Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wydanie czerwcowe gazetki 2015 #2

Muszę szczerze przyznać, że numer trochę opóźniony i stosunkowo do poprzedniego okrojony. Mam jednak nadzieję, że umili Wam chociaż chwilkę. Dajcie znać co myślicie. Oczko Kolejne wydanie już 1 lipca, a potem będzie wakacyjna przerwa i wracamy 1 września, ale o tym jeszcze napiszę w lipcu.
Btw. Michu, naklejki wyślę Ci w tym tygodniu, postaram się jak najszybciej, ale bardzo możliwe, że będzie to dopiero piątek. :/ Jeszcze zobaczę.
I w ogóle, halo, lenie, czemu tylko Michu wysłała zdjęcie? >:C
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
zapewne wszyscy byli bardziej zaabsorbowani koncem roku szkolnego / akademickiego (jak ja ;___Oczko.
Odpowiedz
Fajna gazetka, kiedyś też postaram się coś do niej zrobić (może ten artykuł, o którym wspomniałam, a jeszcze się nie zabrałam >.<)
Co do konkursu to... zapomniałam xD
Odpowiedz
Michuuuuuu, ale radość, dziękuję! Nawet nie wiesz jak się uśmiecham! Cieszę się, że daję sobie radę na tym stanowisku. ^^
Carol, może tak..:c
Katechi, gazetka zawsze jest otwarta na jakieś dodatkowe teksty. Duży uśmiech
Odpowiedz
A jakie naklejki? Ja 1 numeru w ogóle nie czytałam bo nie mam na laptopie jeszcze programu do czytania PDF a podgląd online mi nie działał, teraz trochę żałuję bo kocham naklejki a to pewnie takie jakie lubię... XD
Ten numer przeczytałam i jest fajnie! Następnym razem co do lalek to ci dam jakieś zdjęcia.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Takie... z misiami o ile dobrze pamiętam. Język Do lipcowego też pewnie będzie jakiś mini konkursik. ^^
Odpowiedz
Mój tekst jest ucięty, halo halo. ;_;
Poza tym świetna tak jak pierwszy numer!
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Już ogarniam o co chodzi, chwilka.

edit/ jeju, faktycznie.. Już wyjaśniam, jak to się stało. W moim roboczym Wordzie, to wygląda tak:
[Obrazek: fmSvXjh.png]

Nie wiem czemu, program sam to uciął. Generalnie jak przenosiłem to na stronę, to przenosiłem to z Worda roboczego (screen), ale jak czytałem Twój tekst to już w programie nie online, bo na komputerze. Trochę to skomplikowane, ale jak najbardziej mój błąd. Strasznie, strasznie Cię przepraszam, w ogóle mi to w oczy nie wpadło. Smutny Kurdee.. jaka wpadka, jesteś bardzo zła? Mogę to spiąć jeszcze raz i poprawić jeżeli tylko chcesz. Nawet się usprawiedliwiać nie chcę już, bo wtopa życia.
Chyba muszę wszystko robić ręcznie, bo ułatwianie sobie życia zawsze kończy się... źle.
Oczywiście, brakuje tam takiego zakończenia:
Cytat:Przywiązanie do bohaterów pozwala mi przełknąć pewne niedociągnięcia, by nacieszyć się nawet krótkimi interakcjami pomiędzy poszczególnymi Avengersami.
Odpowiedz
Do lipcowego moge wypocic recenzje tego nowego TF, bo juz do mnie idzie. Oczko
Odpowiedz
Byłoby cudownie! <3 Będziemy w kontakcie zatem! ^^
Odpowiedz
Jak ktoś chce to mogę zrobić recenzję Mad Max- Fury Road, będzie raczej krótka i na temat bez owijania w bawełnę bo wiadomo, nie jestem najlepsza w dobieraniu słów, poza tym pewnie znowu będę coś o lalkach pisać.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Spokojnie, Maciek, nic się nie stało! Tylko zwracam uwagę, żebyś wiedział i pilnował w następnym numerze. Oczko
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Scalaj wszystkie warstwy przed eksportem, plik będzie mniej ważył i będzie się szybciej wszystko ładowało i otwierało.
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Odpowiedz
Nie mogę scalać tekstu, resztę okej, żaden problem. Chociaż dużo większej różnicy nie będzie.
Odpowiedz
Yaaay, cieszę się, że się podobają. ^^
Do następnego wydania też będą naklejki, może nawet (raczej na pewno) więcej, bo i konkurs będzie troszkę większy. Duży uśmiech
Odpowiedz