Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gazetka - dyskusja ogólna.
Ja dawno tego nie robiłam, ale raczej bym dała radę coś graficznego zrobić, jak coś. Jeżeli macie zamiar zrobić jakiś mini dział lalkowy to ja chętnie. XDD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Jak coś, to możecie mi na pw wysyłać fajne zdjęcia swoich tmgc do numeru. ^^ Mam już zdjęcia od Dogz, Katechi i Ibisza, ale miejsce jeszcze jest, więc mile widziane będą dodatkowe zdjęcia. ^^
[Obrazek: usRtoXY.png]
O kurcze wznawiacie gazetkę? Super Uśmiech. Tak wiem xp. Urwałam się z choinki xp
W dalszym ciągu są wolne rubryczki zatytułowane "Moje miasto." (czyli opis miejsca w którym mieszkasz) oraz, jeżeli ktoś by chciał podesłać jakąś instrukcję na zrobienie czegoś samodzielnie do tmgc (dodatek, pokrowiec, cokolwiek) to jest taka możliwość. ^^ Rubryczki nie przepadną, ja je po prostu wypełnię, ale jeżeli ktoś by chciał i miał pomysł - niech tylko da znać.
Ach i mam zaplanowane 12 stron gazetki, więc jak ma ktoś jeszcze jakiś pomysł na dział to mile widziane każde pomysły. Uśmiech

edit/ zapomniałem jeszcze dodać - jak ma ktoś jakieś wycinki, albo linki do naprawdę starych artykułów o pierwszych tama w Polsce, to chętnie je zgarnę na pw.
^ Oja, tak! ♥
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Hohoho, chyba mi czytacie w myślach. Duży uśmiech Właśnie chciałem coś takiego dodać, super byłoby gdyby Mariusz mógł się za to zabrać. ^^
Tak, przepis koniecznie!!!

Maciek, pamiętaj, że na lipcowy numer zaklepałam rubryczkę o mieście. C:
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Tak, tak! Pamiętam. Oczko A właściwie dasz radę napisać jakiś tekst o książkach znowu?
Jeśli do czerwcowego numeru potrzebujesz tekst do 19.05, to nope, bo właśnie tego dnia mam ostatnią maturę. :< W tym miesiącu ktoś inny musiałby się tym zająć.
Fajne, ale już w pierwszym artykule widzę błędy. Jeśli można, to chciałabym prosić o posadę korektora. Oczko
Czyli będę sprawdzać teksty zanim zostaną wrzucone do gazetki.
Byłabyś w stanie powiedzieć, gdzie są błędy i jakie? Pytam, bo szczerze przepuszczałem wszystko X razy przez Worda i niczego już nie wykrywał. Uśmiech Nie że się czepiam, czy coś, o nie!
Musze to przemyśleć, chociaż raczej na ten moment jestem bardziej na nie, niż tak. Gazetkę pisze się dosłownie cały miesiąc, a wiem, że często o czymś zapominasz i po prostu nie zawsze masz czas, a tutaj termin goni termin. Musiałbym to dostawać dosłownie na bieżąco i podciągać pod rozdzielczość gazetki (tekst jest często przepisywany by pasował), nie wspomnę o tym, że ostatnie 5 dni przed "zamknięciem" to jest... Michu przyzna, po prostu męczenie, jest X testów tych stron, jeszcze więcej razy się to przepisuje i nawet robi na nowo. Najzwyczajniej nie widzę tego czasowo. Zresztą, i tak Michu na wszystko zerka i jeszcze kilka innych osób. Zaraz spróbuję wyłapać błędy zatem i najwyżej, no nie wiem, gazetka będzie dokładniej sprawdzana, o ile to możliwe.
Do 20, dałoby radę? ^___^ To tak optymalnie będzie dla mnie i chyba też czasu wystarczy. Uśmiech
Zapytam - czy ktoś ma w ogóle jeszcze w planach przysłać zdjęcie na konkurs? Przedłużę termin i tak czy siak do 20 maja, no bo cóż.. nie wiem w czym problem, czy nagroda zła, czy co. Smutny
Ach i byłoby miło też dostać jakieś zdjęcia na pw do nowego numeru od Was. Oczko
Postaram się przed weekendem podrzucić obiecaną recenzję, najpóźniej do 19 będzie. Duży uśmiech
Aww, dziękuje Wam bardzo. Uśmiech

Słuchajcie, gazetka wyjdzie trochę później w czerwcu, tak do góra 10. Strasznie przepraszam. Mam nadzieję, że to zrozumiecie, ale no szkoła jest obecnie dla mnie priorytetem i właściwie od dzisiaj jak wiem, że mam max problem z matmą, muszę zrobić wszystko by spróbować coś z tym zrobić (nadzieja, tsa). Obiecuję jednak, że lipcowy numer wyjdzie 1, nie będzie to miało wpływu. No i jeszcze jedna kwestia - planuję od lipca do września zrobić przerwę, tak żeby gazetka wyszła 1 września z dwumiesięcznym podsumowaniem wakacji, każdy by mógł podsyłać zdjęcia itp. jak spędzał wakacje, co Wy na to?

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości