Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.:: Michu & Carol ::.
Omg Carol, jak super musi być tak rywalizować. ;___________; Zwłaszcza, że to Twój chłopak. Powodzenia zatem! c:
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Zdecydowanie warto byłoby odtworzyć też inne tapetki, genialna jest. ^___^
Odpowiedz
A dałoby się tą tapetkę z iD przekonwertować na format do P's? Bo bym z gigantyczną chęcią sobie ją ściągnęła
Odpowiedz
OMFG pragnę tej tapetki do mojego żółtego iD L! Duży uśmiech
Odpowiedz
Dziękuję Ci bardzo! ;*

To ja pokażę jak jest u mnie. Oczko

[Obrazek: tumblr_nr13iyZCkk1soif0yo1_500.jpg]

Włączyłam sobie Famitama, bo miałam ochotę na jakieś proste connection, a to akurat mi kolorystycznie do reszty pasowało. Duży uśmiech
W iD L miałam Makiko, ale jak tylko dostała 4. stempelek to z miejsca ją do swatki posłałam, bo nie znoszę zołzy. xDDD
No a Digimon jest na drugim stadium rozwoju, jutro powinien urosnąć. Oczko

(05-07-2015, 21:49)Michu napisał(a): Ktoś na fb ją zrobił i dał linka
W której grupie?
Odpowiedz
Famitama jest bardzo fajne! Bardziej mi się taka obudowa podoba, niż tych angielskich v5.
No ten Digimon ma przecudny kolor na żywo, taki jaśniutki żółciutki. ^__^
A ten link do tapetki iD L mi coś nie działa. Smutny
a makiko wygląda jak taka wredna sucz, bo wiemy, że była niefajna dla biednej memetchi xd
Odpowiedz
;*

[Obrazek: tumblr_nr1bryseNw1soif0yo1_540.jpg]
Odpowiedz
Tapetka działa jak natura chciała Duży uśmiech Ślicznie dziękuję za konwersję :3
Odpowiedz
Paletchi dziś będzie ewoluować w nastolatkę - będę się musiała zastanowić jaką postać będę chciała wyhodować. Napewno będzie to któraś z tych, które nie mają przemiany u Henshin Jo, potrzebuję jeszcze 3 stempelki żeby to odblokować. Język

[Obrazek: tumblr_nr2lkaJPKm1soif0yo1_540.jpg]

EDIT: Mój Digimon ewoluował w Agumona - słodziak jak nie wiem! ^_^
Póki co mamy 0% wygranych walk, a Digimon T. ma 100%... A walczyły już sporo. Trenowałam z nim dużo, no serio! ;___; Ale dobrze, bo widzę, że dzięki temu T. jest zmotywowany, żeby hodować swojego. xD

[Obrazek: tumblr_nr52d2jFY71soif0yo1_540.jpg]
Odpowiedz
Gratki dla T.! Duży uśmiech Może zaraz się znowu w tmgc wkręci? Język
Odpowiedz
Illleeee trzeba mieć znaczków, żeby je odblokować? Duży uśmiech Super uroczo wyglądają z tymi maskotkami. Oczko
Odpowiedz
O, bardzo lubię to tło pod ikonki! ^_^

Kilka dni temu zrobiłam pokrowiec na moje iD L. W drugiej generacji miałam Perotchi, której nie lubię, a na chwilę obecną mam Kuishinbotchiego. Oczko

[Obrazek: tumblr_nr89zv7mG01soif0yo1_540.jpg]

Miło się chodzi z Tamosami na spacery. <3

[Obrazek: tumblr_nrcibjDsG91soif0yo1_540.jpg]

I siedzi na działce. ;D

[Obrazek: tumblr_nrf81wMgz81soif0yo1_540.jpg]
Odpowiedz
To nie moje szlugi, ja sobie tylko popalam troszkę. Język

Na życzenie dzisiejsze foty. Oczko

[Obrazek: tumblr_nrfcbz3soJ1soif0yo1_540.jpg]

Chyba obydwoje z T. bierzemy tą rywalizację na poważnie, bo obydwoje mamy postaci najlepszej opieki. Duży uśmiech
No, to teraz aby do specjalnych postaci. Oczko
Odpowiedz
Neee, to fajki T., ja tylko od niego sobie od czasu do czasu kradnę, ale to on nałogowo, ja raczej do towarzystwa, jak idzie na balkon kilka razy dziennie, to pójdę z nim raz - dwa, bo wiem, że tak normalnie to mi nie wolno. Oczko

Baterie mi wczoraj w iD L siadły i stwierdziłam, że sobie z iD przełożę do 15th, bo tej wersji już dawno nie włączałam, a Michu mnie zachęcała, żebym sobie znowu pohodowała. ^___^

Zrobiłam też pokrowiec na nie, żeby kolorystycznie w miarę pasował - jak się ogląda "Plotkarę" odcinek za odcinkiem to trzeba też czymś ręce zająć. XD Z resztą 'wyczarowałam' też wczoraj fajniastą sukieneczkę dla Frosi (mojej Little Dal). ^__________^

No a tu fotencje bardzo proszę. Oczko

[Obrazek: tumblr_nrh4qq3ZF51soif0yo1_540.jpg]

Mam Sunopotchi, generacja 22. Z racji tego, że wygląda jak pilot samolotowy, zmieniłam cały wystrój w domku na ten chmurkowy, a w głównym pokoju dałam tęczowo-chmurkową tapetkę, która idealnie pasuje do tęczowego tła pod ikonkami. ;3
Odpowiedz
Hahh, świetnie znam to uczucie znudzenia podczas oglądania seriali, ja często gram w sudoku albo wykreślanki ze słowami. XD No i się staram uważać przy fabule. 8D
Super ten pokrowiec! Szczególnie ta przypinka mi się podoba. Duży uśmiech
Hmnh, nie wiem jak innym, ale mi obrazek nie działa. :<
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości