21-04-2015, 17:56
Chyba dobę, z tego, co pamiętam.
|
Maciejowa gromadka.
|
|
22-04-2015, 17:19
Podejrzewam, że wyhodowałem małego żuczka. c: Jeżeli nie jest żukiem, to mistrzem ekonomi, bo.. cóż.
![]() ![]()
29-04-2015, 17:44
Maciek fajne jest to morino. Najsłodsza animacja jak postać układa się do snu i za pościel służy mu listek. A w Angelgotchi jak śpi postać to w chmurce. ^-^ z 1997 roczniki Tama są ogólnie super i mają w sobie to coś co jest urocze.
![]() ![]() ![]() ![]()
29-04-2015, 18:03
Dziękuję.
Też lubię te animacje, tylko Mothra jakaś taka wyobcowana w tej kwestii.. no i zgadzam się! Rocznik '97 trzyma niesamowity poziom!Generalnie moje P's zmieniło się w jakiegoś randoma, cóż. D: W 4u obecnie mam kartonik, będę się starał o Candy Paku Paku. c:
![]()
29-04-2015, 18:07
Ja też! ^_____^ Zastanawiałem się czy nie spróbować uzyskać Julietchi, ale ją z tego co widzę, trzeba karmić ciągle lizakami, a wydaje mi się, że jedzonko w 4u nie wpływa na wzrost postaci. No nie wiem, muszę sobie o tym poczytać.
Dziękuję.
![]()
29-04-2015, 18:42
Yaay, dzięki! O wiele lepiej wygląda, chociaż lekko światełko z ekraniku przebija na boku, nie wiem, czy to tak randomowo, czy tak zawsze jest, ale trochę dziwnie. Ale mimo wszystko 4u wygląda megaaaaaaaaaaaaa. : D
Ja też! Ostatnio miałem takie kwaśne, to super były. I w sumie wszystkie smaki tutaj są ekstra, chyba nigdy nie miałem takich o smaku pieluchy, czy ziemi, kurcze. XD
![]()
29-04-2015, 18:52
Ooo, a u mnie w biedronce, to nie ma takich na wagę. :O A bym pewnie kupował, bo bankowo taniej by wyszły.. :/
Ja za ten kosmiczny płaciłem 44 zł z wysyłką i właściwie to rozumiem Ciebie. Cieszę się, że mam ten faceplate, ale drugiego już raczej nie kupię, to jest fajne, ale chyba o dychę czy dwie za drogie. A obecnie to też bym piercea wolał. ;____; ![]()
29-04-2015, 19:27
Bardzo ładna ta nakładka i jest tam nawet ten super słodki maluszek *-*
I ja też bym pierca kupiła, bo się bardziej opłaca D: Nasze spotkanie w maju nadal aktualne? :"D
29-04-2015, 19:55
Kup koniecznie najpierw P's!
![]() Wo, bo to już maj zaraz! Pewnie, zgadamy się na instagramach, musimy tylko ogarnąć fajne miejsce na zdjęcia lalek. ![]() Jutro kartonik się zmieni, to powrzucam zdjęcia i napiszę jakiś fajny wpis, bo Michu mi pełno super lokacji powgrywała. <3
![]()
29-04-2015, 21:17
Postaram się, ale to jest głęboko na mojej liście rzeczy do kupienia xD Jak znajdę jakąś pracę na studiach to sobie sprawię >w<
Oki! Co do miejsca to nie mam pojęcia gdzie, myślałam o tym parku co jest między dworcem, a Browarem. Jest duży i całkiem spokojny. Ładnie jest też w tym takim parku jak się idzie obok targów w stronę zachodniego dworca i tam dalej xD
03-05-2015, 10:42
Jestem bardziej niż zachwycony moim piercem.
Tło pod ikonki w połączeniu z tym pokoikiem wygląda super!![]() Dodatkowo postacie też są genialnie zrobione, szczególnie ta. Lokacje zresztą też są niczego sobie: ![]() ![]() ![]() Jedzonko też jest genialnie narysowane.. ![]() ![]() O i przy okazji udało nam się znaleźć puzzla. ![]() ![]()
03-05-2015, 11:25
Piękne zdjęcia, to tło, ach. <3
Kurczę, P's wygląda świetnie! A jakbyś miał porównać tą wersję z iD, to co byś powiedział? Lepsza, gorsza, która się szybciej nudzi etc. Bo jak tak patrzę, to mam ochotę sobie kupić, chociaż to zapewne bez sensu, skoro sprzedałam wszystkie inne Tamki. No ale. XD ![]() ![]() ![]()
03-05-2015, 11:32
Dzięki. ^^
A tam, żadne bezsensu. Wiele osób z tego co widzę po Instagramie sprzedaje swoje kolekcje, by kupić coś innego. c: Trudno mi porównać właściwie te wersje, bo są specyficzne, ale mając np. możliwość wzięcia tylko jednego na dłuższy wyjazd, wziąłbym P's. Ma zdecydowanie więcej postaci które cieszą oko i w sumie też więcej lokacji. Jest zdecydowanie lepiej zaprojektowane i wykończone niż iD. Właściwie iD jest nawet bardziej okrojone niż taki Colorek, więc myślę, że P's baaaardzo przypadłoby Ci do gustu. A jak się ma piercea to w ogóle.. ldhgsdhjgksg. <3
![]()
03-05-2015, 12:07
iD jest o wiele prostsze generalnie. Nie odblokowujesz w nim lokacji, jest mało postaci do wyhodowania.
W P's masz duuużo fajnych opcji, jeśli chcesz obczaić, to w mojej sygnie masz link do mojego kanału na YT, tam znajdziesz opis funkcji P's po polsku. ![]() Co do sprzedawania - to wcale nie jest bez sensu! Przecież dopiero co wyprzedałam sporą część swojej kolekcji, żeby nakupić nowych i wcale nie żałuję tej decyzji! ![]() Maciejo, śliczne zdjęcia! Na 100% sobie też tego pierce'a sprawię. ^_^ |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|