Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ulubione Tama Deco Piercy
Serce 
Moje to:
Love&Melody ponieważ są stare postacie z poprzednich wersji Kuromametchi, Lovelitchi i Melodytchi jeszcze mi się podoba Tama Deco Piercing Sanrio Change słodko wyglądają tam postacie. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Nie wydaje mi się, żeby ktokolwiek z nas mógł stwierdzić co jest ulubione, bo tylko Ty i ja z forum mamy po JEDNYM deco pierce. Nie wiemy co dokładnie który daje i nie możemy stwierdzić czy nam się faktycznie podoba.
Więc temat bez sensu.
Odpowiedz
no mi się marzy Yumemiru Ribbon i będę takie miała już niedługo :D uwielbiam te transformacje i wgl. a to tło pod ikonki i dołączona smycz są przecudowne <3
Odpowiedz
(02-11-2013, 17:54)Carleesi napisał(a): Nie wydaje mi się, żeby ktokolwiek z nas mógł stwierdzić co jest ulubione, bo tylko Ty i ja z forum mamy po JEDNYM deco pierce. Nie wiemy co dokładnie który daje i nie możemy stwierdzić czy nam się faktycznie podoba.
Więc temat bez sensu.
No wtedy ten temat faktycznie nie miał sensu.

Ale teraz... Język

Moje dwa ulubione to jak na razie Berry Sweets i Star Circus. Cudne postaci, tła pod ikonki, dają dodatkowe gry, lokacje i gry przy łączeniu dwóch P's. No mega. <3
Odpowiedz
Moje ulubione aktualnie:
Dream Coffret, Baby Change i Love&Melody.
Odpowiedz
Ja też bym nie mogła wybrać, chociaż Berry Sweets jest przeurocze. Miracrise też.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Mój ulubiony pierce to Miracrise mimo, że go nie mam ponieważ można świetne postacie wyhodować. Kiedyś go sobie kupię, marzy mi się ten pierce.
Odpowiedz
Baby change, Love & Melo, Miracrise i Berry Sweets. Chyba coś jeszcze ale nie pamietam... XD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości