Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EnTama
Oczodajne trochę, ale ładne. To chyba cyoi, albo mi się zdaje..
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Nie, Hilla to nie cyoi, to limitowane z dwupaku jesiennego, mam oba. :3
Odpowiedz
Hmnh, ma ktoś może jakąś tabelkę/opis, co do czego dodać, by z tych rzeczy co się kupuje, coś wyszło?
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Dzięki wielkie! ^^ Świetny pomysł z tym jest.
Odpowiedz
Ale mega o: Chyba kiedyś widziałam tą tabelkę i niby wiedziałam o tym, że tam coś takiego jest... Eh, ta wersja jest tak bardzo lepsza od v4 ;_; Może kiedyś kupię. Chyba dodam do listy xD
Odpowiedz
A ja wiem czy lepsza? Obie wersje się wyrównują. W EnTama np. nie ma minigierek w pracy ani nic, itemki są nudniejsze... Nie wiem czy w ogóle te dwie wersje da się porównać, bo bardzo inne są.
Odpowiedz
Yuuup, Hilla ma totalnie rację. Włączyłem sobie dzisiaj też właśnie v4, bo zatęskniłem i teraz widzę, jak te dwie wersje bardzo się różnią. Obydwie są super - fakt, ale raczej trudno je porównać do siebie.
Odpowiedz
O, i o ile ten wędrowny sprzedawca to fajny pomysł, to jednak wkurza że nie możemy sami sklepu odwiedzić. No i zwykle przynosi to samo albo coś czego nie potrzebujemy. No i jednak na wyłączeniu e-tamago EnTama i UraTama ucierpiały sporo...
Odpowiedz
EnTama i v4 są super. Tak samo jak v4.5 i UraTama tylko, że UraTama łatwo rozpoznać poprzez niebieskie pikselki.
Np. w EnTama możemy mieć bobasy w kształcie ?
A w v4 mamy Gozarutchiego itemki mamy, parasolkę, ubrania, instrumenty inne postacie a w EnTama tego nie ma. Ale kocham te wersje tak samo.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
OOOO: Myślałam, że to nie traci niczego co ma v4. Dobrze wiedzieć :q To chyba jednak nie lubię go już tak bardzo xD
Odpowiedz
No to nie wiem dogz skąd wzięłaś takie bzdury, ale itemki też są i to sporo. Tylko nie pod ikonką z grami. Najpierw się dowiedz, a potem mów. -___________________________-"
Hilla, ściągnij sobie EnWarehouse to wszystko będziesz miała, bez używania e-tamago.
Odpowiedz
Wiadomo, EnWarehouse mam, ale jednak e-tamago było takie no... fajne. Było widać jak tamek chodzi do sklepu, jak gra z nami, w ogóle...
Odpowiedz
Ano to kwestia wszystkich tamatown to osobna sprawa... Na moim Tumblr jako nagłówek wrzuciłam animację ze starego Tamatown dla v3 i muzyczkę, często tam wchodzę i po prostu patrzę i słucham i wspominam. XD // off
Odpowiedz
Eh, ta muzyczka ;-; //off

Czyli to tamagotchi miało też swoje miasteczko? Było mniej więcej takie samo?
Odpowiedz
Było zupełnie inne, nasze TamaTown to jakiś fanatyzm był. Kochałam e-tamago. ;__;
Odpowiedz