Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
P's - pytania i odpowiedzi.
Dogz, czuję się jakbyś szła za mną i mi po piętach deptała...
Odpowiedz
Właśnie ustawiłam te dodatkowe kartki, hobby i tak dalej, myślałam że się wkurzę bo ze trzy razy przewijałam tą hiraganę i katakanę żeby wpisać hobby(znak mi uciekł). Czyli wystarczy po prostu tam wejść i włączyć edycję Dzięki za odpowiedź Uśmiech Carleesi i Dogz.
Odpowiedz
Ale po zresetowaniu Ci został ten patch angielski?
Odpowiedz
Wiem, ale wolałam się upewnić, bo w opisie dałam, że z angielskim patchem, to jakby magicznie zniknął to lipa by była trochę. xD
Odpowiedz
Carleesi tak jest po angielsku Uśmiech, tylko te niektóre dialogi są po japońsku, no i w tym hobby były do wpisania znaki. Ale to chyba tak było i być musi xD.
Odpowiedz
Nie pamiętam, czy na różowy wgrałam ten trzeci patch... Na żółtym na bank mam już wszystko po ang, ale na różowy widocznie wgrałam tylko dwa. Arriane, a masz jak sobie wgrać trzecią łatkę w razie czego?
Odpowiedz
Hm, to można przez telefon wgrywać? Bo szerze mówiąc nie bardzo się znam. Może spróbuję, ale aż tak mi ta hiragana i katakana nie przeszkadza XD więc w razie czego zostanie tak. Z tego co pamiętam to przy wpisywaniu nazwy użytkownika miałam i katakanę i hiraganę i chyba literki zwykłe też, o ile czegoś nie pokręciłam.
Odpowiedz
^Tak, to się wgrywa normalnie jak itemki przez podczerwień. Oczko Zapisuje Ci się jako lokacja, a potem wystarczy tylko w to wejść i przeklikać to co tam jest napisane.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Mam 3 puzzle w P'S za co dostaje się 4? XD Myślałam że podobnie jak w ID L po 48h ale chyba jednak nie xc.
Odpowiedz
(26-01-2015, 21:41)WalnutSprout napisał(a): nowych kawałków planu budowy rakiety

^O co chodzi z tą rakietą? @@
Odpowiedz
(17-02-2015, 17:18)Katechi napisał(a):
(26-01-2015, 21:41)WalnutSprout napisał(a): nowych kawałków planu budowy rakiety

^O co chodzi z tą rakietą? @@

To taka jakby ostatnia lokacja do odblokowania :3 jak odblokujesz wszystkie postaci to dostajesz wszystkie kawałki planu budowy rakiety i odlatujesz w kosmos :3 to jest całkiem słodkie

tu masz filmik Oczko https://www.youtube.com/watch?v=Kdj-ckrzv0I

Odpowiedz
Oooo, to super Duży uśmiech A filmiku nie zobaczę, bo MOŻE kiedyś zdobędę P's i nie chcę sobie spoilerować xD Ale dzięki za znalezienie <3
Odpowiedz
(17-02-2015, 20:21)Katechi napisał(a): Oooo, to super Duży uśmiech A filmiku nie zobaczę, bo MOŻE kiedyś zdobędę P's i nie chcę sobie spoilerować xD Ale dzięki za znalezienie <3

Aaaa spoko Język ja też nie chciałam sobie spojlerować .... ale jakoś tak wyszło że w końcu obejrzałam

// Inka
Odpowiedz
Jak myślicie, co jest nie tak, gdy próbuję sobie przesłać tapetkę, ale tmgc nie akceptuje? Odrzuca mi komunikatem na telefonie "plik nieakceptowany przez drugie urządzenie". :/ Strasznie mi się podobają:
https://www.dropbox.com/sh/gum70kvhnwry8...Y7qLAMaa#/
Ale za żadne skarby nie mogę ich zgrać. Smutny
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Źle sformatowane by wychodziło. Nie możesz do Takury napisać na insta, pod którymś z jego zdj?
Odpowiedz