Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[WYMIENIĘ lub SPRZEDAM] Żółte Tamagotchi P's
Mam żółte Tamagotchi P's, ale nie ukrywam, że nie odpowiada mi ten kolor. Nie wiem czemu się zdecydowałam kupić akurat to, no ale cóż. Duży uśmiech
Bardzo podoba mi się zielone lub niebieskie. Więc zapytuję: czy ktoś byłby chętny się wymienić na moje żółte?

[Obrazek: tumblr_nmlbwhRWO61soif0yo3_540.jpg]

Stan niemal idealny. Nie jest porysowane ani zniszczone w żaden sposób.

[Obrazek: tumblr_nmlbwhRWO61soif0yo1_540.jpg]

[Obrazek: tumblr_nmlbwhRWO61soif0yo2_540.jpg]

Ma wgranego angielskiego patch'a. Do tego przed wysłaniem mogę je zresetować i naładować dodatkowymi rzeczami przez podczerwień, jeśli by ktoś chciał.
Posiada oryginalne pudełko, instrukcję oraz dołączę gratis własnoręcznie wyszydełkowany pokrowiec. Oczko
Wysyłać będę ze strasznego Sosnowca... :O

Mogę też sprzedać za 150 zł + przesyłka. Oczko
Kurcze, no ja bym chętnie odkupił jak jest jak nowe, to byś sobie zarobiła, ale nie mam teraz kasy. Smutny I mam w ogóle szlaban na kieszonkowe (-,-) i tak raczej pod koniec miesiąca bym mógł kupić jak już, coś bym wykombinował do tego czasu.. tylko nie wiem, czy tyle zaczekasz.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Kurcze, szkoda. Jakby ktos chcial kupic, to bym sobie inne wtedy mogla sprawic.

EDIT: sorrki, sorrki, ale jak kasa na nowe P's spłynęła, to to sobie zatrzymam, bo jak je zresetowałam to się w sumie od nowa w nim zakochałam. XD
Tak więc nieaktualne, można zamknąć. Oczko