Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
https://twitter.com/TheFunnyTeens/status...0305402881
;__________________________________________________________;
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Ojaaaa, jakie kochane! Chciałbym pracować w jakimś zoologicznym kiedyś, omgggg. DD:
Odpowiedz
Mam nadzieję że to białe tygrysy odratowane, bo białe tygrysy nie występują na wolności (to nie są albinosy), są rozmnażane sztucznie w tej samej puli genów, więc straszny syf to jest a trzeba pamiętać jak tygrysów mało jest... A że to Japonia to raczej dużej nadziei w to nie mogę włożyć, bo oni ciągle rzadkie zwierzęta odławiają z dziwnych zrodel i w ogóle. Tak czy siak małe tygryski słodkie, uwielbiam wielkie koty jak są małe. Duży uśmiech
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
(21-04-2015, 14:33)Michu napisał(a): Ja też właśnie. Super by było. Musimy swoje własne zoo otworzyć z misiami panda, tygryskami, misiami koala, małymi kangurkami i milionem innych "kochaństw". : D

Hahahha, jestem za.XDDDD Raj na Ziemi. B|
Odpowiedz
"A na ten moment powinnaś się cieszyć chwilą i sprawiać, by było jak najlepiej. Uśmiech Już chyba dość siedzenia i myślenia co będzie, jesteś szczęśliwa i powinnaś o to zadbać!"
Czy mówiłam już wszystkim w okół jak bardzo kocham Maćka?
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
<33333333333333333333
A ja mówię wszystkim, co jeszcze nie wiedzą, że mocno kocham Inkę. <3
XD
Odpowiedz
Babka od matmy, która na widok lustrzanej kostki Rubika, którą od nas dostała zaczęła jarać się jak dziecko - "o, bryła!", "o jeju, tu jest trójkąt wpisany w sześciokąt!!!" (podstawka), "a tutaj graniastosłup sześciokątny!!!!" (pudełko), "jaka ta kostka jest super, ojeju, aaa!!!"... XD
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
https://www.youtube.com/watch?v=oFsQ0IH6Szo
Moja fav bajka ;____________________;
Odpowiedz
Ojeeej! Kochałam to, moja mama zawsze ze mną oglądała jak na dobranockę leciało! Mój ulubiony był lemur Trelo, a moja mama najbardziej lubiła Misię i pannę Cień. XD
Odpowiedz
Też to kochałam! :') <3

Skończyłam lekcje o 12. <3 w sumie mogłam wyjść nawet pół godziny wcześniej bo na ostatniej nie sprawdzali obecności jak się okazało a ja chciałam się zerwać no ale myślę - a jak będą sprawdzac, już tyle nieusprawiedliwionych mam... XDD i tak jest dobrze. XD
Odpowiedz
Ja nie oglądałam dobranocek nigdy, wolałam oglądać jak zwierzęta się zżerają nawzajem na Animal Planet... ;_; Bajki ogólnie stosunkowo rzadko oglądałam.

Nie pójście do szkoły. XD Z jednej strony stres bo kiepską sytuację mam, ale zle się czułam w sumie.
Odpowiedz
Moja klasa przeszła dzisiaj samą siebie. Jak odbierałam od wychowawczyni podziękowania za rolę gospodarza klasy, pani kazała mi zostać jeszcze na chwilę na środku, a ja kompletnie nie wiedziałam o co chodzi, odwracam się, a tam cała klasa stoi, a przede mną Julia z OGROMNĄ antyramą z wielkim napisem "DZIĘKUJEMY" i kolażem zdjęć:
[Obrazek: 2FlNnqU.jpg]
Poryczałam się z miejsca, wszyscy zaczęli mi dziękować, że byłam takim wspaniałym gospodarzem i w ogóle, a potem okazało się, że mają jeszcze dla mnie bilet na Openera!!!! BOŻE, ryczałam tak bardzo. Potem każdy podszedł i mnie przytulił, a ja nadal płakałam. ;_;
Po nieciekawej sytuacji w gimnazjum i podstawówce bardzo cieszyło mnie liceum i podejście klasy, wydawało mi się, że każdy naprawdę szczerze mnie lubi. Okazuje się, że się nie pomyliłam.
Potem była jeszcze klasowa impreza u Julii w domu, z której właśnie przed chwilą wróciłam, i przyjechała na nią prawie cała klasa. To był taki wspaniały dzień. ❤️
Odpowiedz
Tak, obowiązkowo! Dobrze, że wiecznie odkładałam kupienie jakichś obrazów nad łóżko, bo teraz mam wolną ścianę. Duży uśmiech
Odpowiedz
Zazdroszczę klasy, jacy kochani omg. ;________________;
Odpowiedz
Też chcę mieć klasę która nie jest bandą meneli z poprawczaka... D: Zazdro.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości