Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maciejowa gromadka.
(30-05-2015, 13:51)Ralveyn napisał(a): Dziękuję Wam megamegamega! ^___^
Monika, zestaw raczej nie szczególny, bo z jakąś wyrzutnią której nawet nie używałem. Nie pamiętam skąd go mam...D: Ale zobacz na Allegro, chyba był tanio podobny, dla samej figurki warto (która jest całkiem fajna). Duży uśmiech

Zdecydowanie poszukam Duży uśmiech bo figurka wygląda fajnie a mam już podobnego Buizel'a i razem tworzyli by zgraną parkę :3

P.S Ja akurat bym chciała tą postać w Angel (zazdrość) Duży uśmiech musze w końcu uruchomić swoje i je trochę pomęczyć.
Odpowiedz
^ Jest dobrze wykonana i stojaczek jest fajny (chociaż to wyrzutnia). No i nawet farba jest całkiem okej nałożona. Duży uśmiech

Ja szczerze chyba przez 3 dni totalnie nic nie robiłem z moim Angel, dlatego ta postać...XD
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Omg, chyba pierwszy raz zajrzałam do tego tematu (jakim cudem dopiero teraz? ;-;), a tu caała masa ślicznych zdjęć. *__* 10/10, aż miło paczeć~ ^__^
Odpowiedz
(30-05-2015, 18:29)Ralveyn napisał(a): Ja szczerze chyba przez 3 dni totalnie nic nie robiłem z moim Angel, dlatego ta postać...XD

3 dni olewania ??? *idzie włączyć angel*
Kurcze ja ostatnio nie mam nawet czasu żeby się wyspać Język więc albo dostanę tą postać albo mój aniołek mnie opuści? Nawet nie wiem jak to jest w tym tama Język

A tak wracając do zdjęć Duży uśmiech Genialne te twoje pomarańczowe tło , twoje tamasie tak pięknie się na nim prezentują że aż zachciałam mieć choć z jedno pomarańczowe Duży uśmiech

Odpowiedz
Omg Lajri, dziękuję strasznie! ^___^
Monika, generalnie mnie się wydaje, że ta postać jest takim właśnie... umarlakiem, bo jak go masz, to tylko zresetować już możesz. I dziękuję! Duży uśmiech

Okej, co u mnie.. hmn. Mam włączonego Colorka, ale karmię go, właściwie ją, ciągle cukierkami. Czekam na staruszka, bo szczerze liczę by zdobyć Grippatchi (straszna miniaturka: [Obrazek: latest?cb=20141111043235]). Włączyłem również dzisiaj 15th, właściwie nie wiem czemu, tak mnie jakoś wzięło:
[Obrazek: Al5wBqj.jpg]
Zaś UraTama wyszło za mąż, urodziło i trafiło do pudełka. Na zmianę włączyłem sobie EnTama. ^^
[Obrazek: v3QpY7E.png]
EnTama bez zdjęć bo dopiero co włączyłem. Język
Odpowiedz
Też ją lubię. ^^ Chociaż instagram nie, zawsze jak dodaje zdjęcie tego tama, to psuje się jakościowo na krawędziach i w ogóle, hahha.

Troszkę nowych zdjęć:
[Obrazek: ZTnGHWV.jpg]

[Obrazek: CFLKpQ0.jpg]

[Obrazek: z5IDZkM.jpg]
Jeszcze nie wiem, o jakie postacie teraz będę się starał. D: Ale EnTama trafiło do pudełka. Język

Awwwwwwwwwwww! Tak mnie dzisiaj powitała moja panda. Duży uśmiech
[Obrazek: gg4uifW.jpg]
Odpowiedz
Porównując z Colorkiem faktycznie jest ładna. Duży uśmiech Chociaż dwie równie mocno mi się podobają. I nie wiem, czy wiecie w sumie, ale jak się ma urodziny to prócz życzeń co kilka godzin (taka "pixelowa" muzyczka sto lat w wykonaniu tmgc jest mega), w restauracji jest super olbrzymi tort za darmo z różnymi postaciami, który zapełnia cały pasek głodu. ^^
I dziękuję! (:
Odpowiedz
Ale ładne zdjęcia. Aż się chce włączyć parę tama ^^
Odpowiedz
Dziękiii, odpalenie jakiegoś tama jest zawsze dobrą decyzją. Oczko

Do mojej gromadki dołączyło dzisiaj to gwiezdne EnTama, jestem strasznie zadowolony. ^___^

[Obrazek: 5tMLqlD.png]
Odpowiedz
Dziękuuuje! Chyba to moje jedyne takie całe w jednym kolorze, huh.

Jak wszyscy, to wszyscy. Duży uśmiech
[Obrazek: 4Q0Nlyt.png]
Odpowiedz
Widziałem, widziałem. ^^ Ale nie wiem, czy chciałbym je na P's, huhh. Też mi się właśnie podoba, aż zostawię włączone, bo ostatnio coś z iD L złe czasy mamy. Język
Odpowiedz
OMFG JAKIE BOSKIE ZDJĘCIEEE! *______________________*
Odpowiedz
Yaaaay, dziękuję. ^_______________^

Ślub, huh!

[Obrazek: d6PZFr1.jpg]

[Obrazek: hm44azh.jpg]

Ojj, coś czuję, że serio potrzebuję już nowe tama. Język
Odpowiedz
Może jakoś niedługo troszkę stanieją? ^^ Niebieskie P's ostatnio za 120 zł widziałem, to może i białe będzie tańsze z czasem. Oczko
^____^
Ja nigdy nie umiem wyczekać, aż w dwóch wersjach będę miał chłopca i dziewczynkę, więc ciągle do swatki ich posyłam. ^^"

edittt/
[Obrazek: 27hRsnZ.jpg]

Wszystkie obecnie włączone tama trafiły do pudełek. Nadal nie mogę się przemóc do hodowania iD L, a w P's to już chyba zwyczaj, że robię jedną generację i przerwa. Na miejsce EnTama zawitało japońskie v5. ^^
Odpowiedz
Właśnie! Mimitchi jest megaaa urocza. 8D

Obecnie nie mam nic włączone! To jest dopiero dziwne uczucie, bo jakieś ponad 1,5 roku dzień za dniem coś mi piszczało, teraz.. cisza. To nie jest tak, że nie chce mieć nic włączonego, ale raczej totalnie do niczego mnie nie ciągnie. Mam jednak trochę zdjęć, których nie wrzucałem.

Przez większość czasu ostatnio siedziałem w Fantasy Life z EnTama, muszę przyznać, że gra niesamowicie wciąga. Tylko niemiłosiernie irytują mnie dialogi, więc często ignorowałem rozgrywkę i grałem z EnTama. Śpiący

[Obrazek: lMcMBle.jpg]

Teraz coś dla Michu, hohoho. Duży uśmiech
[Obrazek: UEmhxHW.jpg]

[Obrazek: XzQEDO6.jpg]

^^^^
chyba jedna z ładniejszych animacji, jakie widziałem.
Pozostaje mi tylko czekać za Hexagontchi i kto wie, może coś jeszcze na eBayu sobie znajdę.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości