Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowe Tamagotchi: Tamagotchi 4 U (27.09.2014) oraz Tamagotchi 4U+ (18.07.2015)
Hmn, a ta aplikacja sama się aktualizuje? Obserwuję na twitterze autora i widzę, że on tam często coś dorzuca, ale nie wiem, czy to na nowo trzeba instalować, czy coś.. ^^"
Jak Tobie już 4U się przypodobało, to na serio musi być z tym mega zabawa. ^___^ A właściwie jak działają wgrane postacie? Jak je uzyskać?
[Obrazek: usRtoXY.png]
Na karcie i wgrane przez apkę wgrane postacie działają tak jak postacie z pierców na P's trochę- dostajesz jakiś itemek i musisz go użyć parę razy chyba.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Kurcze, gdybym się tak nie wstydził, to bym już teraz poszedł do np. Saturna i sobie to zgrał i przesłał.XDDDDDDDDDDDDDD
A co do w ogóle tego NFC - jak my z Inką próbowaliśmy połączyć swoje 4U to też nam sporo czasu zeszło, zanim się połączyły. Albo wyskakiwał błąd, albo coś innego. D: To w takim razie to serio spaprane jest.
No, ja też się babrałam z kartą 239482304240932 godzin zanim mi załapało... :/ Mały ten sweet spot.
Nie wiem Michu, w niektórych sklepach dają ci nawet grać na tych telefonach. Zależy gdzie. Ale głównie na takich co są tak przytwierdzone na amen... XDD
Jak byłam w takim sklepie to były tam różne dziwne gry, więc może się da...
Kurcze Michu, ale słabo. Smutny A potem fochy, że nikt nie kupuje, czy coś.. ludzie często nieogarnięci życiowo pracują w takich miejscach. :/
Ja się w ogóle tych gablot boję tykać czasem, bo nie wiem czemu ochroniarze uwielbiają chodzić za mną po sklepach, uroczo.XDD

edit/ ale wezmę może w weekend się pobawię z tym jeszcze raz, poszukam gdzie mam ten spot w telefonie, bo może mam jakieś życiowe szczęście i to kwestia źle przyłożonego tama. Bo niby telefon jest na tej liście kompatybilnych urządzeń. D:
A ja wiem, że misswolfie (Justyna) była w Saturnie i sobie zgrywała rzeczy na 4U i koleś z obsługi jej jeszcze w tym pomógł.
Na ich stronie jest PEŁNO słoooodkich rzeczy, ale są mega pochowane.. DDD: Albo są na widoku, ale za dużo tam krzaczków..XD
Ta manga -> bardzo ładniutkie, ale przeraża mnie ta kreska xD I trochę przypomina niektóre ubieranki Rinmaru.
Katechi kreska jak to w każdej mandze shoujo :3 a w końcu to manga do dziewczynek skierowana. Też kiedyś nie lubiłam takiej kreski ale zaczełam czytać ZEKKYOU GAKKYUU http://mangafox.me/manga/zekkyou_gakkyuu/ i zaczęłam doceniać inne style poza Seinen Język
Mi się podoba, choć chwilami widać niedbalstwo i na przykład na jednym obrazku ta dziewczynka, co nowa w tym była, ma mega dziwną twarz. XD

EDIT: Czyli będzie tak jak było z iD L. ;D

[Obrazek: 2e33bs2.png]

EDIT:
Ok, to tłumaczenie, bo nie wiem, czy wszyscy zrozumieli. Oczko

Cytat:Właśnie wróciłam z Japonii. I zgadnijcie co?!
Będzie nowa wersja Tamagotchi >> Tamagotchi 4U Plus!
Sklep w Bic Camera (strefa zabawek) poinformował mnie, że wyjdzie ono w lipcu 2015.
Nie widziałam jednak jeszcze żadnych reklam na temat tej wersji.
Mam nadzieję, że to nie plotka.
Bądźmy szczerzy, co oni chcą upchać do 4u+? ;u; Nie wiem czego tam brakuje właściwie, nie wiem czym by mogli zaskoczyć.
Chociaż to i tak byłoby mega....XD
Ulepszenie szkoły może?
Inne postacie i gry xDDD No i ubranka itp.