Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.:: Michu & Carol ::.
Stare, ale ja lubie te gry, wiec nie narzekam. ^^

EDIT: Dinuś! Serce
Mój Taraten mnie wczoraj opuścił, więc przełożyłam baterie do mojego Dinkie Dino. ;3

[Obrazek: tumblr_np3qpplzLQ1soif0yo1_500.jpg]
Odpowiedz
Awwww, urocze to Dino. ^____^
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Uwielbiam je. Oczko

Yaaay, udało mi się, będę miała w końcu triceratopsa! xD
Nigdy mi się nie udawało go mieć. xD

[Obrazek: tumblr_npbeqwRVip1soif0yo1_540.jpg]

EDIT: Dinkie wyrósł na super słodkiego triceratopsa. <3

[Obrazek: tumblr_npkhubHyYC1soif0yo1_540.jpg]

Przez 2-3 dni miałam włączone Nano Puppy.
Ale mi się znudził. xd

[Obrazek: tumblr_npocvgf2MM1soif0yo1_540.jpg]

I po tym go wyłączyłam. Dziś włożyłam baterie do Umino.
chyba mnie porąbało.................. xD

[Obrazek: tumblr_npsoplXbsu1soif0yo1_540.jpg]

A w 4U mam misiaka-słodziaka-samuraja. ^_^

[Obrazek: tumblr_npmbemxAjO1soif0yo1_540.jpg]
Odpowiedz
Carol, ile sobie czasu dajesz z Umino?XD Trzymam kciuki, to będzie trudne wyzwanie. Język
Odpowiedz
Już raz je miałam włączone i nie dość, że utrzymałam go przy życiu do dorosłości, to jeszcze miałam drugą postać najlepszej opieki. Oczko
A teraz mam jeszcze fajny guide od osoby, która na to kupę czasu poświęciła, więc powinno być ok. (:

Przyszło TF, więc mam teraz włączone 3. ^_^

[Obrazek: tumblr_npu5uptfYO1soif0yo1_540.jpg]
Odpowiedz
Graaaaaaaatulacjeeeeeeeeee!!Duży uśmiechDD Jak wrażenia?
Odpowiedz
W sumie, jak na razie, to takie sobie, bo to dalej jednak TF, ale muszę przyznać, że fajniejsze i ładniejsze jest. Oczko
Odpowiedz
O jej, jakie słodziaczki. :3

Okej, w fazie nastolatka TF Dream Town robi się o wiele fajniejsze! Można swoją postać posłać do Dream School, gdzie zdobywa się punkty umiejętności (podobnie do P's, tylko w sumie fajniej). Można uczęszczać na 7 różnych przedmiotów, a każdy jeden przedmiot = gra. A gry są super! Mój Cosmotchi był już w szkole z 3-4 razy na zajęciach z piękności xD i już ma zaznaczony w ikonce profilu ten skill.
Nie załączam szczegółowych zdjęć, bo do gazetki będę pisać recenzję tej wersji, więc wtedy się wszystkiego dokładnie dowiecie. Ale mówię wam, jeśli trafi wam się szansa, żeby zdobyć tą wersję, to polecam, bo dużo fajniejsza i ładniejsza od pierwszego TF. Oczko

Niestety, teraz wieści smutne, a mianowicie moje Umino dedło. xDDD
Jak mi przyszło nowe TF to się tak nim podjarałam (i jeszcze w międzyczasie graliśmy z T. w WoWa xd), że Umino poszło, biedne, w zapomnienie i po cichu skonało gdzieś w kącie. Zasmuciło mnie to wielce, ale dałam sobie spokój z tą wersją. Wsadziłam baterie z powrotem do mojego ukochanego Angelgotchi. <3
Mogę śmiało stwierdzić, że tak jak 4U jest moją ulubioną wersją kolorową, tak Angelgotchi jest moim ulubionym vintage.
Tym razem chcę wyhodować Pukutena. Oczko

[Obrazek: tumblr_npxhsn7GNz1soif0yo1_540.jpg]

4U ofc dalej na chodzie, wczoraj misio-samurajo znalazł miłość swojego życia i zostawił mnie z jajem. Wykluła się dziewczynka. ;3
Odpowiedz
Kurcze, poczekam jeszcze na Twoją recenzję, ale szczerze to rozglądam się na eBayu za tym TF. Duży uśmiech Jest warte 130 zł? I tak chcę je mieć w kolekcji, wiadomo, no ale.. Język
Kurde, a liczyłem na więcej zdjęć Umino...XDD
Odpowiedz
Nie zapłaciłabym tyle za nie... :x
Odpowiedz
Ale okularnik XD.
Mój ulubiony niebieski wzór v3.
Mam takie tło w v3 w koniczynki niebiesko-żółte.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Kurcze, ale dawno Violetchi nie miałem, w czym ją tu sobie wyhodować, hmnh... urocze zdjęcia! ^__^
Odpowiedz
Słodziaczki. ^^
4U to moje ulubione ever szczerze mówiąc... XD

EDIT: U mnie nowości w kolekcji. W końcu mój Digimon v2 od Michu będzie miał kolegę. Oczko

[Obrazek: f0ymbk.jpg]

iD L od Dogz jest po prostu piękne. Miałam już wszystkie kolory obudów iD L poza białym i żółte absolutnie i bezapelacyjnie wygrywa pierwsze miejsce, jest piękne. Nie mogę się przestać nim bawić i na nie co chwilę patrzeć, jest tak idealne. Na pewno jedzie ze mną na Chorwację. Serce

[Obrazek: 15dkkgh.jpg]

Aniu, jeszcze raz dziękuję za tą wymianę, jestem zakochana w tym Tama. Uśmiech
Odpowiedz
Nie ma za co Karolina. Jeszcze od Cubie czekam na paczuszkę z Friends.
Ja wolę białe ID L jest dla mnie takie łagodniejsze żółty jest śliczny, ale ja wolę biały do wszystkiego pasuje.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Miałam włączone moje v4.5, ale zapomniałam o nim i mi dedło... A miałam UraMemetchi z dzieciakiem no! -.-"

[Obrazek: tumblr_nqrjey9EPh1soif0yo1_540.jpg]

Jestem zła. Miałam zarobione coś ponad 10.000 GP i dużo mega fajnych itemków nakupionych. D;
No nic. :/

Z tej złości wyłączyłam v4.5 i zdecydowałam się, z bólem, to muszę przyznać, na rozcięcie opakowania mojego nowiuśkiego Digimona v1 i włączenie go.
T. zapytał, czy może pożyczyć ode mnie granatowego Digimona v2 i czy byśmy nie zrobili małej rywalizacji, na zasadzie który będzie silniejszy, wygra więcej walk, przeżyje dłużej. xD

No i tak ja mam włączone żółte iD L i żółtego v1, a T. ma granatowego v2. Duży uśmiech

[Obrazek: tumblr_nqyxrzyoE31soif0yo1_540.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości