Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maciejowa gromadka.
Jak dobrze widzieć, że moje zielone iD poszło do dobrego domu! <3
Odpowiedz
O Michu, ostatnio na eBayu często iD się pojawiają, Carol chyba też o tym wspominała, więc trzymam kciuki byś trafiła na coś super. Duży uśmiech No i taak, królewski wystrój świetnie pasuje, a jakoś nigdy nie zwracałem na niego uwagi. Violetchi pewnie szybko za mąż nie wyjdzie w takim razie. 8D A pudełeczko mam z Biedronki (przynajmniej tak mama twierdzi), kupiła mi je w tym tygodniu więc pewnie u Ciebie też się jeszcze znajdą. Uśmiech Dziękuję! ^^

Dzięki Monika! Duży uśmiech (Mam nadzieję, że mogę tak, bo nie wiem jak skrócić nick :x) Weź, pewnie że się nie obrażę, korzystaj póki są.

Aww, dzięki Carol, uwielbiaaaam je! Duży uśmiech
Jeszcze raz dzięki wszystkim!
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
(22-03-2015, 13:05)Ralveyn napisał(a): O Michu, ostatnio na eBayu często iD się pojawiają, Carol chyba też o tym wspominała, więc trzymam kciuki byś trafiła na coś super. Duży uśmiech No i taak, królewski wystrój świetnie pasuje, a jakoś nigdy nie zwracałem na niego uwagi. Violetchi pewnie szybko za mąż nie wyjdzie w takim razie. 8D A pudełeczko mam z Biedronki (przynajmniej tak mama twierdzi), kupiła mi je w tym tygodniu więc pewnie u Ciebie też się jeszcze znajdą. Uśmiech Dziękuję! ^^

Dzięki Monika! Duży uśmiech (Mam nadzieję, że mogę tak, bo nie wiem jak skrócić nick :x) Weź, pewnie że się nie obrażę, korzystaj póki są.

Aww, dzięki Carol, uwielbiaaaam je! Duży uśmiech
Jeszcze raz dzięki wszystkim!

Oooo, fajno, bo właśnie idę do biedronki szybko kupić jakieś żarcie, to poszukam. xD
Odpowiedz
Przyszła wiosna, to i selekcja naturalna zadecydowała o zmianach. W sumie to tylko o jednej; wyłączyłem swoje v4+ i przełożyłem baterię do czegoś słodkiego. Duży uśmiech
Ale im to chyba należy obecnie nie przeszkadzać..
[Obrazek: fOxdxgu.png]
Reszta pozostała bez zmian, w żółtym iD nadal mam Kikitchiego, jutro powinien dostać znaczek i się ożenić.
Zaś w zielonym iD Mametchi już się ożenił, i zostawił pod moją opieką chłopca. Nad czym ubolewam, bo mam już wszystkie męskie postacie w tym iD, także generacja raczej zmarnowana.. :/
[Obrazek: tyk0Y6U.png]
Swoją drogą, mam jakiś problem z ekranikami iD, albo są za ciemne, albo się robią jakieś białe smugi. Przemywałem to jakąś wodą z %%%, ale nadal wybijają. Chociaż może kwestia tego, że nigdy nie są wyszorowane do końca..

No i w Cheeks Chanie udało mi się 'wyremontować' całą cukiernię. W rzeczywistości ma więcej szczegółów; jakieś paseczki pod sufitem i szafeczki, ale przez te kąty wyświetlacza raczej tego nie widać. :/
[Obrazek: CoT1RUp.png]
Ale cieszę się, że mi ten pasek na dole z różowego zmienił się na żółty. Duży uśmiech No i nawet nie zauważyłem, kiedy odblokowałem 45 postaci..
Odpowiedz
MACIEK, SKĄD TE NAKLEJKI NA OSTATNIM ZDJĘCIU? :O
Ok, już nie krzyczę. XD
Kocham to v5, mimo że nie lubię v5 to bym chciała takie mieć. :c
Fajnie nowa cukiernia w Cheeks Chanie wygląda.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
^ Z takiego taniego sklepu obok mojego domu, coś w stylu "cenowy raj", czy "wszystko po 2 zł". Duży uśmiech
Też uwielbiam to v5, zresztą ja v5 tylko za obudowy szczerze lubię, no i pewnie w przyszłości sobie jeszcze jakieś kupię w fajnej obudowie..XD
Odpowiedz
Oddawaj sklep... ;__;
No racja, v5 to jednak kompensuje swoją nudność cudnymi obudowami. Pamiętam że zawsze to ciastkowe chciałam... A celebrity to w ogóle wszystkie piękne są.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Nie oddam, bardzo go lubię. >:C
Ja to ciasteczkowe też chcę, ale strasznie drogie są (używane, bo nowych nawet nie ma chyba na eBayu). :/

Też tak czasem macie, że strasznie chcecie mieć coś włączone, ale właściwie nie wiecie co? No, to mnie to właśnie dopadło.
[Obrazek: FtgwIJz.jpg]
Zdjęcie ze wczoraj, więc dzisiaj już wszystko podrosło, ale ciii. Poczekam na dorosłe postacie w v5/+ i chyba je jednak wyłączę, kompletnie nie wiem co chcę mieć włączone prócz kolorowych. .____.

