Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.:: Michu & Carol ::.
Dzięki! Też mi się ogromnie podobają. :3
Odpowiedz
KOCHAM musicale, wiem że to dziwne, ale je uwielbiam serio.
(20-05-2015, 21:06)WalnutSprout napisał(a): Oj co ty XD musicale ogląda się dla zabawy a nie dla fabuły , widziałaś może "The Rocky Horror picture show" ? Tam to dopiero durna fabuła, ale piosenki GENIALNE. A tak i jest też filmowa adaptacja :3
Mam nadzieję, że Carol mnie nie zje, i da szansę mi coś naprostować - bardzo nie lubię, jak ktoś tak mówi o tym musicalu. Bo to co masz szansę oglądać, to kopia, która w 50% różni się od oryginału, który przestali grać przed '90. Oryginał naprawdę wymiata, jeżeli chodzi o przesłanie. Uśmiech Chociaż już tylko scenariusz można czytać..

Jeżu, przecudowne zdjęcia!! ^_______________________^ I STRASZNIE zazdroszczę ramek do 4U, wyszły Ci Carol GENIALNIE! Ja jak Michu... cóż, dać mi nożyczki, to dokonam zbrodni...XDD Nigdy nic nie umiałem wycinać, ech.
W ogóle, Carol co to za książka? Uśmiech Genialne obrazki!
A owieczka mega urocza. ;www;

[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
(21-05-2015, 18:04)Michu napisał(a): Carol pewnie, że bym chciała żebyś mi kilka zrobiła! Duży uśmiech Byś mogła mi wysłać wtedy, kiedy znowu swoje 4u do wgrywania rzeczy będziesz mi przysyłać. ^_____________^
Dzięki wielkie.
Oooo, tak zrobimy! Mogę Ci też dać te, które z tych kolorowych taśm z biedronki powycinałam. Oczko

(21-05-2015, 17:52)Ralveyn napisał(a): Jeżu, przecudowne zdjęcia!! ^_______________________^ I STRASZNIE zazdroszczę ramek do 4U, wyszły Ci Carol GENIALNIE! Ja jak Michu... cóż, dać mi nożyczki, to dokonam zbrodni...XDD Nigdy nic nie umiałem wycinać, ech.
W ogóle, Carol co to za książka? Uśmiech Genialne obrazki!
A owieczka mega urocza. ;www;
Tobie też coś mogę powycinać ną. Język
Dziękuję za miłe słowa. Serce
A książka się zwie "Śpiewająca Lipka" Bajki Słowian Zachodnich, bardzo polecam, to zbiór różnych starych słowiańskich baśni, o których dzisiaj już nikt nie usłyszy. Na Allegro jest kilka sztuk i są w bardzo spoko cenie, już mnie dziś też Mariusz od Michu pytał o tą książkę, bo też kiedyś taką miał. xD
Ja się na tych bajkach wychowałam, są cudowne. Choć pewnie w dzisiejszych czasach już by uznano, że są dla dzieci nieodpowiednie, co za absurd. -.-"

(21-05-2015, 17:52)Ralveyn napisał(a): Mam nadzieję, że Carol mnie nie zje, i da szansę mi coś naprostować - bardzo nie lubię, jak ktoś tak mówi o tym musicalu. Bo to co masz szansę oglądać, to kopia, która w 50% różni się od oryginału, który przestali grać przed '90. Oryginał naprawdę wymiata, jeżeli chodzi o przesłanie. Uśmiech Chociaż już tylko scenariusz można czytać..
Spoko, spoko. Oczko

(21-05-2015, 17:52)Ralveyn napisał(a): KOCHAM musicale, wiem że to dziwne, ale je uwielbiam serio.
Wcale nie, Tobiasz też bardzo lubi musicale, to on mi pokazał "Phantom of the Opera". Oczko
Odpowiedz
Weź koniecznie taką oprawioną w zielony tłoczony w liście materiał, ja też taką mam, a mi mówił, że on też miał takie wydanie. Oczko
\\ sorki za off, ale to ważny temat Duży uśmiech no i związany z moim zdjęciem Język
Powiem Ci, że jestem pewna, że Tobie też się ta książka spodoba, teraz już się takich opowieści serio nigdzie nie znajdzie. Bardzo cenna rzecz. Oczko
Odpowiedz
:3

[Obrazek: 3039x04.jpg]
Odpowiedz
Oh, jakby wydali jakąś postać z Pokemonów do 4u *-*
Odpowiedz
Co nie? ;__;

Włączyłam wczoraj Angelgotchi, będę się starać o Taratena. <3

[Obrazek: tumblr_norrmc4WCe1soif0yo1_500.jpg]

[Obrazek: ojxbd.jpg]

Sunnytchi z czerwonymi liniami. :3

[Obrazek: ngwmxf.jpg]

W 4U różowa misia. Uśmiech

[Obrazek: ighq49.jpg]

I w końcu pałac. Duży uśmiech

[Obrazek: fctks4.jpg]

EDIT: Taaak, udało się! Jednak ten care sheet (który z resztą dziś posłałam Maciejowi ^___^ ) faktycznie dobry jest! ;D

[Obrazek: nbdyc1.jpg]

No to teraz cel: postać specjalna Sabotenshi. Duży uśmiech
Odpowiedz
Ooo, ale super, że Ci się udało, ja się właśnie rozglądam za postacią, którą będę chciał. Duży uśmiech Dzięki mega za tabelkę!
Mega fajny ten pałac w 4U, ale ja do tego chyba cierpliwości bym nie miał..Język
Odpowiedz
Kurcze, ale to się zamęczysz przecież. D: Ale okej, hahha, jak mi się nie uda, to się wtedy dogadamy. Duży uśmiech
Odpowiedz
Ja nastawilam w fonie T. zeby sie blokowal po 30 minutach bezczynnosci (wiecej nie bylo xD) i go dalam plecami do gory i polozylam na nim moje 4U i sie samo robilo. XD

EDIT: Makiko to slodka czarownica. :3

[Obrazek: nv4ajl.jpg]
Odpowiedz
Dobry sposób, Carol xD

Eh, już się gubię w tych postaciach z 4U. D8
I szczerze to trochę mi się nie podoba, że tle z nich przypomina misie i kotki :/ Te stworki nie są zupełnie tamagocziowe. Może niedługo dadzą po prostu zwierzątka jak w tych 49in1
Odpowiedz
To sa postaci z roznych animcow bardzo popularnych w japonii, tak samo jak aikatsu chocby. Osobiscie sie nie zgadzam i uwazam, ze to super pomysl.
Odpowiedz
Aikatsu jest w ogóle od Bandaia, tak więc... Nie wiem czy Monster Hunter też nie jest od Bandai Namco. Tak więc tak jakby sami sobie robią reklamę... XD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
I to zle? Język
Postaci sa przeciez super slodkie, ja tam nie narzekam i w sumie who cares czyje te postaci sa. Język
Odpowiedz
Bo sa mega slodkie. Oczko

My wczoraj bylismy w Realu, bo moj tata cos tam chcial i nas zabral i wyczailam w dziale 'bazar' dwa biedne porzucone niebieskie TF z drugiej fali. Chyba z milion razy przecenione i kosztowaly po 42 zl. T. mi pozyczyl kase na jedno, bo sie ofc podjaralam jak pochodnia, a moj tata mu za to oddal kase i jeszcze mi baterie kupil. :'D
Kontrast lepszy, tlo pod ikonkami fajne - jak za 4 dyszki to sie mega ciesze. Duży uśmiech

[Obrazek: 30ndg0g.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości