03-05-2015, 12:27
Ale ta postać śmiesznie wygląda, fajna! Ładne zdjęcia
|
Maciejowa gromadka.
|
|
03-05-2015, 12:27
Ale ta postać śmiesznie wygląda, fajna! Ładne zdjęcia
04-05-2015, 12:36
Ooo, dokładnie, macie racje.
A Carol świetnie to ujęła w kwestii sprzedawania, myślę, że kolekcje tama mogą być akurat ruchome, by co jakiś czas je odświeżać. Dziękuuję Carol, nie wiem który raz to pewnie mówię (XDD), ale strasznie polecam tego piercea. Świetnie będzie wyglądać na Twoim dwukolorowym P's! Teraz chyba zacznę odkładać na CIAO, troszku drogi z tytułu edycji limitowanej, ale postacie ma genialne. Thom, ano, śmiesznie, ale jest mega urocza. ^___^ Dzięki! edit/ Mam Candy Paku Paku, yaay! ![]() P's bez zmian. Chciałbym coś włączyć innego, nie kolorowego, ale nie wiem co.:/ Ma ktoś jakieś propozycje? Chciałem MS, ale strasznie mi się nie podoba moja obudowa i jakoś nie mogę.. >>
![]()
04-05-2015, 12:59
Oo, właśnie myślałem ostatnio o zdjęciu, jutro się za to zabiorę od rana. ^__^ Tylko wymyślę, czy dam radę je jakoś ładnie ułożyć... XD
Dzięki! ^^ Ostatnio właśnie miałem v3 włączone.. Jedno zniszczone nawet ogarnąłem; zmazałem wzorek i tak dalej i zabieram się żeby je zdebugować, ale jakoś nie mogę się do tego zebrać... D: Pomyślę nad akai, albo ura, hmnh.. dziękkii.
![]()
04-05-2015, 13:20
O, też ją będę próbować wyhodować.
![]() Mothrę włącz! ^_^
09-05-2015, 15:56
^ Włączyłbym Mothrę, serio, ale ciągle mi się jakaś brzydota trafia... -,-
Włączyłem sobie Akai i v1. I ciągle mam włączone 4U, dzisiaj mi się wyczerpały baterie, więc przełożyłem je od P's które trafiło do kartonu. Szczerze wydaje mi się, że odkąd mam wgrane rzeczy do 4U bateria trzyma... krótko, bardzo. Już drugi raz je wymieniam.. :/ ![]() Mając włączone teraz v1, czuję się jak kiedyś, z v3. Nie mam zielonego pojęcia o tej wersji, ani o postaciach jakie wyrastają, więc się cieszę. Wydaje się być bardziej... wymagające.![]() Zaś w 4U mam Julietchi, uwielbiam ją. ^___^ ![]() ![]()
09-05-2015, 16:04
Dziękuję! ^____^
Mnie się w sumie wydaje, że kiedyś te gwiazdki były lepsze, tak jak.. czekotubka, albo mi się wydaje. Albo to po prostu smak dzieciństwa, haha. Też lubię! Teraz kwitną na działce, to pełno do domu ich znoszą i super pachnie. ^^ ![]()
20-05-2015, 10:09
Coraz mniej łapię z tych wszystkich wersji itd. Ale wchodze, żeby pooglądać zdjęcia. Bo sa mega. :O
20-05-2015, 14:04
Wersji coraz więcej, a v3 nadal górą.
Dziękuję. ^^Mam obecnie włączone P's i v1, ale nie wiem gdzie upchałem v1, więc pewnie już padło... ok, brawa dla mnie. XD A w P's jak coś fajnego wyrośnie, to powrzucam zdjęcia. ![]() edit/ Oke, wyrosło mi.. coś (ta po prawej, ostatnia). Całkiem ładna postać. 8D ![]() Generalnie mam jakiś tama-kryzys, niby P's jest, ale ciągle wmuszam w nie cukierki i oszukaną grę i.. eh. Nie wiem, włączyłbym coś innego, ale właściwie nie wiem co i czy w ogóle mi się chce. :/ ![]()
20-05-2015, 15:04
Jej, cudne zdj! Fajnie, ze sweterek sie przydaje.
![]() To moze jakis vintage? Ja sie tak digimonem zajmuje, ze jego sie tylko karmi i trenuje, a i tak mam z niego frajde.
28-05-2015, 13:32
Awwwwww, dzięki.
![]() Właśnie nie mam ochoty na nic vintage, ostatnio wyłączyłem Morino.. >.< Może włączę po prostu v4 i jakieś iD L zamiast P's. Cóż, generalnie powiem, że żałuję rozstania się z kilkoma tama z kolekcji, niby chciałem za to kupić inne (bo plany były bogate), ale wyszło inaczej.. -,- Mam jednak nadzieję uzupełnić braki.. U mnie właściwie nic ciekawego: ![]() A w Uratama w sumie nudnawo raczej. ![]() ![]()
28-05-2015, 14:33
To pierwsze zdjęcie. *____*
Podstawka śliczna, tama śliczne, Snivy śliczny. Zdjęcie śliczne. ;;;; ![]() ![]() ![]() ![]()
28-05-2015, 21:27
Piekne zdjęcia @_@ i piękne kolory. Snivy wygląda jakby był zazdrosny o tamagotchi XD he he
BTW fajny Snivy z jakiego zestawu ?? Kupiłabym takiego dla Matusia bo to jeden z jego ulubionych pokemonów.
30-05-2015, 13:51
Dziękuję Wam megamegamega! ^___^
Monika, zestaw raczej nie szczególny, bo z jakąś wyrzutnią której nawet nie używałem. Nie pamiętam skąd go mam...D: Ale zobacz na Allegro, chyba był tanio podobny, dla samej figurki warto (która jest całkiem fajna). ![]() Zgaduję, że tak tragicznie się opiekowałem, że mam złą postać?XD No cóż, dźwięki mnie tak irytują, że miałem je cały czas wyłączone. ![]() Rośnie prawdziwy artysta. 8D ![]() ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|