Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
500 nowych piosenek na telefonie dzięki karcie pamięci. <3
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
"B-Daman Crossfire". Duży uśmiech Remake pierwotnej wersji "B-Daman", chociaż niewiele ma wspólnego z oryginałem teraz, no ale postacie mi się podobają. Język Zresztą, to jedna z wieluuuu ulubionych bajek dzieciństwa, więc musiałem się za to zabrać.
Odpowiedz
Ej, uwielbiałam B-Damana a krecha w tym wygląda obiecująco, może obejrzę z przyjaciółką parę odcinków...

Poki, jak ja tęskniłam za oglądaniem tego. Duży uśmiech
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
1. Henryczek przypominający babeczkę
2. Sheldon
Odpowiedz
http://9gag.com/gag/aVWyzoM

Już wiecie czemu to moje ulubione dinozaury? Duży uśmiech
Odpowiedz
W szkole było długo i nudno, ale jak wychodziłam ze szkoły, to zobaczyłam tego idiotę, co czekał na mnie z parasolem. </3 Nie widziałam go ze 3 tygodnie już, a przyszedł po mnie, bo stwierdził, że po maturach już mu się nudzi. Haha, to takie kochane było.
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Robię na zaliczenie z gramy kontrastywnej prezentację z dwoma chłopakami z mojej grupy. I dzisiaj się spotkaliśmy żeby to omówić, pokazałam im jak tą prezentację zlepiłam wizualnie (bo oni się zajęli samą treścią, a ja częścią powerpointową xd) no i też ustalaliśmy kto co mówi itd. No i padło hasło, że jak facet będzie patrzył na prezentację, to na pewno będzie 5, bo jest ładna wizualnie, a jak na nas, to dobrze, że mają mnie. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Odpowiedz
Zdjęcie mega grubego amerykańskiego policjanta w Mc Donaldzie i podpis "Ten policjant poranne ćwiczenia zjada na śniadanie"
Nie wiem czemu ale mnie rozbawiło Oczko
Odpowiedz
Pochwała babki z fonetyki niemieckiej. ^_____________________________________^
Odpowiedz
Z powodu deszczu nie mogliśmy nic zwiedzać, więc poszłam z tatą do interaktywnego muzeum zabawek w Wilnie i o rany, tam były radzieckie piłkarzyki i hokej na lodzie!!! Graliśmy chyba z 40 minut i było taaaak super. I jeszcze stał tam automat do gry, też radziecki, jak się wrzuciło 14 kopiejek, to można było strzelać do przepływających statków. Mega dobrze się bawiłam. Duży uśmiech
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
To, jakich wspaniałych przyjaciół mam.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz

Powroty do domu takie wspaniałe.
Będę sobie to odtwarzał jak będę miał zły humor, huhuuh.
Odpowiedz
Mama która mi kazała dowalić 3 pudła z lalkami jak ja się głowiłam nad jedną... XD
I nietoperek od Schleich! Obym nie zaczęła tego zbierać....
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Filmik Maćka. Nie mogę przestać tego odtwarzać. <333333333
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz