Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka
^____________^
Włączyłaś już?
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Ufff, to się cieszę, że Ci się przypodobało. Duży uśmiech Również dziękuję, huuug! ^^
Odpowiedz
Przyszedl Digimon z wymiany. Oczko
szkoda, ze ekranu mi sie nie udalo naprawic, ale coz
Odpowiedz
Zamość jest dziwnym miejscem część 2:
W Empiku nie dość że mnóstwo fajnych rzeczy jest to było to MyWorld co ma Carol chyba, drogie, ale na przecenie, to wzięłam. Jezu, jaka to kiepska jakość jest. XDD Ale fajne się wydaje, mało w to grałam na razie. Kartridży do tego chyba nie było, dużo na nich jest?
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
MyWorld? Co to, nie kojarze?
Odpowiedz
A to nie, ja tego nie mam. Język
Odpowiedz
To pomyliło mi się z Michu, sorry.
To jest przerażające... XD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Mój kochany piesio Anipalz
Chwalę się nim, że jest uroczy.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Tuż przed wyjazdem ustawiłam się z jedną dziewczyną na wymianę. Ona wysłała moją paczuszkę jak byłam na Chorwacji, a ja wysłałam jej moje żółte P's dzisiaj.
Szkoda mi, że mam znów tylko jedno P's (chociaż tyle, że jest w specjalnej wersji kolorystycznej Oczko ), ale było warto jak nie wiem, bo... Wymieniła się na Dinkie 4 in 1!!! Duży uśmiech
One są bardzo trudne do znalezienia i drogie jak szlag, chodzą tak jak Devilgotchi po 200 dolarów z tego, co wiem (czyli w przeliczeniu coś 750 zł).
Miała na zbyciu dwa, jedno białe i jedno niebieskie i mówiła, że chce je sprzedać, bo chce sobie kupić P's. Zaoferowałam jej moje żółte spatchowane na angielski i się normalnie zgodziła! Duży uśmiech

[Obrazek: tumblr_nsifl7Gnia1soif0yo1_540.jpg]

I filmik:

Odpowiedz
Kurczę, strasznie Cię przepraszam, ale nie bardzo. Smutny
Z tym 4 w 1 to jest tak, że masz tam co prawda te cztery zwierzątka, ale one nie mają tych swoich wariacji ewolucji, jak w pojedynczych wersjach i w tym 4 w 1 jest tylko T-Rex, a brontozaura i triceratopsa nie ma, a ja T-Rexa właśnie najmniej lubię. Smutny
A nie kupiłabyś od tej laski na FB, co je sprzedawała super tanio? Ode mnie chciała $9 za całość (dinkie + przesyłka), czyli coś ok. 34 zł, jak chcesz, to jej poszukam i zapytam, czy je jeszcze ma.

EDIT: Są jeszcze! Oczko
https://www.facebook.com/groups/65639592...446607840/
Odpowiedz
Na 100% będą, bo ona ich ma dużo, we wszystkich kolorach no i już od ponad miesiąca wisi to ogłoszenie, więc ci, którzy się na to napalili na początku już pokupowali, teraz ma właśnie zastój ze sprzedażą. Oczko
Odpowiedz
Zawsze możesz jej napisać, żeby Ci jedno zaklepała i że jej zapłacisz pod koniec miesiąca. Oczko
Odpowiedz
Zgadnijcie co kupiłam właśnie z tego zdjęcia: [Obrazek: 262355559_1_644x461_gadzety-elektroniczn...o-lodz.jpg]
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Odpowiedz
Czyżby to było Apollo? Duży uśmiech Szczęściara, gratki!
Odpowiedz
No Apollo 8in1 i tego MGA Puppy. Apollo może spróbuję wymienić na coś, zobaczymy czy mi się spodoba, ale MGA Puppy zostawię na 100%, bo miałam takie samo w dzieciństwie :3
Za obydwa zapłaciłam małe pieniądze Duży uśmiech
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Odpowiedz