Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka
Za tak niską wartość Ci nie naliczą.
Odpowiedz
Na pewno, za 77zł? Uff... Ale i tak mogą przetrzymać długo, czasami się zdarza że w Warszawie i przez 3 tygodnie trzymają... D:
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Z tego, co wiem, to od $50 dopiero naliczają.
Odpowiedz
Z tego zdjęcia będą moje Giga Pets T-Rex, Giga Pets Micropup i Super Gyaoppi 9 in 1. Duży uśmiech
[Obrazek: 10325324_459362040880488_463317580473641...dffc916074]

Giga Pets obydwa nie działają, ale mam nadzieję, że uda mi się je naprawić - dostaję je za darmo!
A za Super Gyaoppi (śrubki są tam ułamane, ale poradzę sobie z tym) zapłaciłam $10. xD
W sumie, z przesyłką z Anglii zapłaciłam ok. 60 zł. xDDD
Odpowiedz
Było awizo z 2 kwietnia, mam nadzieję że to Cheeks Chan w końcu, jutro się przekonam.
Odpowiedz
Carol, ale super i jak tanio! :O Gratki i trzymam kciuki za naprawę. ^^
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Sprzedawca od Cheeks Chana obiecał że jak za tydzień mi nie przyjdzie to mi odda kasę. W sumie nie wiem czy to chwalenie się, ale... XD
Odpowiedz
Dzisiaj odebrałam Mojego Dinkie Dino :3 , jest trochę brudniutki ale wygląda naprawdę uroczo Duży uśmiech

[Obrazek: DSCN9597_zpssp3ud6hy.jpg]

[Obrazek: DSCN9599_zpshpt9witt.jpg]

Dodatkowo wygrzebałam ostatnio w moim starym pokoju mojego pierwszego zwierzaczka EVER Język Jutro zabieram moje nowe(stare) dzieci do zegarmistrza i zobaczymy czy uda mu się powymieniać śrubki. Bo niestety Dinkie ma trochę przerdzewiałe a podróbek ma je zupełnie wytarte.
Jak uda mi się trupki przywrócić do życia to je wyczyszczę Oczko i będą znowu piękne

[Obrazek: DSCN9602_zpsgxwx02qq.jpg]
Odpowiedz
Omg, Dino masz z olx? Kurdemol, zapomniałem, że miałem się umówić na odbiór...;_____________________; Ale gratki, za taką cenę to i tak super jest! I powodzenia z odratowaniem reszty. Oczko
Odpowiedz
(20-04-2015, 18:26)Ralveyn napisał(a): Omg, Dino masz z olx? Kurdemol, zapomniałem, że miałem się umówić na odbiór...;_____________________; Ale gratki, za taką cenę to i tak super jest! I powodzenia z odratowaniem reszty. Oczko

Tak z OLX , musiałam ci je zabrać z przed nosa :/ przepraszam . Jak dzwoniłam do kobitki to mówiła że zabawka jest na przetrzymaniu bo ktoś chciał ja odebrać ... a to pewnie o CIEBIE chodziło. Żebyś się do niej zgłosił to by do mnie nie oddzwaniała.

No i dzięki mam nadzieję że będzie dobrze bo te śrubki w moim podróbku są już nie do odratowania .... a bardzo go lubiłam.

Odpowiedz
Ano, spoko, nic się nie stało przecież. Język I tak nie byłem pewien czy finalnie je wezmę. XD Fajnie że Tobie się udało. ^^
Odpowiedz
Dinkie są bardzo przyjemne, ale trzeba mieć na nie cały czas oko.

Udało mi się naprawić obydwa Giga Pets i mam teraz pieska włączonego. ^___^
Odpowiedz
(20-04-2015, 20:09)Carleesi napisał(a): Dinkie są bardzo przyjemne, ale trzeba mieć na nie cały czas oko.

Udało mi się naprawić obydwa Giga Pets i mam teraz pieska włączonego. ^___^

Skoro tak to będzie mi ciężko go doglądać.

Giga pets są fajne Duży uśmiech mi się marzy żaba, ale ceny mnie trochę odstraszają

Odpowiedz
Ja ostatnio kupiłam od kolesia Super Gyaoppi i mi dorzucił dwa Giga Pets, które nie działały. Ofc udało mi się je naprawić i teraz mam dinożrała z Jurassic Park. ^___^
Piesek ma bebechy Nano (stąd Micropup) i wolałam dinusia jednak włączyć. Duży uśmiech
Odpowiedz
Włączyłam pieska LPS. Stęskniłam się.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz