Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maciejo z aparatem
Wiesz, ja się właściwie troszkę na tym znam. Po prostu rzadko kiedy mówię, że zbieram figurki, a trochę ich już mam. Ale akurat jeżeli chodzi o zdjęcia, które chcę teraz robić - raczej skupię się na Pokemonach, czy innych stworzeniach i będę je umieszczał w terenie, czy tak jak ten facet na instagramie, do czasu, aż nie wyrobię własnej techniki.
Generalnie teraz dopiero zacznę kupować więcej figurek, ale nigdy nie rozglądałem się za jakimiś kolekcjonerskimi i raczej do tego nie dojdzie. Oczko
Dziękuję za miłe słowa i motywację! ^__^ Twoje zdjęcia nie są bleh! Te z lalkami są mega! Jak już założę dA to koniecznie będę obserwował. Duży uśmiech
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Ahhhh, dziękuję! Właśnie kurde chciałbym czasem spojrzeć, na to co robię czyimś okiem i wyłapać, czy coś wiąże te wszystkie zdjęcia które mam, ale jeżeli tak mówisz, to coś musi być. Duży uśmiech
Teraz to tylko czekać na pierścienie do obiektywu które zamówiłem i można zacząć coś robić. ^__^
Odpowiedz
(21-05-2015, 20:55)Ralveyn napisał(a): Dziękuję za miłe słowa i motywację! ^__^ Twoje zdjęcia nie są bleh! Te z lalkami są mega! Jak już założę dA to koniecznie będę obserwował. Duży uśmiech

Spoko nie wiedziałam że masz jakieś pojęcie o figurkach Język stąd ten mój bezcelowy wywód. Co do DA ... to chyba nie warto mnie obserwować bo ostatnio bardzo rzadko tam zaglądam Oczko ale jak założysz konto to daj znać (chętnie pooglądam twoje zdjęcia)
Jak kiedyś będę kupowała nowy aparat to poproszę cię o doradztwo w tej sprawie Oczko
Odpowiedz
Nie nie, dziękuję za to! Odświeżenie informacji mi się przydało, bo szczerze nie siedzę w tym nadal jakoś szczególnie. Uśmiech Polecasz może jakieś forum, albo stronę z takimi prawdziwymi kolekcjonerami? ///ufff, off, przepraszam. :<
Powiem Ci w ogóle, że dA kiedyś było lepszym miejscem, wszyscy tam sobie lajkowali rzeczy i było.. przyjaźnie, a teraz jak nie jesteś w dobrej grupie, to nikt ci nie da lajka, bo tak. :/
Służę pomocą i doradzę najlepiej jak umiem. ^^

edit/
Emolga chce Was wszystkich wyściskać, huuuggi dla wszystkich! 8D
Generalnie nic szczególnego, żeby nie było, tak sobie wszystko powoli rozpracowuje w nowym obiektywie.^^

[Obrazek: 7XGtEDW.jpg]

[Obrazek: lXHzxH0.jpg]
Odpowiedz
To pierwsze! <3 Czekam na więcej!
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Yaaay! Będzie z pewnością, tylko ogarnę które figurki mi do czego pasują. ^^
Odpowiedz
Ojaaa, ale mega! Wrzucisz na IG??? Duży uśmiech
Odpowiedz
Superowe Uśmiech
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Odpowiedz
Yaaaay, dziękuję!^_____^
Carol, planuję, ale jeszcze zobaczę. (:

Mam problemy z proporcjami... Rha, masz może coś do pomocy? Smutny
[Obrazek: H0wLiae.jpg]

[Obrazek: E3ddA1Y.jpg]

[Obrazek: q3d0RLJ.jpg]
Odpowiedz
No bomba no! *_________*
Odpowiedz
Aaaaaaah, dziękuuuję! <3 A nie sądzicie, że trochę proporcje są uwalone? Chciałem, żeby ten Venusaur był taki wielki i zły, a nie mam pomysłu jak to uchwycić. :/
Odpowiedz
Omg, chcę tą pierwszą fotkę na tapetę. *-* Jak włączę komputer to sprawdzę, czy mi rozdzielczość pasuje.

A co do kadru... Jedyne, co przychodzi mi do głowy to uchwycenie go od dołu, ale na to pewnie sam wpadłeś. ._.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Martaaaa, mam jeszcze drugą wersję i większą rozdzielczość jak coś. Duży uśmiech Duży uśmiech

Noo, właśnie. :< Od dołu to chyba zresztą to zdjęcie jest, jeszcze próbowałem tak od boku, że niby "podglądam", ale to też raczej średnio wyszło. :/
Odpowiedz
Ja poprosze Venusaura w duzej rozdzielczosci, jesli mozna... XD
Odpowiedz
Carol:
http://i.imgur.com/5XRgeUw.jpg
<33
Odpowiedz