowała. ^___^ Zrobiłam też pokrowiec na nie, żeby kolorystycznie w miarę pasował - jak się ogląda "Plotkarę" odcinek za odcinkiem to trzeba też czymś ręce zająć. XD Z resztą 'wyczarowałam' też wczoraj fajniastą sukieneczkę dla Frosi (mojej Little Dal). ^__________^ No a tu fotencje bardzo proszę. ![]() ![]() Mam Sunopotchi, generacja 22. Z racji tego, że wygląda jak pilot samolotowy, zmieniłam cały wystrój w domku na ten chmurkowy, a w głównym pokoju dałam tęczowo-chmurkową tapetkę, która idealnie pasuje do tęczowego tła pod ikonkami. ;3
14-07-2015, 16:32
Hahh, świetnie znam to uczucie znudzenia podczas oglądania seriali, ja często gram w sudoku albo wykreślanki ze słowami. XD No i się staram uważać przy fabule. 8D
Super ten pokrowiec! Szczególnie ta przypinka mi się podoba. Hmnh, nie wiem jak innym, ale mi obrazek nie działa. :< ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|