Aż włączyłem tę słodycz, ale popływała w wodzie cały dzień i trafiła do szuflady.. meh.
[Obrazek: kcj7YB9.jpg]

Idzie mi w sumie pocztą v4+ i LPS z pierwszej fali, to może się tym zajmę jakoś dłużej.. D:

edit/ ^____^
Na razie bez większych zmian, więc tylko podrzucam zdjęcia. Uśmiech
Naprawdę uwielbiam postacie w v5+ chętnie hodowałbym je w poprzednich wersjach, wydają mi się megaaa ciekawe.
[Obrazek: 0Cpv7eR.jpg]

Pora na omomoomomonomnomonomnm!
[Obrazek: vmuvNoq.jpg]
Odpowiedz
Szkoda, że te rzeczy z McDonalda nie zapełniają głodu. Smutny
Też mam iD włączone! I TamaSuku i EnTama. Duży uśmiech
A Ty masz takie śliczne to kawowe. Oczko
Odpowiedz
O, tak właśnie. Animacja jest super, ale wskaźnik faktycznie mógłby w górę pójść. :/
Ty też masz super swoje EnTama! Duży uśmiech Na eBayu to moje kawowe gdzieś ostatnio widziałem, ale dość drogo, bo używane za 120 zł chyba. D:
Odpowiedz
Śliczne masz Tamki podoba mi się fioletowe v5.5 taką samą mam obudowę i v5 z watą cukrową.
Maciek podobno kupiłeś nano baby. Jak pierwsze wrażenia? Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Dzięki Dogz! Z całą pewnością kupiłem, bo i zdjęcia wrzucałem. Duży uśmiech Ale miałem je włączone przez dzień, czy dwa i nie spodobało mi się na tyle, by grać w nie dłużej. Jest okej, ale w sumie przybijam piątkę Carol, bo stwierdzam, że też nie lubię hodować ludzi/szczególnie dzieci w elektronicznym 'zwierzątku'.

Okej, u mnie małe zmiany, więc powrzucam zdjęcia. Zostawiłem sobie tylko kolorowe tama i włączyłem też colorka.
Znowu mam moją ulubioną postać ever i nie wiem, kiedy się z nim rozstanę. Nemutchi jest <3333333333333333
[Obrazek: SLUSZlF.jpg]

W żółtym iD właśnie zacząłem nową generację, znowu chłopiec, ech.
[Obrazek: Co1P1iY.jpg]

Michu, zobacz jaką uroczą kruszynkę mam. ^____^
[Obrazek: 42csh3Y.jpg]

Może coś jeszcze z kolorowych włączę na święta, ale właściwie nie wiem zbytnio co.
Odpowiedz
^Aww, to piona!

Rano wyłączyłem swoje iD, głównie dlatego, że po raz trzeci mam chłopca, gdy już zebrałem wszystkich. A że chcę hodować tą wersję w "parę" to i zielone i żółte iD trafiło do pudła.
Akurat dobrze się złożyło bo przyszło mi v4+ od Marty, za które raz jeszcze dziękuję. Uśmiech Jest to jedna z moich ulubionych obudów, jeszcze pamiętam, jak byłem młodszy to o nie mamę męczyłem w sklepie, ale koniec końców kupiła mi pomarańczowe v4+.XD Także cieszę się, że po tylu latach wreszcie je mam.
[Obrazek: 7Iuvp53.jpg]

Obecnie mam Hitodetchiego, strasznie go lubię. Szkoda, że dzieciaki nie chcą się bardziej przybliżyć..
[Obrazek: ti3ptil.png]

No i kolejna rzecz za którą uwielbiam v4+, gry! Przeciągnie liny i skakanie po chmurkach są świetne.
[Obrazek: 2C5wPw7.png]

Dodatkowo nadal mam włączonego Colorka i niebieskie iD L. Przynajmniej u nich panuje całkiem fajna pogoda, bo przez Polskę obecnie przechodzą dosłownie wszystkie możliwe warianty pogodowe...XD Obecnie pada grad, przed chwilą była wichura, a rano świeciło słońce, a to tylko dzień dzisiejszy.

[Obrazek: MstiqsN.png]
Dziwniee wyszedł ekranik na tym zdjęciu, no cóż.. Jutro powinna się zmienić w tą postać z chustą na głowie, zapomniałem jak się nazywa. Oby w nią, mam nadzieję, że dobrze policzyłem powiadomienia. Oczywiście rano jak spałem to zdążyła się wkurzyć, zgłodnieć i rozchorować, ale oby nadal nie wyszło więcej niż 3 powiadomienia. -,-

[Obrazek: 4eryxJO.png]
Odpowiedz
Jejujeju jak ja lubię widzieć moje tamosy na Waszych zdjęciach. ❤️ Cieszę się, że się Wam podobają i mam nadzieję, że będziecie z nich mieć kupę radości.

Strasznie mi się podoba ten pomarańczowy colorek. @_@ Ma w sobie to coś.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Również to jest moja ulubiona obudowa v4.5 niebieskie w postacie ura. Ogólnie moje pierwsze tama ale tamto mi się zepsuło i to v4.5 mam od Osu. Uśmiech Jeszcze v4.5 mi się podoba takie morskie z kulką białą.

Napiszę o moim losach v4.5 w pamiętniku tylko zdjęcia najlepsze mi w świetle dziennym wychodzą, ale teraz późno z pracy przychodzę.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości