Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prezenty!
Co planujecie dać najbliższym? Co chcielibyście dostać?

U mnie w domu nie ma w zwyczaju dawać sobie prezentów, ale może trochę pieniędzy dostanę. :/
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
U mnie prezenty od zajączka były praktykowane jak byłam mała, teraz już nawet na Gwiazdkę nie robimy prezentów, więc... Ale dostałam trochę kasy od dziadków dzisiaj, to miłe.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
No nie powiem że to akurat na wielkanoc, bo to w sumie tradycja że jak jestem gdzieś z mamą to mi lalkę kupuje, więc Lornę McNessie dostałam i jakieś tam ubrania dla lalek. No i kod na Don't Starve.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
U nas tylko dzieciaki dostają coś niewielkiego. Dziś się mnie mama pytała co będę chciała a nawet nie mam nic takiego. ;n; Ja nikomu nic nie daję.
Odpowiedz
Ja też nikomu nic nie daję, bo nie mam za bardzo jak, bo kieszonkowego nie dostaję, no i w sumie nie mam komu dać nawet. Mamę interesuje tylko droga biżuteria, z siostrą rzadko się widuję a babcię to cukierki jakieś zadowolą...
Odpowiedz
Omg, kocham Don't Starve, czekam teraz tylko żeby móc pobrać Together. XD *offtop*

U mnie się raczej niczego nie daje, do tego siostra ma zawsze urodziny w okolicy Wielkanocy, więc wychodzi na to, że ona zawsze coś ma a ja nie. XD Chociaż można uznać, że rzeczy do cosplayu są prezentem świątecznym. XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
U nas nie ma zajączka. Ale wczoraj zarobiłam u kuzynki 100 zł, bo jej na święta dom wysprzątałam. Język
W sumie ja bym i tak nic nie dostała, nawet gdyby była taka tradycja, bo to za blisko moich urodzin wypada.
Odpowiedz
U mnie od zawsze na Wielkanoc był tylko niewielki prezent + słodycze (często z bratem coś na pół dostawaliśmy), ale jeden "odłam" wujostwa zaczął kupować swoim dzieciakom jakieś większe prezenty, co mnie, jako tradycjonalistce się niezbyt podoba xD
No i prezenty tylko dzieciom. Chciałam w tym roku coś tam kupić mamie i tacie, ale nie miałam nawet zbytnio czasu, aby o to zadbać -,-
No a ja dostanę w tym roku jakieś słodycze i "niespodziankę", chociaż najbardziej to bym chciała dostać to jajko-niespodziankę ze Świnką Peppą ;-; Ale już na Gwiazdkę próbowałam i "lepiej czekoladę". Pff. No i poza tym mama dała mi kasę żebym sobie ubrania kupiła i to podciągnięte lekko pod święta/na święta.
Hihih, i Duchess sobie kupiłam, BO CZEMU BY NIE X'D
Odpowiedz
OMG Hilla dostałaś Lornę? Ona mi się tak marzy!

☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Odpowiedz
Taak, ale mi się trafiło, bo były dosłownie trzy lalki na krzyż w tej KSIĘGARNI i jedna z nich to akurat Lorna. Ma straszne włosy ale poza tym ok. Myślę czym by tu potraktować jej ciało aby lepiej było widać jej świetny mold z celtyckimi wzorkami.../offtop

Jak mi się uda tanio wylicytować playset ze szkołą to mama to uzna jako prezent wielkanocny. : D
Odpowiedz
^Nie przeszkadza Tobie jej sparklące ciało? D: Mi się ogólnie całkiem podoba, ale tylko na zdjęciach. Jak na żywo zobaczyłam jej twarz, to masakra ._.

Dostałam słodycze (W TYM DWIE KINDER NIESPODZIANKI ;UOczko i pinionszki (Duchess się zwróciła :"D)
Odpowiedz
Podoba mi się jej ciało właśnie, lubię taki brokacik. Twarz ma specyficzną, ale przez to jest oryginalna- ma fajne oczy. Jej włosy mnie tylko wkurzają, z tyłu ma takie jasne i cienkie a na łbie takie ciemne i posklejane... D:

Wczoraj króliczka Lindta dostałam od cioci!
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości