Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Wymienię] Kilka tmgc.
O, za Pikachu się chętnie wymienię. ^^ Ale szczerze wątpię niestety, że w tym tygodniu uda mi się iść na pocztę, jak już to w weekend pewnie.. D:
[Obrazek: usRtoXY.png]
Nie przeszkadza mi to. Oczko
Daj znać kiedy będziesz mógł, to ja wtedy też pójdę. Tylko u nas w weekendy nieczynne, więc albo piątek albo poniedziałek w moim przypadku. Oczko

Wgl to jest dokładnie ten pikachu, który rok temu miał trafić do Ciebie, a w końcu trafił do mnie, bo mi chyba Tobiasz niespodziankę zrobił, czy coś. xd
Więc widzisz, przeznaczenie! Jednak trafi do Ciebie! xDDD
Okeej, to się zgadamy na skajpie. Oczko
Hahahha, właśnie! Też mi to przez myśl przeszło...XDDD
Testy wypadły pomyślnie. Doprawiłam do niego brelok jakby co. Oczko

[Obrazek: 72adkn.jpg]

[Obrazek: f4l10x.jpg]
Yay, super! Dziękuje. ^___^ Wysłać Ci też zdjęcia? Uśmiech
W sumie to chciałabym tylko zobaczyć w jakim stanie jest sam faceplate, bo to jednak pierwsza fala i one się łatwo rysują. Uśmiech
Okii, podrzucę Ci zdjęcia jutro okej? Dzisiaj raczej już nie dam rady.. :/
Spokkkooo. Duży uśmiech
Kurczaki, ktoś kupił właśnie kilka dni temu... Smutny
Macio, mam dziś wysyłać to pika?
Maciek już wpłaciłam pieniążki do ciebie za kotka LPS. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Ok, nvm, już byłam z inną przesyłką, bo nie odpisywałeś więc jakby co to Twoje mogę wysłać jutro. Oczko
Przepraszaaaam, ale właśnie co wszedłem do domu (lekcje do 18:20 w dalszym ciągu). A też i dobrze, że nie wysłałaś, bo chciałem Ci to zdjęcie wysłać, a totalnie o tym zapomniałem.
[Obrazek: 3jFZhCI.jpg]
Tam jest odcisk palca, nie mam siły poprawiać zdjęcia, ale generalnie widać, że o ile ono nie ma rysek, jest takie.. przybrudzone. Pewnie displex da sobie radę.

Więc jak Ci pasuje, to możesz jutro wysłać. Uśmiech Ja też SPRÓBUJĘ jutro wysłać paczkę i do Dogz też (widziałem potwierdzenie, dziękuję Uśmiech ), ale nie obiecuję. Najpóźniej do środy, trochę pracy mi się teraz w szkole szykuje.

Aaaaa, i Carol, plis podeślij mi swoje dane na skajpie czy tam pw, bo wziąłem sobie przykład z Ciebie i zapisałem, ale zastanawiam się, czy numer mieszkania dobrze mam... Język
Okeee!
Sliczne, tak, chce je. ^^
^___^
Ach i jeszcze btw., na jakie baterie jest pika? Duży uśmiech